Öncelikle herkese merhaba ve saygılarımla burada yeni bir üyeyim sosyal forum haricinde kimseyle görüşülmemisini tavsiye ederim taze taze olumsuz geçen bir görüşmeyi söylemek istedim iyi akşamlar…
Hoş geldiniz olumsuz olayı yazabilirsiniz forumdaÖncelikle herkese merhaba ve saygılarımla burada yeni bir üyeyim sosyal forum haricinde kimseyle görüşülmemisini tavsiye ederim taze taze olumsuz geçen bir görüşmeyi söylemek istedim iyi akşamlar…
İki gündür milletde bir sıkıntımı var arkadaş 1-bu şekilde herkesi töhmet altında bırakıyorsun 2-sıkıntılı bir durum yaşadın madem paylaşki kim olduğunu başkaları da yanmasın referansın amacı budur iyi veya kötü şimdi yazdın yukarıya bişeyler kime faydan oldu şimdi?????Öncelikle herkese merhaba ve saygılarımla burada yeni bir üyeyim sosyal forum haricinde kimseyle görüşülmemisini tavsiye ederim taze taze olumsuz geçen bir görüşmeyi söylemek istedim iyi akşamlar…
Forumdışı bir görüşmeden bahsediyor. Yeni katıldığı için forumdışı diye paylaşmadı sanırım. Okuyalım anlayalım sakin kalalım👍İki gündür milletde bir sıkıntımı var arkadaş 1-bu şekilde herkesi töhmet altında bırakıyorsun 2-sıkıntılı bir durum yaşadın madem paylaşki kim olduğunu başkaları da yanmasın referansın amacı budur iyi veya kötü şimdi yazdın yukarıya bişeyler kime faydan oldu şimdi?????
Bunu anlatmaya çalışmıştım arda üstadım tercüman olmuş bana kimle olumsuz görüşme yapıldıysa bilinmesi lazımki mavişleride kaikazeden korumuş oluruzForum dışı görüşmeleri de burada paylaşıyoruz. Olumlu ise foruma kazandırmak için bir referans olumsuz ise forum dışında da görüşme yapan arkadaşlar için yararlı bir bilgi oluyor. Bu yüzden forum dışı görüşmemizi kiminle yaptığınız bilgisi tüm forum içim değerli
Burda benimi ifade ediyorsun dostumBunu anlatmaya çalışmıştım arda üstadım tercüman olmuş bana kimle olumsuz görüşme yapıldıysa bilinmesi lazımki mavişleride kaikazeden korumuş oluruz
Üstadım kötü deneyimlerini paylaşacaksın ki başkaları yapmasın olumlularıda paylaşacaksın ki görüşme yapacaklar içim fikir olsunBurda benimi ifade ediyorsun dostum
Benim bölgemde ve yakınımda forumdan bi Allah’ın kulu yok forum dışı da olsa bana yakın olan partnerlerle alakalı olumlu olursa görüşürüm olumsuz ise görüşmem anlatabildim mi bilmiyorum o yüzden forum dışı görüştüklerimi yeri geliyor konu açılıyor bilgilerimi paylaşıyorum olumlu yada olumsuzÜstadım kötü deneyimlerini paylaşacaksın ki başkaları yapmasın olumlularıda paylaşacaksın ki görüşme yapacaklar içim fikir olsun
Sende haklısın dostum Yarın ifade etmeye çalışırım normalde üye olmadan bir cok kadın (pembiş) arkadaşlarla gorusmüşlüğüm var hepsi Çok değerli dostlar neyse herkese iyi geceler dilerim.Üstadım kötü deneyimlerini paylaşacaksın ki başkaları yapmasın olumlularıda paylaşacaksın ki görüşme yapacaklar içim fikir olsun
Geçmiş olsun.Sende haklısın dostum Yarın ifade etmeye çalışırım normalde üye olmadan bir cok kadın (pembiş) arkadaşlarla gorusmüşlüğüm var hepsi Çok değerli dostlar neyse herkese iyi geceler dilerim.
Şimdi gördüm kuşlu sitede örnek olması açısından yazıyorum diğer platformdan can.su hanım paylaşmış nu.r hanımı ve can.su hanımı takip eden sev.gi34 isimli bir hesap nu.r hanıma görüşmeye gide bir partnerin arkadaşı bu bayanı çağırmış sonuç ücreti alıp boş çanta bırakıp kaçmış tabiki forumdan şaşmayın ama böyle şeylerde var bu yüzden ifşa etmen lazım kırmadan dökmedenSende haklısın dostum Yarın ifade etmeye çalışırım normalde üye olmadan bir cok kadın (pembiş) arkadaşlarla gorusmüşlüğüm var hepsi Çok değerli dostlar neyse herkese iyi geceler dilerim.
👍Kendisi @bsra34busra profilinde 23 yaşında yazıyor ama sohbet ederken sorduğumda 29 yaşında olduğunu söyledi bende olumsuz bir durum olmaması adına birliktelik gerçekleştirdik ama resimlerde gözüktüğü gibi biri değil ve çok fena kokuyordu vs vs 3 saatlik bir görüşme için anlaşmıştık ve 1 saat sonra gitmek istediğini söyledi bende kalan ücretin iadesini istedim ve aldım otel masrafları vs önemli değil ama keyifli bir gecem kötü oldu bunu ifade etmek isterim herkese iyi forumlar dilerim…
Paylaşım için teşekkürler geçmiş olsun öncelikle inşallah başkasının yanmamasına vesile olursunuz birbirimizin önce zamanını sonra parasını kollamamız lazım yinede şanslısınız forumun pembişleri var biz çölde yaşıyoruz kamikaze ye devamKendisi @bsra34busra profilinde 23 yaşında yazıyor ama sohbet ederken sorduğumda 29 yaşında olduğunu söyledi bende olumsuz bir durum olmaması adına birliktelik gerçekleştirdik ama resimlerde gözüktüğü gibi biri değil ve çok fena kokuyordu vs vs 3 saatlik bir görüşme için anlaşmıştık ve 1 saat sonra gitmek istediğini söyledi bende kalan ücretin iadesini istedim ve aldım otel masrafları vs önemli değil ama keyifli bir gecem kötü oldu bunu ifade etmek isterim herkese iyi forumlar dilerim…
Verdiğin bilgi için Teşekkürler...Kendisi @bsra34busra profilinde 23 yaşında yazıyor ama sohbet ederken sorduğumda 29 yaşında olduğunu söyledi bende olumsuz bir durum olmaması adına birliktelik gerçekleştirdik ama resimlerde gözüktüğü gibi biri değil ve çok fena kokuyordu vs vs 3 saatlik bir görüşme için anlaşmıştık ve 1 saat sonra gitmek istediğini söyledi bende kalan ücretin iadesini istedim ve aldım otel masrafları vs önemli değil ama keyifli bir gecem kötü oldu bunu ifade etmek isterim herkese iyi forumlar dilerim…