senle olursa ben de çok severimÖpüşmeyi sevişmeyi elletmeyi yalatmayı yalamayı sevmeyen gözü saatte eli telde muhabbet sevmez beni aramasın ! Geri kalan herkese açığım🙂
TÜKÜRDÜĞÜMÜ SADECE SAKSO ÇEKERKEN YALARIM😋😋
Ahh mesafelerÖpüşmeyi sevişmeyi elletmeyi yalatmayı yalamayı sevmeyen gözü saatte eli telde muhabbet sevmez beni aramasın ! Geri kalan herkese açığım🙂
BenimdeÖpüşmeyi sevişmeyi elletmeyi yalatmayı yalamayı sevmeyen gözü saatte eli telde muhabbet sevmez beni aramasın ! Geri kalan herkese açığım🙂
Bnmde😈Öpüşmeyi sevişmeyi elletmeyi yalatmayı yalamayı sevmeyen gözü saatte eli telde muhabbet sevmez beni aramasın ! Geri kalan herkese açığım🙂
Ozaman sevişelim☺️☺️senle olursa ben de çok severim
Belki bir gün🫣☺️😘Ahh mesafeler
😍😍Benimde
😍😍Bnmde😈
Wooow senin kalbini yerim ben 🥰🥰🥰Az evvel heykeltraş bir arkadaşa fotoğrafını gösterdim.
Bana bu görüntüdeki kadının minyatür heykelini yapar mısın dedim.
Verdiği cevap:
"Bu hatları işleyebileceğim mermer henüz keşfedilmedi" oldu 😔
Buyrun efendimDudaklarınızı görebileceğimiz bir fotoğraf karesi gelir mi acaba Buse Hanımcım
Valla sevmeyen yok dencek kadar az💋Kim sevmez 😈&😈
Tanıyan nasılda biliyor 🥰🥰Bide aynaya karşı 😍🔥🔥 seversin🤣😉
Wooow senin kalbini yerim ben 🥰🥰🥰
Ne oldu ki üzüldün🫣Kendini öp benim için 😔Seviyorum ya...
Elbet bir gün🥰Görüpte ulaşamamak 😬 içimde fırtınalar kopuyor nasıl üzülmeyim 🌹 güzeli
Sizin yanınızda biz zaten Nirvanaya çıkarız teşekkürlerÖpüşmeyi sevişmeyi elletmeyi yalatmayı yalamayı sevmeyen gözü saatte eli telde muhabbet sevmez beni aramasın ! Geri kalan herkese açığım🙂
Ben teşekkür ederim 🙏😘😘Sizin yanınızda biz zaten Nirvanaya çıkarız teşekkürler
Kiss youBuyrun efendim
Hahhaha 🤣🤣Google eart mi sandın beni 🤣🤣🤣 oaaaa sor şaka şakadoggy noluyo biz anlamayız 🤣