Olumlu Görüşme DAPHNE Ankara ile müthiş bir gece

Olumlu görüşme referansıdır.
Durum
Sosyal Coin
8,999
Merhaba arkadaşlar,

Geçtiğimiz gün news'lü siteden Daphne Ankara ile müthiş bir otel görüşmesi gerçekleştirdik. İletişimi çok kolay ve hızlı.

Odaya girer girmez birbirimize yapıştık. Öyle bir şey ki; direkt seans, direkt seks. Böyle bir randevuyu çok şanslı olanlar yaşamıştır.

Mükemmel bir vücudu var. Harika, pürüzsüz bir tene sahip.

Oral, 69, pozisyon zenginliği, her şey vardı. Sonraki muhabbet, sohbet, sigara keyfimiz. Müthiş anlardı. Hiç bitmemesini istediğim anlardı. Müzik eşliğinde yeniden oral, 69 ve ikinci seans. Zevkten havalara uçan ben.

Ankara'da bana böyle bir gece yaşatan Daphne'ye teşekkürler.
Önceden şu kadar zaman şu kadar mavilik gibi terimler kullanılırdı paylaşım için teşekkürler şu n.w.s li siteye bir ben giremedim galiba telefonum açmıyor

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: bigtrouble717 ve concepciondelchile
Durum
Sosyal Coin
2,056
Merhaba arkadaşlar,

Geçtiğimiz gün news'lü siteden Daphne Ankara ile müthiş bir otel görüşmesi gerçekleştirdik. İletişimi çok kolay ve hızlı.

Odaya girer girmez birbirimize yapıştık. Öyle bir şey ki; direkt seans, direkt seks. Böyle bir randevuyu çok şanslı olanlar yaşamıştır.

Oral, 69, pozisyon zenginliği, her şey vardı. Sonraki muhabbet, sohbet, sigara keyfimiz. Müthiş anlardı. Hiç bitmemesini istediğim anlardı. Müzik eşliğinde yeniden oral, 69 ve ikinci seans. Zevkten havalara uçan ben.

Kaç mavilikti 1 saat mi 2 saat mi

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
32,898
Merhaba arkadaşlar,

Böyle güzel bir olumlu paylaşımın için teşekkürler 👍 news'lü siteden biraz bahseder misin iki ayrı paylaşımda da ismi geçer oldu🤔

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: haydarali06

Deadpool

Sosyal Forum
Durum
Sosyal Coin
113,547
Çok ilginç :) Kendisi forumdan hiç görüşme almadığını alamadığını ve forumdan memnun kalmadığı için ayrılma kararı vermişti. :)

Neyse hayırlısı emeğinize sağlık.

Ayrılan partner olduğu için kendi talebi üzerine forumda konularının olmaması gerekiyor, Bilginize.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Hawkeye
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye