Onaylı Referans Doyamadım sevmelere

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
1,863
Şişlide bir Masal yazdık. Daha ilk görüşmedeki heyecanım geçmeden ikinci buluşmamızı gerçekleştirdik. Yeni evinde zevk dolu anlar. Onunla seks nirvanaya çıkıyor. Kendinizi ona bırakın siz rahatınıza bakım. Süreci öyle güzel yönetiyor ki her pozisyonda ayrı bir zevk. Anı doyasıya yaşıyorsunuz. Giyimine özen gösderen, pürüzsüz bir ten ve dolgun göğüsler. Vücudu öyle temiz bal dök yala. Her şeyiyle mükemmek bir partner. Her anı onunla yaşamak çok güzel bir duygu. Seninle tekrar buluşmak için gün sayıyorum. Cansın

Avtandil

ავთანდილ
Durum
Sosyal Coin
14,660
Güzeli sevmeye kim doyar 😁😁

Referans için teşekkürler 👏

Beğenenler:
  • Sevdim
Tepkiler: MASAL

Deadpool

Sosyal Forum
Durum
Sosyal Coin
113,547
Şişlide bir Masal yazdık. Daha ilk görüşmedeki heyecanım geçmeden ikinci buluşmamızı gerçekleştirdik. Yeni evinde zevk dolu anlar. Onunla seks nirvanaya çıkıyor. Kendinizi ona bırakın siz rahatınıza bakım. Süreci öyle güzel yönetiyor ki her pozisyonda ayrı bir zevk. Anı doyasıya yaşıyorsunuz. Giyimine özen gösderen, pürüzsüz bir ten ve dolgun göğüsler. Vücudu öyle temiz bal dök yala. Her şeyiyle mükemmek bir partner. Her anı onunla yaşamak çok güzel bir duygu. Seninle tekrar buluşmak için gün sayıyorum. Cansın
Bu güzel paylaşım için her iki tarafa da teşekkür ederim.

Beğenenler:
  • Sevdim
Tepkiler: MASAL
Durum
Sosyal Coin
34,813
Tanıtım Konusu Referansları
Memnun kalmana sevindim bebeğim 🥰 yorumun beğenin için teşekkürler tatlım 💋 başka proğramlarda görüşmek dileğiyle 😻💋🤗

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye