Onaylı Referans Daisy ile Harika Deneyimler

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
405
Herkese Merhabalar,

Bir önce ki forumda biraz eski tarihli referansım bulunmaktadır fakat ilgili tarihten sonra defalarca görüşme yaptığımız Daisy için tekrar kesinlikle bir şeyler yazmam gerektiğini hissettim.

Sevgili Daisy ile ilk görüşmeden sonra 1,5-2 yıl içerisinde sanırım 7-8 kere görüşmüşüzdür.

Her defasında misafirperverliği,muhabbeti ve ikramları ile her zaman sıcaklığı ön planda tutmaktadır.

Bu süreç içerisinde de masaj konusunda sabit kalmayıp ,farklı teknikler ve tecrübeler ile karşısında ki kişiye bir önce ki görüşmeyi aratmayacak şekilde harika anlar yaşatmaktadır.

Bundan sonra da sık sık görüşmeyi planladığım bu tatlı hanımefendi için bu referansı kendisine ve sizlere bir borç bilirim :)

İyi forumlar herkese.

Deadpool

Sosyal Forum
Durum
Sosyal Coin
113,547
Herkese Merhabalar,

Bir önce ki forumda biraz eski tarihli referansım bulunmaktadır fakat ilgili tarihten sonra defalarca görüşme yaptığımız Daisy için tekrar kesinlikle bir şeyler yazmam gerektiğini hissettim.

Sevgili Daisy ile ilk görüşmeden sonra 1,5-2 yıl içerisinde sanırım 7-8 kere görüşmüşüzdür.

Her defasında misafirperverliği,muhabbeti ve ikramları ile her zaman sıcaklığı ön planda tutmaktadır.

Bu süreç içerisinde de masaj konusunda sabit kalmayıp ,farklı teknikler ve tecrübeler ile karşısında ki kişiye bir önce ki görüşmeyi aratmayacak şekilde harika anlar yaşatmaktadır.

Bundan sonra da sık sık görüşmeyi planladığım bu tatlı hanımefendi için bu referansı kendisine ve sizlere bir borç bilirim :)

İyi forumlar herkese.
Çok teşekkür ederim paylaşımınız için.

Beğenenler:
  • Sevdim
  • Beğen
Tepkiler: Daisy ve Madlover
Durum
Sosyal Coin
9,100
Tanıtım Konusu Referansları
Herkese Merhabalar,

İyi forumlar herkese.
Sevgili Madlover, Seninle tanışıyor olmak memnun edici. Evet bir çok kez görüştük. Senin farklı bir yerin var bende. Sosyal Forum 'a üye olup benim için paylaşım yapmışsın. Çok mutlu oldum. Zaman ayırmışsın. Övgü dolu kelimeler yazmışsın. Çok teşekkür ediyorum. Yine tekrar görüşebilmek dileğiyle. Sevgiyle kal
😘🌼

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Madlover ve Avtandil
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye