Onaylı Referans Dünyama Bir Cemre Düştü

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
1,080
Uzun referans yazamiyorum.

Kisaca anlatmaya calisirsam, bu kiz bir afet afet, bu kiz felaket.

Eglenceli, ortak noktalarimiz cok fazla. Motorsiklet seviyor, benzer yerlerde zamanlarimiz gecmis. 3
saatlik gorusmede de zaman nasil gecti anlamadik. Araya Jim Carrey filmi de sıkıştırdık, tamamlayamadik ama yakin zamanda yeniden gorusmek, filmi tamamlamak ve beraber gecireigimiz tadi damagimizda kalan zamani yeniden tekrarlamak dilegiyle @Cemre 🔥

Durum
Sosyal Coin
42,080
Tanıtım Konusu Referansları

Eglenceli, ortak noktalarimiz cok fazla. Motorsiklet seviyor, benzer yerlerde zamanlarimiz gecmis. 3
saatlik gorusmede de zaman nasil gecti anlamadik. Araya Jim Carrey filmi de sıkıştırdık, tamamlayamadik ama yakin zamanda yeniden gorusmek, filmi tamamlamak ve beraber gecireigimiz tadi damagimizda kalan zamani yeniden tekrarlamak dilegiyle @Cemre 🔥

sevgili @fbche.abc öncelikle değerli referansın için teşekkür ederim... Karşılaman, ağırlaman harikaydı , kendimi evimde gibi hissettim.. Herşey için çok güzeldi.. En yakın zamanda tekrar görüşmek dileğiyle 💃💃

Not: Filmi izlemek yok, beraber bitireceğiz 🥰🥰

Beğenenler:
  • AlevAlev
Tepkiler: Deadpool
Durum
Sosyal Coin
762

Yaşatanın ve yaşayanın yüreğine sağlık

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
42,080
Tanıtım Konusu Referansları
Cemre hanım’la bir filmin tamamını izlemeyi başaran ya sinefildir. Ya da testesteron eksiktir. 🥸😅

Not: espri yapıyorum. Haddimi aştığım düşünülmesin lütfen. İki tarafı da tebrik ederim. Keyifli vakit geçirilmiş👏🏻

teşekkür ederim, umarım en yakın zamanda bir film izleriz :devilish::devilish:

Beğenenler:
  • Sevdim
Tepkiler: theles
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye