Dikkat

Durum
Sosyal Coin
3,080
Öncelikle herkese merhaba ve saygılarımla burada yeni bir üyeyim sosyal forum haricinde kimseyle görüşülmemisini tavsiye ederim taze taze olumsuz geçen bir görüşmeyi söylemek istedim iyi akşamlar…

Beğenenler:
  • Üzüldüm
Tepkiler: Avtandil ve Aviator
Durum
Sosyal Coin
25,714
Öncelikle herkese merhaba ve saygılarımla burada yeni bir üyeyim sosyal forum haricinde kimseyle görüşülmemisini tavsiye ederim taze taze olumsuz geçen bir görüşmeyi söylemek istedim iyi akşamlar…
Hoş geldiniz olumsuz olayı yazabilirsiniz forumda

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
8,999
İki gündür milletde bir sıkıntımı var arkadaş 1-bu şekilde herkesi töhmet altında bırakıyorsun 2-sıkıntılı bir durum yaşadın madem paylaşki kim olduğunu başkaları da yanmasın referansın amacı budur iyi veya kötü şimdi yazdın yukarıya bişeyler kime faydan oldu şimdi?????

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Keladam ve Duru Lovely
Durum
Sosyal Coin
3,080
Dostum ben kimseyi töhmet altında bırakmadım sadece kişisel düşüncemi belirttim forum dışında görüşülmemisini ifade etmeye çalıştım forumun guvenli olduğunu belirttim bu kadar basit daha fazla ifade etmeye gerek yok karşı tarafa saygısızlık olamaması düşünerek tartışmaya kapalı belki okuyordur yada takip ediyordur benim açımdan bir acemilik yaptım güvendim bu kadar…

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Avtandil
Durum
Sosyal Coin
15,253
İki gündür milletde bir sıkıntımı var arkadaş 1-bu şekilde herkesi töhmet altında bırakıyorsun 2-sıkıntılı bir durum yaşadın madem paylaşki kim olduğunu başkaları da yanmasın referansın amacı budur iyi veya kötü şimdi yazdın yukarıya bişeyler kime faydan oldu şimdi?????
Forumdışı bir görüşmeden bahsediyor. Yeni katıldığı için forumdışı diye paylaşmadı sanırım. Okuyalım anlayalım sakin kalalım👍

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: kingcrimson, Duru Lovely ve Firman39
Durum
Sosyal Coin
8,999
Forum dışı görüşmeleri de burada paylaşıyoruz. Olumlu ise foruma kazandırmak için bir referans olumsuz ise forum dışında da görüşme yapan arkadaşlar için yararlı bir bilgi oluyor. Bu yüzden forum dışı görüşmemizi kiminle yaptığınız bilgisi tüm forum içim değerli
Bunu anlatmaya çalışmıştım arda üstadım tercüman olmuş bana kimle olumsuz görüşme yapıldıysa bilinmesi lazımki mavişleride kaikazeden korumuş oluruz

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
8,999
Üstadım kötü deneyimlerini paylaşacaksın ki başkaları yapmasın olumlularıda paylaşacaksın ki görüşme yapacaklar içim fikir olsun
Benim bölgemde ve yakınımda forumdan bi Allah’ın kulu yok forum dışı da olsa bana yakın olan partnerlerle alakalı olumlu olursa görüşürüm olumsuz ise görüşmem anlatabildim mi bilmiyorum o yüzden forum dışı görüştüklerimi yeri geliyor konu açılıyor bilgilerimi paylaşıyorum olumlu yada olumsuz

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Duru Lovely
Durum
Sosyal Coin
3,080
Üstadım kötü deneyimlerini paylaşacaksın ki başkaları yapmasın olumlularıda paylaşacaksın ki görüşme yapacaklar içim fikir olsun
Sende haklısın dostum Yarın ifade etmeye çalışırım normalde üye olmadan bir cok kadın (pembiş) arkadaşlarla gorusmüşlüğüm var hepsi Çok değerli dostlar neyse herkese iyi geceler dilerim.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
0
Tanıtım Konusu Referansları
Sende haklısın dostum Yarın ifade etmeye çalışırım normalde üye olmadan bir cok kadın (pembiş) arkadaşlarla gorusmüşlüğüm var hepsi Çok değerli dostlar neyse herkese iyi geceler dilerim.
Geçmiş olsun.
Yazan arkadaşlar haklı uygun bir yazı diliyle güzelce yalın bir dilde anlatırsan kimseyi incitmeden paylaşmış olursun. Hatta belki bu sana iyi bile gelebilir. Gerekli yorumlar yapılmış zaten. Bence önce olayın şokunu atlat sonrasına bakarsın. Amaç fikir paylaşımı düşünce özgürlüğü denen bişey var sonuçta.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Alpi1907, Aviator ve Moria 🦈
Durum
Sosyal Coin
3,684
Geçmiş olsun dostum fakat arkadaşların dediği gibi detay paylaşılsaydı daha yararlı olabilirdi 🥲 iyi forumlar

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
8,710
Öncelikle geçmiş olsun , forum dışı paylaşımlarda her ne kadar olumlu görüşme konuları açılsada , olumsuz görüşme konularıda açılabiliyor ..

Eğer ki böyle olumsuz bir görüşme gerçekleştirdiyseniz ve de forumda paylaşırsanız en azından sizin gibi o bayanla görüşmek isteyecek kişiler için bir yardımda , tavsiyede bulunmuş olursunuz ..

Tabii ki bunu yalın, düz ve de karşı tarafı rencide etmeden anlatan bir yazım dili ile yazamalısınız ; naçizane tavsiyemdir..

Durum
Sosyal Coin
8,999
Şimdi gördüm kuşlu sitede örnek olması açısından yazıyorum diğer platformdan can.su hanım paylaşmış nu.r hanımı ve can.su hanımı takip eden sev.gi34 isimli bir hesap nu.r hanıma görüşmeye gide bir partnerin arkadaşı bu bayanı çağırmış sonuç ücreti alıp boş çanta bırakıp kaçmış tabiki forumdan şaşmayın ama böyle şeylerde var bu yüzden ifşa etmen lazım kırmadan dökmeden

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Duru Lovely
Durum
Sosyal Coin
3,080
Kendisi @bsra34busra profilinde 23 yaşında yazıyor ama sohbet ederken sorduğumda 29 yaşında olduğunu söyledi bende olumsuz bir durum olmaması adına birliktelik gerçekleştirdik ama resimlerde gözüktüğü gibi biri değil ve çok fena kokuyordu vs vs 3 saatlik bir görüşme için anlaşmıştık ve 1 saat sonra gitmek istediğini söyledi bende kalan ücretin iadesini istedim ve aldım otel masrafları vs önemli değil ama keyifli bir gecem kötü oldu bunu ifade etmek isterim herkese iyi forumlar dilerim…

Beğenenler:
  • Beğen
  • Üzüldüm
Tepkiler: Avtandil, Duru Lovely ve ARES
Durum
Sosyal Coin
25,714
Kendisi @bsra34busra profilinde 23 yaşında yazıyor ama sohbet ederken sorduğumda 29 yaşında olduğunu söyledi bende olumsuz bir durum olmaması adına birliktelik gerçekleştirdik ama resimlerde gözüktüğü gibi biri değil ve çok fena kokuyordu vs vs 3 saatlik bir görüşme için anlaşmıştık ve 1 saat sonra gitmek istediğini söyledi bende kalan ücretin iadesini istedim ve aldım otel masrafları vs önemli değil ama keyifli bir gecem kötü oldu bunu ifade etmek isterim herkese iyi forumlar dilerim…
👍

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
8,999
Paylaşım için teşekkürler geçmiş olsun öncelikle inşallah başkasının yanmamasına vesile olursunuz birbirimizin önce zamanını sonra parasını kollamamız lazım yinede şanslısınız forumun pembişleri var biz çölde yaşıyoruz kamikaze ye devam

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
1,145
Verdiğin bilgi için Teşekkürler...

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye