Bu içeriği görmek için üye olunuz. Üye iseniz üyeliğinizi yükseltmek için yöneticiler ile irtibata geçiniz.
Giriş yap veya üye ol.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Önceden şu kadar zaman şu kadar mavilik gibi terimler kullanılırdı paylaşım için teşekkürler şu n.w.s li siteye bir ben giremedim galiba telefonum açmıyorMerhaba arkadaşlar,
Geçtiğimiz gün news'lü siteden Daphne Ankara ile müthiş bir otel görüşmesi gerçekleştirdik. İletişimi çok kolay ve hızlı.
Odaya girer girmez birbirimize yapıştık. Öyle bir şey ki; direkt seans, direkt seks. Böyle bir randevuyu çok şanslı olanlar yaşamıştır.
Mükemmel bir vücudu var. Harika, pürüzsüz bir tene sahip.
Oral, 69, pozisyon zenginliği, her şey vardı. Sonraki muhabbet, sohbet, sigara keyfimiz. Müthiş anlardı. Hiç bitmemesini istediğim anlardı. Müzik eşliğinde yeniden oral, 69 ve ikinci seans. Zevkten havalara uçan ben.
Ankara'da bana böyle bir gece yaşatan Daphne'ye teşekkürler.
Kaç mavilikti 1 saat mi 2 saat miMerhaba arkadaşlar,
Geçtiğimiz gün news'lü siteden Daphne Ankara ile müthiş bir otel görüşmesi gerçekleştirdik. İletişimi çok kolay ve hızlı.
Odaya girer girmez birbirimize yapıştık. Öyle bir şey ki; direkt seans, direkt seks. Böyle bir randevuyu çok şanslı olanlar yaşamıştır.
Oral, 69, pozisyon zenginliği, her şey vardı. Sonraki muhabbet, sohbet, sigara keyfimiz. Müthiş anlardı. Hiç bitmemesini istediğim anlardı. Müzik eşliğinde yeniden oral, 69 ve ikinci seans. Zevkten havalara uçan ben.
Böyle güzel bir olumlu paylaşımın için teşekkürler 👍 news'lü siteden biraz bahseder misin iki ayrı paylaşımda da ismi geçer oldu🤔Merhaba arkadaşlar,
Kardeş VPN kullanmazsan giremezsin. BTK tarafından engelli site.Önceden şu kadar zaman şu kadar mavilik gibi terimler kullanılırdı paylaşım için teşekkürler şu n.w.s li siteye bir ben giremedim galiba telefonum açmıyor
Hangi VPN önerirsin appleKardeş VPN kullanmazsan giremezsin. BTK tarafından engelli site.
Feee VPNHangi VPN önerirsin apple