Ekilme Denizli Partner Başak

Görüşme randevusu alınmış ama görüşme taraflardan birisinin haber vermeden görüşmeye katılmamasından oluşan durumdur.
Durum
Sosyal Coin
3,735
Merhabalar eski kuşlu sitede 😄 Denizli Partner Başak diye biri var onunla görüşme ayarlamak için yazdım kendisi kabul ettim oteli tut dedi tamam dediö gittim sonra resim istedi odanın falan tamam dedim 15 dk ya geliyorum dedi lakin ekildim otel parası boşa gitmiş oldu

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Mertank06 ve Avtandil
Durum
Sosyal Coin
2,056
Denizli'de kimse yok maalesef. En kötü İzmire gitmek gerekiyor. Denizli için tavsiyeler varsa alabiliriz

Beğenenler:

Deadpool

Sosyal Forum
Durum
Sosyal Coin
113,547
Merhabalar eski kuşlu sitede 😄 Denizli Partner Başak diye biri var onunla görüşme ayarlamak için yazdım kendisi kabul ettim oteli tut dedi tamam dediö gittim sonra resim istedi odanın falan tamam dedim 15 dk ya geliyorum dedi lakin ekildim otel parası boşa gitmiş oldu
Hocam ege bölgesinde izmir haricinde partner bulmanız mümkün değil, hele ki iç ege de hiç mümkün değil anca üni nin olduğu bölgelerde maddi destek arayan ünilileri ama oda atm dolandırıcıları çok, kısacası anlıyorum ekonomik olarak kendi bölgenizde görüşmeniz daha tasarruflu olacak ama kaş yaparken göz çıkarmayın, 1 depo mazot olsun zararınız ama bilinen tercih edilen partnerlere gidin macera aramayın ki keyfiniz zehre dönüşmesin.

Durum
Sosyal Coin
3,735
Hocam ege bölgesinde izmir haricinde partner bulmanız mümkün değil, hele ki iç ege de hiç mümkün değil anca üni nin olduğu bölgelerde maddi destek arayan ünilileri ama oda atm dolandırıcıları çok, kısacası anlıyorum ekonomik olarak kendi bölgenizde görüşmeniz daha tasarruflu olacak ama kaş yaparken göz çıkarmayın, 1 depo mazot olsun zararınız ama bilinen tercih edilen partnerlere gidin macera aramayın ki keyfiniz zehre dönüşmesin.
Katılıyorum reis haklısın

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
3,735
Bundan sonra zaten Ege de benim için @Cansel Ulusoy dan başkası yalan

Beğenenler:
  • Beğen
  • AlevAlev
Tepkiler: Cansel Ulusoy ve Deadpool
Durum
Sosyal Coin
1,557
Arada bir görüştüğüm bir pembiş kendisi... Hiç olmamıştı bu şekilde. Sanırım şanssızlık... Bazen bana da başka pembişlerde denk gelebiliyor böyle.
Tamamen şans / zaman / talih uyumu...

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
779
aynı kişi ile bende nerdeyse birebir aynı ekildim. geliyormusun dedi evet yoldayım dedim oda numarasını resim olarak attım kendisine ama birdaha cevap alamadım. otel parası bana kaçtı o yüzden artık burdan bütün bilgi ve yorumları okuyarak randevu oluşturmaya çalışıyorum

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Hawkeye
Durum
Sosyal Coin
1,395
Ben kendisi ile denizlide yasadigim icin son 2 yilda 15 in uzerinde gorusme yaptim.Son 2 aydir 4 defa gorustum. Şuana kadar olumsuz hicbir sey yasamadim. Ben kendisinin ilgisi ve alakasi guzeldi. Deniz hanimdan cok aktif seans sınırı olmadan sevişme beklentiniz yoksa ve daha cok birlikte zevk almak için gitmiyorsaniz memnun kalirsiniz. Guzellik , fit olmasi ve minyon bir partner ariyorsaniz denizlideki.en iyi tercihtir. Burdaki gorusler ben kendisini 2 yildir tanidigim icin yazmak istedim.

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye