Etiler'de evine misafir oldum. Başadık sohbete... Gözüm dursa ona bakmaktan ellerim durmuyordu. Geçtik içeri... Öyle bir vücutla saatlerce ilgilenmek gerek özel olarak. Kendi zaten kuduruk... Çok güzel duygularla ayrıldım tekrar görüşeceğiz...
Güzel paylaşımın için teşekkürlerEtiler'de evine misafir oldum. Başadık sohbete... Gözüm dursa ona bakmaktan ellerim durmuyordu. Geçtik içeri... Öyle bir vücutla saatlerce ilgilenmek gerek özel olarak. Kendi zaten kuduruk... Çok güzel duygularla ayrıldım tekrar görüşeceğiz...
Yaşatanın ve yaşayanın yüreğine sağlıkEtiler'de evine misafir oldum. Başadık sohbete... Gözüm dursa ona bakmaktan ellerim durmuyordu. Geçtik içeri... Öyle bir vücutla saatlerce ilgilenmek gerek özel olarak. Kendi zaten kuduruk... Çok güzel duygularla ayrıldım tekrar görüşeceğiz...
paylaşım için teşekkürlerEtiler'de evine misafir oldum. Başadık sohbete... Gözüm dursa ona bakmaktan ellerim durmuyordu. Geçtik içeri... Öyle bir vücutla saatlerce ilgilenmek gerek özel olarak. Kendi zaten kuduruk... Çok güzel duygularla ayrıldım tekrar görüşeceğiz...
canim cok tsk referans icin cok tatlisin bekliyorumm 😜Etiler'de evine misafir oldum. Başadık sohbete... Gözüm dursa ona bakmaktan ellerim durmuyordu. Geçtik içeri... Öyle bir vücutla saatlerce ilgilenmek gerek özel olarak. Kendi zaten kuduruk... Çok güzel duygularla ayrıldım tekrar görüşeceğiz...