Dövmelerimi görmek ister misiniz ?

Durum
Sosyal Coin
540
Goguslerin arasına çiçek konduruyorlar tatlı duruyor ve cesareti olan bi gf tanıdığımda vajinasinda ahtapot vardı farklı ve harikaydı

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Cemre
Durum
Sosyal Coin
18,732
renkli dövmeden bir tık tedirgin oluyorum, bir tane var zaten kolumda renk cabuk atıyor :(
Renkli dövme hem yaparken hem de sonrasında çok sıkıntılı. Benim ensemde var mesela yaparken hiç unutmuyorum kırmızıyı vücut kabul etmedi bir türlü en sonra sırtımda 2litre kanla karışık kırmızı boya vardı :D Sonrasında da renk menk gitti yazık oldu; şimdi kapattırmaya uğraşacağım kışın.

Kadınlarda omuz sırt ve üst bacakta çok beğeniyorum dövmeleri, sizin de bacağınızdaki dövme çok güzel gözüküyor :)

Beğenenler:
  • Beğen
Durum
Sosyal Coin
464
Benim en çok sevdiğim, göğüs altı ile bel üstü arasına yazılan ince fontlu kısa sözler çok güzel oluyor Cemre hanım. :)

Beğenenler:
  • Beğen
Durum
Sosyal Coin
283
Sizce dövme kadınların en çok neresine yakışır? Yorumlarınızı bekliyorum 😍😘
Şahsen bütün dövmelerini yakından görmek isterdim güzel dövmelerin var gibi ona göre da bel üstünde dövmen yoksa oraya güzel bir dövme olabilirdi 😍🥰😘:devilish::devilish::devilish:😜😛🤪🤪

Beğenenler:
  • Beğen
Durum
Sosyal Coin
42,080
Tanıtım Konusu Referansları
Şahsen bütün dövmelerini yakından görmek isterdim güzel dövmelerin var gibi ona göre da bel üstünde dövmen yoksa oraya güzel bir dövme olabilirdi 😍🥰😘:devilish::devilish::devilish:😜😛🤪🤪
neden olmasın :love::love:... nazık yorumunuz için teşekkür ederim... En yakın zamanda görüşmek dileğiyle 😘😘

Beğenenler:
  • Beğen
  • Sevdim
Tepkiler: joker67 ve İsagi
Durum
Sosyal Coin
42,080
Tanıtım Konusu Referansları
Renkli dövme hem yaparken hem de sonrasında çok sıkıntılı. Benim ensemde var mesela yaparken hiç unutmuyorum kırmızıyı vücut kabul etmedi bir türlü en sonra sırtımda 2litre kanla karışık kırmızı boya vardı :D Sonrasında da renk menk gitti yazık oldu; şimdi kapattırmaya uğraşacağım kışın.

Kadınlarda omuz sırt ve üst bacakta çok beğeniyorum dövmeleri, sizin de bacağınızdaki dövme çok güzel gözüküyor :)
Yapılırken pek sıkıntı yaşamadım ama sonrasında solma olasılığı endişelendiriyor... Neyse ...:censored: günü yakınen konusuruz bu konuyu 🥰🥰

Beğenenler:
  • Beğen
  • Sevdim
Tepkiler: Avtandil ve Onedin
Durum
Sosyal Coin
10,798
Sizce dövme kadınların en çok neresine yakışır? Yorumlarınızı bekliyorum 😍😘
Sizin gibi güzeller güzeli zarif ve tatlı bir kadının her yerine dövme yakışır bence ama ben en çok sırt dövmesini yakıştırırım kadınlara, şebnem ferah ta vardı mesela bir omurga dövmesi çok beğeniyorum o dövmeyi..

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
9,137
Ben belinde dövme olan kadınları aşırı tahrik edici buluyorum.Ama tabi güzel bir bele sahip olması koşuluyla 😋

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
283
biraz havaların serinle

biraz havaların serinlemesi lazım :):) daha öncekileri yakından görmek istersen 💃💃
Hmmm güzel teklif daha öncekileri de baya merak ediyorum şahsen bir de yakından görme teklifi baya cazip geldi 😜😜🥰😍😘😘:devilish::devilish::devilish::devilish:

Beğenenler:

Avtandil

ავთანდილ
Durum
Sosyal Coin
14,660
Çok güzel cevaplar var 👍🏻

@Cemre güzel bir konu bulmuşsun 👏👏

Başka neler yazılacak merak ettim 🤔

Beğenenler:
  • Beğen