Kedini ulaşamadığı ete baktığı gibi bakmıyorum 😅
Başlığı
Bu resitali "tekrar" yaşamak ister misin? diye okuyorum şu an.
Hissettim gerçekten 👍
Uçuş için kemerlerinizi bağlayınız
Damn bei mir regt sich was
Zevkle bayım beklerim 🤗🤗🍌👅Eda hanım ne yaptınız şimdi yaaa 🥰
Tüm dünyaya öldüğümü ilan edip hemen size koşsam
Bencede zamanı geldi 🤩🔥Yaşayanlar bir kenara çekilsin bize sıra gelsin yaw
Kim istemez, hele ben çok isterim🤩😎
Bencede üstadım sana katılıyorummm zamanı geldi artık😀😀😀Yaşayanlar bir kenara çekilsin bize sıra gelsin yaw
Hahahahahah sesli güldüm 🤣🤣🤣ahhaha ısırmanı bekleyen tek benim galiba😂 böyle bianda ham diye ahahahag
Biara dedim tamam işte ısırıcak😂😂
Benim halen videodan cıkamam normal birşeymi ben böyle birşeyi ne gördüm nede yaşadımmm ağzım açık izledim😁😁😘😘😘😘
Kim istemez ki🥰🥰🥰
numaranızı mı degiştirdiniz acaba ? size ulaşamıyorumda ??Hahahahahah sesli güldüm 🤣🤣🤣
Partnerin telefon numarası güncel link sizi direk WP üzerinden iletişime geçirecektir.numaranızı mı degiştirdiniz acaba ? size ulaşamıyorumda ??
en çokta ben isterim eda hanım cım
Offfffff ❤️😈🌸
Ha ha ha ulan sağır sultan duydu,Videoyu görünce kosup @Avtandil e ilacını yetistiriyim diodum geç kalmışım🙈🙈🤪
Bilmeyenlere not: kalbi tansiyonu falan var.. mazallah bisey olur🤣🤣🤣
tamam tamam sakin ol..Ha ha ha ulan sağır sultan duydu,
Yeter be yeter evet tansiyon hastasıyım ne var bunda sen neden benim hastalığım ile makara yapıyorsun 😁😁😁
Ben @EDA ile görüştüm evet itiraf ediyorum çarpıntı oldu hatta Eda hafif tırstı napayım benim sevilmeye, sevişmeye hakkım yok mu 😆😆😆
Git ya bi git, ne istiyorsun söyle bırak beni sarma yeter 🙂🙂🙂
Sülük gibi yapıştın çok şükür davetlerime gelmedin 🙏🏻🙏🏻
Alpi senden ve tutup elinde kalan takımından özür dileyeceğimi aklımdan hiç geçirme ama bırak beni 🤪🤪🤪
Sen birgün elime düşersin eslen parçesi o zaman seni elimden kimse alamaz 😁😁Bende şikayet ederim ama kim olduğunu şimdi buraya yazmiyim..🤨🤔
Başınız derde girmesin.. anladınız siz onu😉🤣🤣🤪
Kimse alamaz evet biliyorum🤔😱Sen birgün elime düşersin eslen parçesi o zaman seni elimden kimse alamaz 😁😁
Kimse alamaz evet biliyorum🤔😱
O yüzden eline asla düşmem.. yakalayamazsin zaten.. nefesin yetmez ihtiyar🤪🤪🤣🤣🤣
Yetmez yetmez... 3 km koştun die 3 saat konuşamadın bile.. 🤭😆🥵🥵Canım nefesim yetiyor mu yetmiyor mu görürüz sen iyice şapmaya başladın. 😜😜😜
Görüşmek ve sevişmek umuduyla🍌👅😘Çok fenaaa , yaşamak lazım , en kısa zamanda görüşmek dileğiyle 🤗😘🌺
Ben teşekkür ederim 😇Davetkar paylaşım için teşekkürler
Vay @EDA hanım hoşgeldiniz sizi aramızda görmekten mutluluk duydum 😍😍😍Görüşmek ve sevişmek umuduyla🍌👅😘
Buyurun gelin iştahla yaparım 👅🍌🤩en çokta ben isterim eda hanım cım
Bide bana yalaka dersin🤣🤣Vay @EDA hanım hoşgeldiniz sizi aramızda görmekten mutluluk duydum 😍😍😍
Videonuz bizlerin fabrika ayarlarını bozdu 🤩🤩🤩
Bende tatlım 😍😍Çok özlendi ❤️
Konum at gelmeyen @Alpi1907 olsun 😁😁😁Yetmez yetmez... 3 km koştun die 3 saat konuşamadın bile.. 🤭😆🥵🥵
Bide beni mi yakalicaksin🤣🤣🤣
Körle yatan şaşı kalkar, senden öğrenmeye başladım 😆😆Bide bana yalaka dersin🤣🤣
💘😘🤗Görüşmek ve sevişmek umuduyla🍌👅😘
Ballı denedinizmi?
Hoş buldum guzel kalpli poncigim🤗🤗Vay @EDA hanım hoşgeldiniz sizi aramızda görmekten mutluluk duydum 😍😍😍
Videonuz bizlerin fabrika ayarlarını bozdu 🤩🤩🤩
Ufaklık demeyelim bence 🐉🐉🐉Eda hanım benim ufaklığa da aynı ilgiyi gosterseniz mükemmel
Buyurun gelin herzaman beklerim 🤗🤗🤗Bu resitali yaşamak isteyenler arasına bende girmek isterimmm eda hanımmmm🍌🍌🍌🍌🍌
doğru sizin karşınızdayım aslan kesilir oUfaklık demeyelim bence 🐉🐉🐉
En en kisa zamanda o zamn sabırsizlikla diliyorummmmm🍌🍌🍌🍌Buyurun gelin herzaman beklerim 🤗🤗🤗
Vauv poncik Avto 🙈Hoş buldum guzel kalpli poncigim🤗🤗
Hemen yaşamak istiyorum
Benimde canım çekti şimdi yaaaa🍌🍌😋😋😋😁😁😁
Seni ham yaparım ponçik Avto 😁🤪😁🤪Vauv poncik Avto 🙈
Muz, bir ara kırılacak sandım. Ani bir empati de yapmadım değil. 😁
Muz herzaman emin eller de 🤪🤪🤪Muz, bir ara kırılacak sandım. Ani bir empati de yapmadım değil. 😁
Tabi canım yaparsın iyi bilirim 🙈🙈🙈Seni ham yaparım ponçik Avto 😁🤪😁🤪
Üstad muz direyetli yerinde sapasağlam duruyor 😁😁Muz, bir ara kırılacak sandım. Ani bir empati de yapmadım değil. 😁
Avto 👿👿Tabi canım yaparsın iyi bilirim
Tabiki de en uygun zamanda 😘😘En kısa zamanda
Efem buyrun 😁😁😁Avto 👿👿
Hamlanma vakti ne zaman 🤭🤭Efem buyrun 😁😁😁
Tez vakitte 🤭🤭Hamlanma vakti ne zaman 🤭🤭
Derine daha derine…
Yaşadıktan sonra yazmak istedim 🤭 söylenecek söz yok ☺️
Dimi 🤭🤭Yaşadıktan sonra yazmak istedim 🤭 söylenecek söz yok ☺️
Şimdi tekrar seyrettim de sihirbazlık gibi yaa yok oldu 🍌🤭😂Dimi 🤭🤭
Sihir yok bence gerçek 😜😜😜Şimdi tekrar seyrettim de sihirbazlık gibi yaa yok oldu 🍌🤭😂
Kesinlikle ☺️Sihir yok bence gerçek 😜😜😜
Çok isterim, sırf deepthroat için bile görüşme yapabilecek enteresan bir tipimdir, sıkı takipçinizim hatta size yazmıştım ama 2 yıl ile yaştan elendim. Dürüstlükten kaybettik😯Sayın Deepthroat Queen, 2 yıl sonra görüşmek üzere o zaman😗
Görüşmek dileğiyle 🥰🥰görüşmek üzere
Tam bir sanatçı 👌💋💋
Teşekkür ederim 🥰🥰🥰Tam bir sanatçı 👌💋💋
Herzaman birdaha birdaha birdaha❤❤❤❤Bu resitali yaşamak istermisin?
Böyle bir olayı senin gibi seksi ve bir o kadar güzel kadından deneyimlemek şahsen çok isterdimmm 👅👅😜😍😘😘😘😘
Neden olmasın 🤭Böyle bir olayı senin gibi seksi ve bir o kadar güzel kadından deneyimlemek şahsen çok isterdimmm 👅👅😜😍😘😘😘😘
yaşadım seninle ve bir kez daha yaşamak isterim.
Benimde 🤭🤭En sevdiğim
Seve seve 😜😜yaşadım seninle ve bir kez daha yaşamak isterim.
Bu harika hissi kim yaşamak istemez. Canım çekiyor ama dayanabilirmiyim ki acabaaa😍😘😘😘😘
🙄🙄🙄
en kısa zamanda....Seve seve 😜😜
Sabah sabah yapilirmi şimdi bu keyfiniz bol olsun @EDA hanım 🥰
Güzel cümle sesli güldüm 😆😆Haşin muz muz olalı böyle tüketim görmemiştir 😂😍
istememek mümkün mü
Bu anı yaşamış biri olarak🙈 tarifsiz demek lazım🙈💋🌹
Beklerim 🥰😘istememek mümkün mü
Yaşamadan bilemeyiz 😜😜😜Bu harika hissi kim yaşamak istemez. Canım çekiyor ama dayanabilirmiyim ki acabaaa😍😘😘😘😘