Günaydın İzmir in güzel kadını bu ne güzellik böyle buradan bakınca bile kalbime bir şeyler oldu gerçek görünce kim bilir nasıl olurum bacakların kalçaların duruşun efsane sabah bu erken saatinde topuklu ayakkabının uzunluğu gibi şeyler oldu bende ☺️🤗😘😋 harikasınÖpüşmeyi sevişmeyi elletmeyi yalatmayı yalamayı sevmeyen gözü saatte eli telde muhabbet sevmez beni aramasın ! Geri kalan herkese açığım🙂
TÜKÜRDÜĞÜMÜ SADECE SAKSO ÇEKERKEN YALARIM😋😋
Dil altı kurtarmaz, damardan almak lazım 😅😋Öpüşmeyi sevişmeyi elletmeyi yalatmayı yalamayı sevmeyen gözü saatte eli telde muhabbet sevmez beni aramasın ! Geri kalan herkese açığım🙂
Offfff bu popo nasıl bir şey böyleÖpüşmeyi sevişmeyi elletmeyi yalatmayı yalamayı sevmeyen gözü saatte eli telde muhabbet sevmez beni aramasın ! Geri kalan herkese açığım🙂
sexy buseÖpüşmeyi sevişmeyi elletmeyi yalatmayı yalamayı sevmeyen gözü saatte eli telde muhabbet sevmez beni aramasın ! Geri kalan herkese açığım🙂
Yeter yeter dil altı bağımlısı olduk yeterrrrr 🙂😘Öpüşmeyi sevişmeyi elletmeyi yalatmayı yalamayı sevmeyen gözü saatte eli telde muhabbet sevmez beni aramasın ! Geri kalan herkese açığım🙂