Ayak bileğine ve belin üzerindeki gamzelerin arasına @CemreSizce dövme kadınların en çok neresine yakışır? Yorumlarınızı bekliyorum 😍😘
Herkesin görmesi için kol ve bacaklar, özel kişiler için kasık ve uyluk bölgesi ☺️🔥Sizce dövme kadınların en çok neresine yakışır? Yorumlarınızı bekliyorum 😍😘
peki ya bendeBoyun, Omuzlar ve Bacak ama Kadından kadına değişiyor kimisinde çok sexsi duruyor kimisinde pek iyi durmuyor
yaaa oyle deme ama güzel durmamış mı yani dövmeleriHerhangi bir yerinde,mesela omuzda sade bir dövme Ok...
Aşırı dövme kadina hiç yakışmıyor....
🥰🥰 super yorumun için teşekkür ederim 🔥🔥Herkesin görmesi için kol ve bacaklar, özel kişiler için kasık ve uyluk bölgesi ☺️🔥
teşekkür ederim, cok naziksin 😇😇Senin gibi güzelin her yerine yakisir
bel üzeri benimde favorim ama kararsızımAyak bileğine ve belin üzerindeki gamzelerin arasına @Cemre
Sende baya güzel durmuş Fit bir vucut yapınız var zaten güzel durmaması imkansız.peki ya bende
Bence senin gibi bir fizikte süper olurdu @Cemrebel üzeri benimde favorim ama kararsızım
teşekkür ederim ömür boyu taşıyacağım için düşünerek karar vermeye çalışıyorumBence senin gibi bir fizikte süper olurdu @Cemre
Hatta biraz ileri gideyim @Cemre kelebek (kanatları renklendirilmiş) inanılmaz olur.. Hatta benim insta'dan takip ettiğim biri var adresini göndereyim çalışmalarına bakarsınbel üzeri benimde favorim ama kararsızım
Rica ederim, gördüklerim çok hoştu o yüzden 🥰🥰🥰 super yorumun için teşekkür ederim 🔥🔥
teşekkür ederimSende baya güzel durmuş Fit bir vucut yapınız var zaten güzel durmaması imkansız.
renkli dövmeden bir tık tedirgin oluyorum, bir tane var zaten kolumda renk cabuk atıyorHatta biraz ileri gideyim @Cemre kelebek (kanatları renklendirilmiş) inanılmaz olur.. Hatta benim insta'dan takip ettiğim biri var adresini göndereyim çalışmalarına bakarsın
🥰🥰🥰 tekrar görmen dileğiyle 😘😘Rica ederim, gördüklerim çok hoştu o yüzden 🥰
atestatoo insta'dan takip et..renkli dövmeden bir tık tedirgin oluyorum, bir tane var zaten kolumda renk cabuk atıyor
Yakından görmem daha uygun olacak,net bir yanıt icin😋👿👿
Çok amin 🤭🥰🥰🥰🥰 tekrar görmen dileğiyle 😘😘
Renkli dövme hem yaparken hem de sonrasında çok sıkıntılı. Benim ensemde var mesela yaparken hiç unutmuyorum kırmızıyı vücut kabul etmedi bir türlü en sonra sırtımda 2litre kanla karışık kırmızı boya vardı Sonrasında da renk menk gitti yazık oldu; şimdi kapattırmaya uğraşacağım kışın.renkli dövmeden bir tık tedirgin oluyorum, bir tane var zaten kolumda renk cabuk atıyor
yakından inceleyeceğim bu güzelliğin her yeriniSizce dövme kadınların en çok neresine yakışır? Yorumlarınızı bekliyorum 😍😘
+1 kesinlikle katılıyorum. Özellikle bele çok yakıştırıyorum. Melek kanadı falan🤌🤌Ayak bileğine ve belin üzerindeki gamzelerin arasına @Cemre
Şahsen bütün dövmelerini yakından görmek isterdim güzel dövmelerin var gibi ona göre da bel üstünde dövmen yoksa oraya güzel bir dövme olabilirdi 😍🥰😘😜😛🤪🤪Sizce dövme kadınların en çok neresine yakışır? Yorumlarınızı bekliyorum 😍😘
tekrar görüşmek dileğiyleRica ederim, gördüklerim çok hoştu o yüzden 🥰
neden olmasın ... nazık yorumunuz için teşekkür ederim... En yakın zamanda görüşmek dileğiyle 😘😘Şahsen bütün dövmelerini yakından görmek isterdim güzel dövmelerin var gibi ona göre da bel üstünde dövmen yoksa oraya güzel bir dövme olabilirdi 😍🥰😘😜😛🤪🤪
evet bu da güzel olabilir ama yazınında ömür boyu tasıyacak kadar anlam taşıması lazım...Benim en çok sevdiğim, göğüs altı ile bel üstü arasına yazılan ince fontlu kısa sözler çok güzel oluyor Cemre hanım.
Yapılırken pek sıkıntı yaşamadım ama sonrasında solma olasılığı endişelendiriyor... Neyse ... günü yakınen konusuruz bu konuyu 🥰🥰Renkli dövme hem yaparken hem de sonrasında çok sıkıntılı. Benim ensemde var mesela yaparken hiç unutmuyorum kırmızıyı vücut kabul etmedi bir türlü en sonra sırtımda 2litre kanla karışık kırmızı boya vardı Sonrasında da renk menk gitti yazık oldu; şimdi kapattırmaya uğraşacağım kışın.
Kadınlarda omuz sırt ve üst bacakta çok beğeniyorum dövmeleri, sizin de bacağınızdaki dövme çok güzel gözüküyor
seytanda bir melekti değilmi 😂😂.. melek kanadı değerlendirilebilir... Teşekkür ederim fikrinizi paylaştıgınız için...+1 kesinlikle katılıyorum. Özellikle bele çok yakıştırıyorum. Melek kanadı falan🤌🤌
ahtapot harika bir fikir 💃💃Goguslerin arasına çiçek konduruyorlar tatlı duruyor ve cesareti olan bi gf tanıdığımda vajinasinda ahtapot vardı farklı ve harikaydı
tesekkur ederim değerli yorumunuz içinEnse, bel, kasık, omuz
4 ve 6. resimler göğus arasında daha güzel durur sanki.. Teşekkür ederim paylaşımın için..Göğüs altı bu tarz dövmeleri çok yakıştırıyorum. Ekli dosyayı görüntüle 11357
Sizin gibi güzeller güzeli zarif ve tatlı bir kadının her yerine dövme yakışır bence ama ben en çok sırt dövmesini yakıştırırım kadınlara, şebnem ferah ta vardı mesela bir omurga dövmesi çok beğeniyorum o dövmeyi..Sizce dövme kadınların en çok neresine yakışır? Yorumlarınızı bekliyorum 😍😘
bel dövmesi sanırım birinci sıraya yerleşti 🥰🥰Ben belinde dövme olan kadınları aşırı tahrik edici buluyorum.Ama tabi güzel bir bele sahip olması koşuluyla 😋
Konu sen olunca o bele güzel bir dövme yakışır ve o dövme yapılırsa mutlaka görmek isterim 🔥🔥🔥🔥bel dövmesi sanırım birinci sıraya yerleşti 🥰🥰
biraz havaların serinlemesi lazım daha öncekileri yakından görmek istersen 💃💃Konu sen olunca o bele güzel bir dövme yakışır ve o dövme yapılırsa mutlaka görmek isterim 🔥🔥🔥🔥
Rica ederim ne demek 😊seytanda bir melekti değilmi 😂😂.. melek kanadı değerlendirilebilir... Teşekkür ederim fikrinizi paylaştıgınız için...
Hmmm güzel teklif daha öncekileri de baya merak ediyorum şahsen bir de yakından görme teklifi baya cazip geldi 😜😜🥰😍😘😘biraz havaların serinle
biraz havaların serinlemesi lazım daha öncekileri yakından görmek istersen 💃💃
Göğüs bölgesi ve karın bölgesineSizce dövme kadınların en çok neresine yakışır? Yorumlarınızı bekliyorum 😍😘
Cevap:Sizce dövme kadınların en çok neresine yakışır? Yorumlarınızı bekliyorum 😍😘
Daha çok öpmek isterim mmm😘😘😘😘
Pardon başlığı yalnış okumuşum✋
Soruya güzel cevap vermen gerekiyor 🙂🙂Pardon başlığı yalnış okumuşum✋
Olursa bacakSizce dövme kadınların en çok neresine yakışır? Yorumlarınızı bekliyorum 😍😘
agırlık olarak bel kısmı yazılmış , göğüs arası ve bel kısmı olacak sanırımBence bel kısmına
bacagımda var zaten... yoksa siz görmediniz mi ? 🔥🔥Olursa bacak
bende merakla bekliyorum ama agırlıklı olarak bel kısmı ve göğüs arası, bakalım bel kısmından başlayabilirim belki 🥰🥰
😂😂😂 yorumsuz 😇😇
Önceden araştırma yapmışsınız dır?bende merakla bekliyorum ama agırlıklı olarak bel kısmı ve göğüs arası, bakalım bel kısmından başlayabilirim belki 🥰🥰
tabiki isterimSizce dövme kadınların en çok neresine yakışır? Yorumlarınızı bekliyorum 😍😘
😘😘tabiki isterim
Yakınsan daha yakından görmek isterim dokunmak isterim ❤️😈💋🔥Sizce dövme kadınların en çok neresine yakışır? Yorumlarınızı bekliyorum 😍😘
Bence de görüşülmesi gerekiyor 🙂🙂Yakınsan daha yakından görmek isterim dokunmak isterim ❤️😈💋🔥
Gogus CatalinaSizce dövme kadınların en çok neresine yakışır? Yorumlarınızı bekliyorum 😍😘
O halde en yakın zamanda görüşmek dileğiyle 😘😘Yakınsan daha yakından görmek isterim dokunmak isterim ❤️😈💋🔥
Bence de , bence de 🔥🔥🔥Bence de görüşülmesi gerekiyor 🙂🙂
Doğru söz 👍🏻👍🏻Bence de , bence de 🔥🔥🔥
Rica ederim güzellik 🥰🥰🥰 super yorumun için teşekkür ederim 🔥🔥