Daisy hanımı 2 yıldır takip ediyorum ve listemin en başına yazmış olmama rağmen bağlantı kurmaya cesaret edemedim. Hani okulun en güzel kızına aşık olursunuz ama açılmaya çekinirsiniz, ya kabul etmezse diye. Ben de sanırım böyle bir ergen psikolojisiyle hep ertelemiştim bağlantı kurmayı. 4 ay önce cesaretimi toplayıp yazdım. Ne olacaksa olsundu artık. Ve hüsran. Mesaj tek tıkta kaldı, cevap yok. Z kuşağının “boomer” dediği teknoloji özürlü biri olarak mesaja dönmediğini düşündüm. Mecnun olup çöllerde dolaşırken bir yandan da sürekli mesajları kontrol ediyorum dönecek mi diye. Geçen gün aklıma geldi acaba telefon numarasını mı yanlış yazdım veya değişmiş olabilir mi diye kontrol ettim. Ve bingo! Çok eskiden kaydettiğim numarası değişmiş meğerse. Hemen tekrar yazarak görüşme talebimi ilettim. 5 dk sonra olumlu olarak döndüğünde heyecan kasırgası başladı bünyede. Birkaç dk sonra sesli konuştuğumuzda ise ben iyice koptum. Ses tonu, nezaketi, diksiyonu, kendisini ifade etmesi beni benden aldı. Zaten fotoğraflarıyla, yazdıklarıyla, yazılanlara verdiği cevaplarla farklı bir hanımefendi olduğunu anlamıştım ama telefonla konuşma ve ertesi gün için randevulaşma sonrası benim ayarlar hepten bozuldu. Daisy ile buluşacak olmanın hayali ve heyecanıyla neler yapmadım ki? Unutkanlıklar, işyerinde dalgınlıklar, sakarlıklarla günü zor bitirdim. Hele ertesi gün yola çıktığımda su almak için uğradığım büfede telefonumu unutmam tuz biber ekti. 4 durak sonra metrodan inip geri döndüm. Bir yandan da telefonu bulamazsam Daisy’e nasıl ulaşabilirim, en azından nasıl haber verebilirim onu düşünüyorum. Neyse ki büfeci bu dingil geri gelir deyip bir kenara koymuş ve telefonuma kavuştum.
Neyse, zor bela da olsa tam vaktinde mabete ulaştım. Kapı açıldığında harika bir kadın beni karşıladı. Ev çok güzel, düzenli, temiz, dekorasyon incelikle tasarlanmış. O anda tüm olumsuzluklar silindi, kendimi terapi seansında hissettim. Benim gibi az konuşan birinin bile dili çözüldü. Gözlerim arada farklı yerlere kaysa da uzun bir sohbete daldık. Sonrası malum, birlikte alınan köpüklü bir duş ile beni iyice rahatlattı. Ve kırmızı odaya geçerek Daisy’nin özel masaj seansı başladı. Yavaş yavaş bulutların üzerine çıkmaya başladığımı hissettim. Teni, kokusu, dokunuşları, fısıldamalarıyla farklı bir dünyanın kapılarını açıyor Daisy. Sonra kendiliğinden gelişen birtakım yaramazlıklarla muhteşem bir zirveye ulaşıyorsunuz.
Doydum mu? Hayır. Bu güzelliğe, bu ilgiye, bu ambiyansa doymak mümkün değil. Her ayrıntısına kadar özenle ilgileniyor sizinle. Kendinizi onun ellerine bırakın yeter. Her güzel anın bir sonu var elbette. Fakat bu aslında bir başlangıç oldu benim için. İlk fırsatta tekrar görüşeceğiz özel ve güzel kadın.
Eleanor Roosevelt ablanın da dediği gibi: Dün tarihtir, Yarın bilinmeyendir, Bugün bir hediyedir.
Bana bugünü hediye ettiğin ve kendimi çok özel biri gibi hissettirdiğin için teşekkürler Daisy.
Neyse, zor bela da olsa tam vaktinde mabete ulaştım. Kapı açıldığında harika bir kadın beni karşıladı. Ev çok güzel, düzenli, temiz, dekorasyon incelikle tasarlanmış. O anda tüm olumsuzluklar silindi, kendimi terapi seansında hissettim. Benim gibi az konuşan birinin bile dili çözüldü. Gözlerim arada farklı yerlere kaysa da uzun bir sohbete daldık. Sonrası malum, birlikte alınan köpüklü bir duş ile beni iyice rahatlattı. Ve kırmızı odaya geçerek Daisy’nin özel masaj seansı başladı. Yavaş yavaş bulutların üzerine çıkmaya başladığımı hissettim. Teni, kokusu, dokunuşları, fısıldamalarıyla farklı bir dünyanın kapılarını açıyor Daisy. Sonra kendiliğinden gelişen birtakım yaramazlıklarla muhteşem bir zirveye ulaşıyorsunuz.
Doydum mu? Hayır. Bu güzelliğe, bu ilgiye, bu ambiyansa doymak mümkün değil. Her ayrıntısına kadar özenle ilgileniyor sizinle. Kendinizi onun ellerine bırakın yeter. Her güzel anın bir sonu var elbette. Fakat bu aslında bir başlangıç oldu benim için. İlk fırsatta tekrar görüşeceğiz özel ve güzel kadın.
Eleanor Roosevelt ablanın da dediği gibi: Dün tarihtir, Yarın bilinmeyendir, Bugün bir hediyedir.
Bana bugünü hediye ettiğin ve kendimi çok özel biri gibi hissettirdiğin için teşekkürler Daisy.