Onaylı Referans Daisy ile muhteşem saatler

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
520
Siteye giriş konusunda sorun yaşadığım için ancak yazabiliyorum. 2 hafta önce Daisy ile bir görüşmem oldu. Sabah erkenden yanındaydım. O saatte bu kadar özenli bir şekilde beni nasıl karşıladı, nasıl bir enerji, kelimelerle anlatmak mümkün değil. Çok kibar, sohbeti harika, ikramlarda limit yok. 2 kere beni nirvanaya ulaştırdı. Kendisine çok tşk ederim. İlk fırsatta tekrar görüşmek üzere...

Durum
Sosyal Coin
9,100
Tanıtım Konusu Referansları
Siteye giriş konusunda sorun yaşadığım için ancak yazabiliyorum. 2 hafta önce Daisy ile bir görüşmem oldu. Sabah erkenden yanındaydım. O saatte bu kadar özenli bir şekilde beni nasıl karşıladı, nasıl bir enerji, kelimelerle anlatmak mümkün değil. Çok kibar, sohbeti harika, ikramlarda limit yok. 2 kere beni nirvanaya ulaştırdı. Kendisine çok tşk ederim. İlk fırsatta tekrar görüşmek üzere...
Sevgili blackman35 , Seninle tanıştığıma memnun oldum😊 sabah saatlerinde enerjimi yüksek hissediyorum😍 Senin güzel bakışına yansımış, mutlu oldum🥰 Değerli zamanını ayırıp bu güzel paylaşımı yapmışsın😇 çok teşekkür ediyorum🙏 tekrar görüşmek dileğiyle… Sevgiler
😘🌼

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Agora77
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye