Onaylı Referans Doyumsuz Ebru

• Konbuyu başlatan kom5
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:01
Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
2,108
Merhaba arkadaşlar

Memleketen geldim dedim İstanbul'a dedim ilk görüşme çok güzel geçsin ondan Ebruya yazdim

İletişim

Gün içinde İletişim kurdum sagolsun çok hızlı cevap verdi hemen görüşme ayarladık Ebru sabırlı ve nazik biri

Osmanbeyde ulaşımı çok kolay ben toplu taşıma ile gittim

Evi

Ebrunun evi çok güzel lüks bir evde kalıyor geniş salonu, banyosu 5 yıldızı otellerdeki gibi ve yatak odası çok güzel

Ebru

Çok iyi bir insan İletişime açık bol bol sohbet edebilirsiniz açık sözlü çok severim kendisini
Ona ne istediğinizi belirtirseniz o size göre kendini ayarlar

Doggy, misyoner,cowgirl vs onlar standart Ebru olayı başka seviyeye taşıyor yeni pozisyon öğretiyor sizi ilk yeni pozisyonları rahat bir şekilde onla yaşarsınız

Ebru bide çok dayanıklı y
geri vites yok tam gaz gaz pedalı köklü modunda aşırı zevkli oluyor seksi doya doya yaşatıyor sana

Zaten olgun milf meme kalça sevenler balık etli sevenler için çok iyi bir seçenek

Performans açısından Ebru derim bu performansı kimsede göremezsiniz

Herkese iyi forumlar diliyorum

Durum
Sosyal Coin
1,043
Tanışmadım ama bu işin nirvanası, üstadı, zanaatkarı...... Ebru hanım. Forumlardan çıkardığım sonuç. Sevişmenize sağlık

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: kom5
Durum
Sosyal Coin
1,502
Ders niteliginde bir gorusme olmus. Sevismenize saglik

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: kom5
Durum
Sosyal Coin
20,687
Tanıtım Konusu Referansları
Merhaba arkadaşlar

Memleketen geldim dedim İstanbul'a dedim ilk görüşme çok güzel geçsin ondan Ebruya yazdim

İletişim

Gün içinde İletişim kurdum sagolsun çok hızlı cevap verdi hemen görüşme ayarladık Ebru sabırlı ve nazik biri

Osmanbeyde ulaşımı çok kolay ben toplu taşıma ile gittim

Evi

Ebrunun evi çok güzel lüks bir evde kalıyor geniş salonu, banyosu 5 yıldızı otellerdeki gibi ve yatak odası çok güzel

Ebru

Çok iyi bir insan İletişime açık bol bol sohbet edebilirsiniz açık sözlü çok severim kendisini
Ona ne istediğinizi belirtirseniz o size göre kendini ayarlar

Doggy, misyoner,cowgirl vs onlar standart Ebru olayı başka seviyeye taşıyor yeni pozisyon öğretiyor sizi ilk yeni pozisyonları rahat bir şekilde onla yaşarsınız

Ebru bide çok dayanıklı y
geri vites yok tam gaz gaz pedalı köklü modunda aşırı zevkli oluyor seksi doya doya yaşatıyor sana

Zaten olgun milf meme kalça sevenler balık etli sevenler için çok iyi bir seçenek

Performans açısından Ebru derim bu performansı kimsede göremezsiniz

Herkese iyi forumlar diliyorum
Keyifti cnmcim herzaman beklerim kendine güzel bak 😘🥰

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Livai
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390