Onaylı Referans Daisy kaçıncı kez bilmiyorum

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
590
Herkese selam,

Daisy ile yıllardır görüşüyorum ve her seferi böyle muhtesem mi gecer.Gercekten geciyor.Karşılaması,sohbeti,duşu,masajı,ilgisi,hele hele dili gercekten muhtesem.Her seferinde heyecanla gidiyyor ve cokmutlu rahatlamış bir şekilde çıkıyorum.

Durum
Sosyal Coin
16,305
Herkese selam,

Daisy ile yıllardır görüşüyorum ve her seferi böyle muhtesem mi gecer.Gercekten geciyor.Karşılaması,sohbeti,duşu,masajı,ilgisi,hele hele dili gercekten muhtesem.Her seferinde heyecanla gidiyyor ve cokmutlu rahatlamış bir şekilde çıkıyorum.
Darısı başımıza

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: destinymastertr, Daisy ve Avtandil
Durum
Sosyal Coin
9,100
Tanıtım Konusu Referansları
Herkese selam,

Sevgili destinymastertr, Seninle uzun yıllar oldu tanışalı evet 🥰 Masajımı tercih ediyor olman beni mutlu ediyor 😍 dilimi muhteşem buluyormuşsun 😇 şımarttın beni 😘 Değerli zamanını ayırımışsın. Böyle güzel, iltifat dolu bir referans paylaşımı yazmışsın 🥳 çok teşekkür ediyorum 🙏 Tekrar görüşmek dileğiyle... Sevgiler 😘🌼

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: destinymastertr
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye