Geçen yılın Ağustos ayında görüşme yapmak için sözleştiğim ama son dakikada çıkan bir planla görüşemediğim Anna bir süredir görüşmek için tekrar aklımdaydı. Çarşamba öğlen attığım mesaja hemen olumlu dönüş yapmasıyla akşam için saniyeleri saymaya başladım. Saat 18'de yanımda biralar ve çikolata ile kapısına gelmiştim. Kapıdan içeri girdiğimde cıvıl cıvıl ve güzel yüzlü bir kadını karşımda buldum. Biraları açıp sohbete başladığımızda sohbetimiz hemen koyulaştı. Birbirimizi tanıdık. Anna'nın ne kadar farklı yerlerde yaşayıp ne kadar dil bildiğine şaşırdım, Anna benim ilişki durumuma şaşırdı. Sohbetin bir yerinde artık yanı başımda duran bu cıvıl cıvıl duran kadına dayanamayarak ilk öpücüğü dudağına kondurdum. Sonrasında Anna yanımdan kucağıma geldi ve dudaklarımızı vakumlarcasına öpüşmelere başladık. Üstümüzü çıkarmadan ve bir anda ortaya çıkan bu durum uzun süre devam etti. İkimizin de ateşi yükseldiğinde Anna'nın uyarısıyla banyoda duşumu aldım ve yatakta yerimizi aldık. Yatakta Anna'nın çekici vücudunda, ele avuca gelen göğüslerinde - kalçasınde ve ipek gibi teninde dokunmadık ve dilimle tadına bakmadık yer bırakmadım. O da benim vücudumun her noktasını elleriyle okşadı ve diliyle tadına baktı. Doyumsuzca seviştik. 69 yaparken kendimizden geçtik. Birbirimizi kıvrandıracak şekilde bir kaç kez oral seks yaptık. Cowgirl'den, doggy'e, ters cowgirl'den , misyonere ve biraz acemisi olduğum kaşık pozisyonuna kadar bir çok pozisyonda seks yaptık. Sohbet ve temizlenme araları hariç 4 saat boyunca doyumsuzca ve tutkuyla birlikte olduk. Anna'nın tutkusu benim var olan açlığımla birleşince ortaya zevk dolu, şehvet dolu bir görüşme çıktı. Benim 4. golü yememle, Anna'nın 3. golü yemesi bir olunca yatağa yığılmıştık. Sadece birbirimize dokunduk ve güldük. Sonrasında biralarımızı bitirerek toparlandık ve Anna'nın dudaklarından son tutkuları aldıktan sonra evin yolunu tuttum.
Anna ; ona kibar davrandığınız ve onu merakla dinleyip sohbet ettiğiniz sürece tüm içtenliğiyle sevişen ve doyumsuzca seks yapan bir kadın. Tutkulu, hoş sohbet ve zevkten kendimizden geçtiğimiz Çarşamba akşamı için ona teşekkür ederim. Umarım tekrar görüşürüz.
Anna ; ona kibar davrandığınız ve onu merakla dinleyip sohbet ettiğiniz sürece tüm içtenliğiyle sevişen ve doyumsuzca seks yapan bir kadın. Tutkulu, hoş sohbet ve zevkten kendimizden geçtiğimiz Çarşamba akşamı için ona teşekkür ederim. Umarım tekrar görüşürüz.