🙊 küçük süprizler iyidir 💋❤️gece gece oldu mu şimdi bu?
Teşekkürler 🙏Süt gibi kadın ama iç iç doyamazsın 10/10 💟
Lütfen tabi itinayla 💋Bu saatte bu yapilmaz ki😍😍😍😍😍
Ayrica konu basligi yanlis olmus, “yuksek ates bastirir” olmaliydi🔥🫠🫠
Bi gün misafirim olursanız canlı canlı da eritebilirim 🥰Ama böyle de poz verilmez ki, eridik gittik burada
Bi gün misafirim olursanız canlı canlı da eritebilirim 🥰
yakıyorsun yine güzelliğinle buraları
Senin erimediğin gün var mı , bi desene bana bay yürüyen libido 🤣🤣Ama böyle de poz verilmez ki, eridik gittik burada
Immmmmm memişlerrrrrrrr aklımı aldı💣💣
anlatamam görmen lazım dediğinde ne demek istediğini şimdi anladımBizzat kendisi ile görüşen bir nefer olarak yazıyorum temamen doğel ve enfesto 😘😘😘
Değerlendirebilirsiniz teklif hepiniz için geçerliMuthis bir teklif🫠
Teşekkürler 🥰Yandık kül olduk 😍😍😘
Teşekkürler 💋❤️anlatamam görmen lazım dediğinde ne demek istediğini şimdi anladım
üstadın dediği gibi ; şşookk güselll
Teşekkürler canım❤️💋Ankara’nın kıymetlisi en kısa zamanda görüşmek dileğiyle 😊
Teşekkürler ❤️Immmmmm memişlerrrrrrrr aklımı aldı💣💣
Teşekkürler ❤️💋Ankara’nın taaaşına baaakk , gözlerimin yaaaşına baaakk 😭😭
Teşekkür ederim bebitom ❤️❤️Bizzat kendisi ile görüşen bir nefer olarak yazıyorum temamen doğel ve enfesto 😘😘😘
Teşekkürler ❤️Çok fena , çok ateşli yakıyorsun güzellik
Zevkle bayım,beklerim 🙊💋❤️Uyumadan evvel bi kolaçan edeyim diye bakındım, uykum kaçtı @TOMRİS
Kan davasına döndü bu iş, bir gün uykunu kaçırmam lazım benim de 😁
Doğallık fışkırıyor maşallah ❤️🔥
Teşekkürleryakıyorsun yine güzelliğinle buraları
Ay çok teşekkür ederim 💋❤️ Ama onun kadar değilimdir.Yine de ona benzetmeniz bile çok hoş,çok naziksiniz 💋❤️🥰🙏Afrodit ancak getir götürünüzü yapar. Muhteşemsiniz ❤️
😘😘Teşekkürler ❤️
Pimler çekilmiş @TOMRİS bakalım kimler heder olacak
Teşekkürler ❤️Yandı yandı ortalık
🩺 Hastane deyim kalb tanımışım kontrol ediyim gelicem bu resimde den sonra kötü oldum
Değerlendirebilirsiniz teklif hepiniz için geçerli
Bekliyorum ❤️Ankaraya gelince mutlaka yaninizdayim😍🌸🫠🫠
🥰💋🔥Ne diyoosuuunn 🤯
Bu yangın zarar vermez bayım,zevk verir❤️Yapma, yanarızzz😈😈😈😈
Teşekkür ederim bebeğim çık gel ❤️En kısa zamanda ziyaret şart oldu.. Çok iyisin tatlım. Sabırsızlanıyorum.
En kısa zamanda o zevki tadalım beraber yanalım o vakit😈😈😈Bu yangın zarar vermez bayım,zevk verir❤️
Teşekkürler 🥰☺️Bu güzel göğüsleri sevip okşadıkça insan huzur bulur
Karşısında durup 10 dk dokumadan nefes almadan izleme challenge ....
😁😁 çok güzel aktivite teşekkürler 💋🥰Karşısında durup 10 dk dokumadan nefes almadan izleme challenge ....
Yiyebilirsiniz 😚❤️Demir leblebilere bayıldım 😍😍😍
Tabi her zaman beklerim 😍 teşekkürler 💋❤️Çok hoş bir poz olmuş Tomris Hanım, umarım bir Ankara seferinde denk getirebiliriz 😘
Doyasıya sevin o zaman 💋❤️🔥mm severiz ankara
Düşürelim hayatım yakın zamandaTansiyon tavan yaptı ateş 50 yanar
Beni ziyaret etmeden gittiğiniz bi Ankara ziyareti,ziyaret değildir bayım 😁♥️🥰💋🔥Bu böyle olmıycak. İlk Ankara ziyaretinde Tomris Hanımı ziyaret şart gibi...
Teşekkür ederim ♥️♥️🥰Burası yangın yeri 🔥 harika kadın Tomris 🥰
Teşekkür ederim ♥️🥰🔥Muhteşem
Sen kendini iyileştirme yap sonra beni iyileştirme yap 🥰🥰🥰Düşürelim hayatım yakın zamanda
Sanat eseri adeta
Aftodit siz dünyada cennetsiniz.
Afrodite benzetilmekte çok hoşuma gidiyor açıkçası 🙈🔥😍 çok teşekkür ederim 😘😘😘Aftodit siz dünyada cennetsiniz.
🙈🙈🙈🙈 bişey demeyiniz afiyetle yiyiniz 💁🏽♀️😍🙈🥰💋🔥Akça parça pürüzsüz cilt çok çok az ayva göbüş peki ya o nipple lara ne demeli 🤤🤤🤤🤤
Ölmeden önce okunması gereken 1001 kitap listesi var çok güzel kitaplar içeriyor. Sizin içinde ölmeden önce tanışılması gereken güzellik desek abartmış olmayız. Bence afrodit dile gelse sizin ona benzetilmenizin hoşuna gittiğini söylerdi. ❤️Afrodite benzetilmekte çok hoşuma gidiyor açıkçası 🙈🔥😍 çok teşekkür ederim 😘😘😘
Yiaaaa yorumun güzelliği der susarım çok nazik ve bir o kadar ince birisiniz mutlaka tanışmak isterim birgün 😍🙈💁🏽♀️💋❤️🔥Ölmeden önce okunması gereken 1001 kitap listesi var çok güzel kitaplar içeriyor. Sizin içinde ölmeden önce tanışılması gereken güzellik desek abartmış olmayız. Bence afrodit dile gelse sizin ona benzetilmenizin hoşuna gittiğini söylerdi. ❤️
Bende sizinle tanışmak istiyorum ama ulaşamıyorum size sanırım bilgi alışverişinde ufak bir yanlış anlaşılma oldu engellendim Afroditim 😔Yiaaaa yorumun güzelliği der susarım çok nazik ve bir o kadar ince birisiniz mutlaka tanışmak isterim birgün 😍🙈💁🏽♀️💋❤️🔥
😁😁😁 dm’den numaranızı yazın bir bakalımBende sizinle tanışmak istiyorum ama ulaşamıyorum size sanırım bilgi alışverişinde ufak bir yanlış anlaşılma oldu engellendim Afroditim 😔
Teşekkür ederim 😊😁😁😁 dm’den numaranızı yazın bir bakalım
Teşekkür ederim 👍😊Kuşludan yazın size zahmet
Tamam bakıyorumKuşlu dm niz kapalı son mesajınızı rt yapıyorum. Size ulaşmak güç ve güzel olacak 😊
❤️Tamam bakıyorum
Nedirbuzarafet🌹🌹🌹❤️
Gelen dm ye cevap yazabilirim sanırım.Tamam bakıyorum
Sende dikkat et bu forum yüksek Testesteron içerir😅😍
Bu güzel memişler üşüyecek hemen onları ısıtmalıyım 😋😜😅
Beklemeye devam Afroditim.Tamam bakıyorum