Selam gençler Antalyadan yazıyorum bana deep ve sloppy tarzi oral yapabilecek birini tavsiye edebilirmisiniz? Şehir dışına çıkabilirim bu arada neresi olursa
Beğenenler:
Açıkçası ben bu konuda pro birini arıyorum tavsiyeniz varmi özellikle?İstanbul da bununla ilgili çok seçeneğiniz var. Kısmetse de Antalya ya yakın zamanda bir partner kazandıracağız. Takipte kalın.
Sivas ta bayan partner varmı tanıdığınız bildiğiniz ya da foruma üye olcak olan bilginiz varmı Sivas'la ilgiliİstanbul da bununla ilgili çok seçeneğiniz var. Kısmetse de Antalya ya yakın zamanda bir partner kazandıracağız. Takipte kalın.
Şimdilik yok talebe göre bakarız.Sivas ta bayan partner varmı tanıdığınız bildiğiniz ya da foruma üye olcak olan bilginiz varmı Sivas'la ilgili
Maalesef admin olarak tavsiye veremem bu konuda. Referanslara bakarak bir grafik çizebilirsiniz.Açıkçası ben bu konuda pro birini arıyorum tavsiyeniz varmi özellikle?
Anladim tesekkur ederim.Maalesef admin olarak tavsiye veremem bu konuda. Referanslara bakarak bir grafik çizebilirsiniz.
İlbilge hanım birinci sıralarda bu konudaSelam gençler Antalyadan yazıyorum bana deep ve sloppy tarzi oral yapabilecek birini tavsiye edebilirmisiniz? Şehir dışına çıkabilirim bu arada neresi olursa
Deadpool reis, yıllardır trabzon sorununa çözüm bekliyoruz, bu konuda gelişme var mı?Şimdilik yok talebe göre bakarız.
+1 katılıyorumbu işin piri @EDA dır üstad tawsiye ederimm
Antalya için güzel haberlerinizi bekliyoruz.İstanbul da bununla ilgili çok seçeneğiniz var. Kısmetse de Antalya ya yakın zamanda bir partner kazandıracağız. Takipte kalın.