Dubai Emirliği, turizmi canlandırmak için alkol satışlarındaki yüzde 30'luk vergiyi 1 yıllığına askıya aldı. umarım Türkiye de de olur bu 😁
Şeriat ile El Maktum ve ailesinin yönettiği Dubai'den ornek alınıp,Dubai Emirliği, turizmi canlandırmak için alkol satışlarındaki yüzde 30'luk vergiyi 1 yıllığına askıya aldı. umarım Türkiye de de olur bu 😁
Hocam eyt maaşı yük falan değil ülkeye,Oyle okursa eyt maaslarini nasil odeyecekler, en onemli uc gelir kaleminden biri
Habertürk'un yalancısıyım hocam sabah ki radyo programinda öyle söylendi valla 😉yaş ortalamasının 49 olması manidar
Hocam bu daha iyi günler ve başlangıç.Vergiyi azaltmak yerine arttırmazlarsa iyi bence, haberlerde sürekli vergi oranı artacak diyorlar.
Yerimizi gençlere devretmenin zamanı gelmiş hocam o zaman...burada da yaş ortalamamız 49
Hocam kesinlikle katılıyorum. Yapacağım yatırımlardan haziran ayına yetişmeyecek olanları durdurdum. Hiper enflasyon ile elimde eriyen bi para ile kalmak istemiyorum. Az para çok mal ile seçime girmemiz lazım. Seçime kadar tüm kozlarını oynayacaklar, sonrası dediğin gibi kara delik.Hocam bu daha iyi günler ve başlangıç.
Ekonomi berbat bir durumda ve çarklar dönmüyor.
Asıl deprem Mayıs -haziranda erken seçim bekleniyor,
Seçimden sonrası tufan.
O kadar bir batakliktayiz ki çarkın dönebilmesi için her şeyi doğru yonetsen bile seçimden sonra kim gelirse gelsin ekonomiyi düzeltmek 5-6 sene sürer.
Hani 7 sene kıtlık 7 sene bolluk diye bir söylem var ya,
Biz 7 sene kıtlık,hiper enflasyon yaşayabiliriz.
O yüzden seçime kadar ne yaparsan karina.
Dubai Emirliği, turizmi canlandırmak için alkol satışlarındaki yüzde 30'luk vergiyi 1 yıllığına askıya aldı. umarım Türkiye de de olur bu 😁İ
istekelrimiz bu yönde olsun bayağı artıya geçeriz.
Hedef 69 idi, ama olamadı 🤷♂️yaş ortalamasının 49 olması manidar
,😁Umarım bizde de olur 🙏🏻🙏🏻
Millet çakma rakı içmez 🤭🤭
İnsallah 👍Umarım bizde de olur 🙏🏻🙏🏻
Millet çakma rakı içmez 🤭🤭