Onaylı Referans Doyamadım

• Konbuyu başlatan Ekap
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:20
Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
510
Arkadaşlar cemre hanım bir süredir hem forumdan hem X den dikkatlice takip ediyordum nitekim video ve fotoğraflardan daha olması gerekiyordu artık etkilenmiştim çünkü bir kaç gün önce Cemre hanım ile uzun bir program oluşturdu bol sohbetli ve aksiyonlu görüşme için kendisine cok teşekkür ederim en yakın zamanda tekrar görüşmek isterim

Durum
Sosyal Coin
22,799
Arkadaşlar cemre hanım bir süredir hem forumdan hem X den dikkatlice takip ediyordum nitekim video ve fotoğraflardan daha olması gerekiyordu artık etkilenmiştim çünkü bir kaç gün önce Cemre hanım ile uzun bir program oluşturdu bol sohbetli ve aksiyonlu görüşme için kendisine cok teşekkür ederim en yakın zamanda tekrar görüşmek isterim
Referans İçin teşekkürler

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Ekap
Durum
Sosyal Coin
42,080
Tanıtım Konusu Referansları
Sevgili @Ekap degerli referansin icin tesekkur ederim, en uygun zamanda tekrar gorusmek dilegiyle sevgiyle kal 😘😘

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Ekap
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye