Onaylı Referans Daisy ruhu ile sevişen kadın

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans

Avtandil

ავთანდილ
Durum
Sosyal Coin
14,660
Merhaba değerli forumumuzun sevgili üyeleri,

Kendisini 3 yıldır takip ettiğim geçen sene son anda görüşmediğim @Daisy ile geçtiğimiz şımartesi günü şok heyecan şok aktivite dolu unutulmayacak bir görüşme gerçekleştirdim.

Güzellik çoğu insana göre farklı tanımlanır.
Benim gibi hayata ve evrenin düzenine farklı bakanlar için sadece fiziki bir güzellik, iletişimin olmadığı belli bir süre sonra insanı bayar.

Sevgili @Daisy zekası, inceliği, zerafeti, nazikliği, kültür seviyesi ve entelektüel yapısı ile tam Sapyoseksüel 👏👏

Yanında olduğunuz süre boyunca emin olun zamanın durduğunu hissedeceksiniz.

İlk tanışma, uzun ve kaliteli sohbet, ilişki öncesi hazırlık, masaj ve sevişme hakkında daha önce kendisi hakkında yazılan referansların hepsine katılıyorum 👍🏻

Dostlar sevgili @Daisy görüşme süresi içinde size bir geyşa gibi eşlik ediyor, bunu özellikle belirtmek istiyorum.

İşin şokomelli tarafını (+18) anlatmam gerekirse, @Daisy sadece bedeni ile değil ruhu ile hem masaj yapıyor hemde sevişiyor.

Bana ilk defa çok farklı haz, zevk ve heyecan dolu bir orgazmı yaşattı.

Kendisine tekrar teşekkür ve minnetlerimi iletiyorum 🙏🏻

Görüşmem için sevgili @Daisy ile görüşen, benden yardımlarını esirgemeyen değerli abilerim @kingcrimson ve @burti 'ye de buradan teşekkür etmem gerekiyor 🙏🏻🙏🏻

Değerli büyüğüm @Lorem ipsum sizlerin selamlarını @Daisy 'e ilettim ki sizlerinde onunla yapacağı görüşmeden en ufak bir olumsuzluk çıkacağını düşünmüyorum 🙂

Şimdi sıra çok değerli kardeşim @Alpi1907 'de 😉😉

@Alpi1907 karşim @Daisy foruma katıldığında ilk referans yazısını yazan kişiydi ve o referansta @Daisy nin evinde bulunan duvardaki büyük saatten bahsetmiş bende Alpi'ye o evde sadece saatmi dikkatini çekti demiştim😜😜

Alpicim o gocoman duvar saatinin resmini buradan paylaşmam gerekiyor 🤪🤪
IMG 20230701 151702

@Alpi1907 duvar saati resmi sana baryam hediyesi olsun 😁😁

Sevgili @Daisy tekrar görüşmek dileğiyle esen kal 👋👋👋​

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Sosyal Coin
6,557
Üstat keyifli referansınız için teşekkürler ama, yani ve fakat siz referans yazmada çıtayı yukarıya çıkardınız ben ne yazıcam şimdi 😁
Dostum işin şakası bir yana hep böyle birleşmeleriniz olsun. Nicelerine 🖐️

Beğenenler:
  • Beğen
  • Sevdim
  • Haha
Tepkiler: Daisy, Avtandil ve cigersiz
Durum
Sosyal Coin
12,059
@Alpi1907 duvar saati resmi sana baryam hediyesi olsun 😁​
eveeettt!!! böylece tüm forum senin ne kadar pinti olduğunu öğrenmiş oldu..:unsure:🤨
üç kuruş bayram harçlığı vermemek için kaç takla attın bee🤪🤣
saatin fotosunu hediye etmiş bana.. 🥴😲🤯

ama yine de bu güzel paylaşımına teşekkür ediyorum ihtiyar.. ☺️😁👏👏

Avtandil

ავთანდილ
Durum
Sosyal Coin
14,660
Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Daisy, ItachiMorgan ve akua

Avtandil

ავთანდილ
Durum
Sosyal Coin
14,660
Güzel detaylı paylaşım için teşekkürler

Keyifli referansınız için teşekkürler​

Güzel Referansın için teşekkürler

Paylaşım için teşekkürler ,umarım birgün bizimde Daisy Hanım ile yolumuz kesişir…

Daisy uçurur.. ayaklarınızı yerden keser..
Rica ederim 🙏🏻

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Daisy, Thorrr ve cigersiz

Avtandil

ავთანდილ
Durum
Sosyal Coin
14,660
Üstat keyifli referansınız için teşekkürler ama, yani ve fakat siz referans yazmada çıtayı yukarıya çıkardınız ben ne yazıcam şimdi 😁
Dostum işin şakası bir yana hep böyle birleşmeleriniz olsun. Nicelerine 🖐️
Abim desteğin ve güzel sözlerin için teşekkürler 🙏🏻

Sende ilham ve fentezi bitmez 😁😁

Beğenenler:
  • Haha
  • Beğen
Tepkiler: Daisy ve kingcrimson

Avtandil

ავთანდილ
Durum
Sosyal Coin
14,660
eveeettt!!! böylece tüm forum senin ne kadar pinti olduğunu öğrenmiş oldu..:unsure:🤨
üç kuruş bayram harçlığı vermemek için kaç takla attın bee🤪🤣
saatin fotosunu hediye etmiş bana.. 🥴😲🤯

ama yine de bu güzel paylaşımına teşekkür ediyorum ihtiyar.. ☺️😁👏👏
Yaşını başını almış adamsın hala utanmadan baryam parası mı istiyorsun 😜

Saat fotoğrafını neden paylaştığımı sende biliyorsun 😉

Tüm kel fodül ihtiyarlar seni sevsin erkem 😁😁

Beğenenler:
  • Haha
  • Beğen
Tepkiler: Alpi1907 ve Daisy
Durum
Sosyal Coin
9,100
Tanıtım Konusu Referansları
Merhaba değerli forumumuzun sevgili üyeleri,

Kendisini 3 yıldır takip ettiğim geçen sene son anda görüşmediğim @Daisy ile geçtiğimiz şımartesi günü şok heyecan şok aktivite dolu unutulmayacak bir görüşme gerçekleştirdim.

Güzellik çoğu insana göre farklı tanımlanır.
Benim gibi hayata ve evrenin düzenine farklı bakanlar için sadece fiziki bir güzellik, iletişimin olmadığı belli bir süre sonra insanı bayar.

Sevgili @Daisy zekası, inceliği, zerafeti, nazikliği, kültür seviyesi ve entelektüel yapısı ile tam Sapyoseksüel 👏👏

Yanında olduğunuz süre boyunca emin olun zamanın durduğunu hissedeceksiniz.

İlk tanışma, uzun ve kaliteli sohbet, ilişki öncesi hazırlık, masaj ve sevişme hakkında daha önce kendisi hakkında yazılan referansların hepsine katılıyorum 👍🏻

Dostlar sevgili @Daisy görüşme süresi içinde size bir geyşa gibi eşlik ediyor, bunu özellikle belirtmek istiyorum.

İşin şokomelli tarafını (+18) anlatmam gerekirse, @Daisy sadece bedeni ile değil ruhu ile hem masaj yapıyor hemde sevişiyor.

Bana ilk defa çok farklı haz, zevk ve heyecan dolu bir orgazmı yaşattı.

Kendisine tekrar teşekkür ve minnetlerimi iletiyorum 🙏🏻

Görüşmem için sevgili @Daisy ile görüşen, benden yardımlarını esirgemeyen değerli abilerim @kingcrimson ve @burti 'ye de buradan teşekkür etmem gerekiyor 🙏🏻🙏🏻

Değerli büyüğüm @Lorem ipsum ve dostum @Legend sizlerin selamlarını @Daisy 'e ilettim ki sizlerinde onunla yapacağı görüşmeden en ufak bir olumsuzluk çıkacağını düşünmüyorum 🙂

Şimdi sıra çok değerli kardeşim @Alpi1907 'de 😉😉

@Alpi1907 karşim @Daisy foruma katıldığında ilk referans yazısını yazan kişiydi ve o referansta @Daisy nin evinde bulunan duvardaki büyük saatten bahsetmiş bende Alpi'ye o evde sadece saatmi dikkatini çekti demiştim😜😜

Alpicim o gocoman duvar saatinin resmini buradan paylaşmam gerekiyor 🤪🤪
Ekli dosyayı görüntüle 10445

@Alpi1907 duvar saati resmi sana baryam hediyesi olsun 😁😁

Sevgili @Daisy tekrar görüşmek dileğiyle esen kal 👋👋👋​
Sevgili Avtandil, seninle tanıştığıma memnun oldum. Senin gibi hayata ve evrenin düzenine farklı bakan biriyle sohbet etmek bana çok şey kattı... Her konuda genel kültür seviyesi yüksek bir kişisin. Sayende bir çok bilgi öğrenmiş oldum. Asıl sapyoseksüel sensin 😊 ... iltifatlarla dolu bu harika referansınla onore oldum 🙏 ; çok teşekkür ediyorum. Özel zaman ayrıp özenle yazmışsın. Seninle tanışmamızda bize destek olan Kingcrimson ve Burti'ye ben de buradan teşekkür ediyorum 🙏 ... Lorem İpsum sizin selamınızı aldım. Mutlu oldum 😊; sizlerle tanışabilmeyi arzu ediyorum 😇 ... Foruma katıldığımda ilk referans yazımı yazan Alpi1907, size de buradan teşekkür ediyorum. Sizin saat ile ilgili espriniz burada devam etti, hoşuma gitti 🥰
... sevgili Avtandil, yazdığın başlığı çok sevdim. Kalpten bakan gözler güzel görürler 😍; ruhlarımız uyum içinde oldu, heyecan vericiydi 🙏😇; tekrar görüşmek dileğiyle. Esen kal, sevgiyle kal.
😘🌼

Durum
Sosyal Coin
13,165
Sapyoseksüellerin buluşması diyebiliriz bu görüşme için o zaman :) bu güzel ve hoş paylaşım için ikinizede teşekkür ediyorum.
Kısmet belki bir gün bizde @Daisy Hanım'la tanışma imkanı bulabiliriz. 😇

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Daisy ve Avtandil
Durum
Sosyal Coin
12,059
Yaşını başını almış adamsın hala utanmadan baryam parası mı istiyorsun 😜

Saat fotoğrafını neden paylaştığımı sende biliyorsun 😉

Tüm kel fodül ihtiyarlar seni sevsin erkem 😁😁
hiç kıvırma ihtiyar.. 🤨 cimrisin işte.. :ROFLMAO::ROFLMAO:
haftaya veda yemeğinde tahsilatı yaparım anlamam... 😜😁😁

Not: sana zenci abilerden saat hediye edicem... :ROFLMAO::devilish::ROFLMAO::devilish:

Beğenenler:
  • Beğen
  • Sevdim
  • Haha
Tepkiler: Daisy, Hawkeye ve Avtandil

Avtandil

ავთანდილ
Durum
Sosyal Coin
14,660
Sapyoseksüellerin buluşması diyebiliriz bu görüşme için o zaman :) bu güzel ve hoş paylaşım için ikinizede teşekkür ediyorum.
Kısmet belki bir gün bizde @Daisy Hanım'la tanışma imkanı bulabiliriz. 😇
Teşekkür ederim, @Daisy hanıma tanıtım sayfasında yazan saatlerde ulaşırsanız eminim görüşme imkanınız olur...

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Daisy ve Elishj

Avtandil

ავთანდილ
Durum
Sosyal Coin
14,660
bak işte.. ihtiyar diyince de kızıyosun.. :ROFLMAO::ROFLMAO:

TEK mi kaldı arkadaş.. hangi yüzyılda yaşıyosun?? :ROFLMAO::ROFLMAO:

not: TEK = Türkiye Elektrik Kurumu (genç arkadaşlardan bilmeyenler vardır illa ki):ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Dalpi seni çok seviyorum samimiyim çok seviyorum hatta bu sevgimi sana 18 Temmuzda yüz yüze Makaraya nasıl sarılır göstercem 😁😁

Beğenenler:
  • Haha
  • Beğen
Tepkiler: Daisy ve Alpi1907
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye