Onaylı Referans DonQujote &DUO (HARIKA Part4 & SABINA) : Rüyalar aleminde bir rüya

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
3,998
Gecikmiş refereansımı yazmak için nihayet vakit bulabildim.
HARİKA hanımla 2 hafte önceden irtibata geçtim ve benim için ilk olacak kendi mekanında DUO için karar verdik.
Mekanı, karşılaması vs. vs. tekrarlamaya gerek yok sanırım (Mükemmel yani:love:).
Kapıdan girir girmez rüyalar aleminde başka bir rüyaya dalan DonQuijote (Inceptin / Leo DiCaprio),
iki güzel bayanın arasında eriyip gitti gerçekten🔥.
Yatak odasındaki bir sahne hâlâ aklımda çıkmış değil: Yüzüme oturan SABİNA diğertarafta HARİKA bir BJ.
Maalesef yaptığım hata ise, çok yoğun bir çalışma haftası sonu DUO’ya girişmek oldu. Öğrendim ki DUO ortamına yorgun argın gelinmezmiş. İki güzellik yorgunluğuma rağmen muhteşem enerjileri ile 3 saat beni ayakta tutmayı başardılar, hemde nasıl:cool:.
Hanımlar, bu deneyim ve enerjiniz için çok teşekkürler.
Bu ilk ama son değildi.
Bir dahaki DUO'ya hazırlıklı geleceğim (1ay 6siz ve 1hafta ortalama 9saat uyku ile) 🤣
DonQuijote
DonQuijote derki, Rüyalarının arkasında koştur ama kaybolma.
Follow your dreams but don't get lost.
Me, DonQuijote, a rolling stone between DREAM & REALITY maybe between LIES & TRUTHS?

Durum
Sosyal Coin
612
güzel paylaşım için teşekkürler. bu iki güzellik ile aynı anda sahaya çıkılcaksa daha farklı "destek ve takviyeler"de gerekebilir :devilish:

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: SABİNA ve Harika Ayça
Durum
Sosyal Coin
63,107
Tanıtım Konusu Referansları
HARİKA hanımla 2 hafte önceden irtibata geçtim ve benim için ilk olacak kendi mekanında DUO için karar verdik.
Mekanı, karşılaması vs. vs. tekrarlamaya gerek yok sanırım (Mükemmel yani:love:).
Kapıdan girir girmez rüyalar aleminde başka bir rüyaya dalan DonQuijote (Inceptin / Leo DiCaprio),
Yatak odasındaki bir sahne hâlâ aklımda çıkmış değil: Yüzüme oturan SABİNA diğertarafta HARİKA bir BJ.
Maalesef yaptığım hata ise, çok yoğun bir çalışma haftası sonu DUO’ya girişmek oldu. Öğrendim ki DUO ortamına yorgun argın gelinmezmiş. İki güzellik yorgunluğuma rağmen muhteşem enerjileri ile 3 saat beni ayakta tutmayı başardılar, hemde nasıl:cool:.
Bu ilk ama son değildi.
Bir dahaki DUO'ya hazırlıklı geleceğim (1ay 6siz ve 1hafta ortalama 9saat uyku ile) 🤣
DonQuijote
Me, DonQuijote, a rolling stone between DREAM & REALITY maybe between LIES & TRUTHS?
Tatlımsın ki sen benim .
Her görüşmede dahada fazla özleniyorsun..
Seninle aramızdaki uzak mesafe , bizi asla birbirimizden uzaklaştırmaya yetmedi..
Türkiye çıkarmaların için nekadar teşekkür etsem azdır..
Benim için değerlisin,güzel duyguların içinde ayrıca teşekkür ediyorum.
Yorgun olmana rağmen ,performansın olağan üstüydü , bizde seninle güzel dakikaların keyfini çıkarttık 🥰
Hediyelerin ve tercihin içinde ayrıca teşekkür ederiz.

Hayallerinizin peşinden gidin ama kaybolmayın.
Ben, Don Kişot, HAYAL ile GERÇEK arasında yuvarlanan bir taş, belki de YALANLAR ile GERÇEKLER arasında?

Hayallerin peşinden giderken benimle kaybolduğunu hissettin mi?
HARİKA ;hayalle gerçek arasında yuvarlanan bir taş hayali olan hep bana mı çarpıyor ki ?
Kesinlikle hayallerin gerçek yaşanıyor @DonQuijote !!!
Seni özlüyorum, öpüyorum ve 5. Bölüme davet ediyorum .💋🥰

İstediğimiz kalitede ve düzeyli görüşmeler yapmamızı sağlayan @Deadpool adminime de ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum ❤.

Beğenenler:
  • Beğen
  • Sevdim
Tepkiler: SABİNA, DonQuijote ve Deadpool
Durum
Sosyal Coin
42,982
Bu ilk ama son değildi.
DonQuijote
Referans için teşekkürler

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: SABİNA
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye