Onaylı Referans Daisy ile eşsiz tecrübe

• Konbuyu başlatan Enfat
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:18
Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
913
2 hafta önce @Daisy ile perşembe günü sabah saatlerinde muhteşem bir 2 saat geçirdik. Kendisi misafirine kendini bu süre zarfında adıyır adeta. Çok keyifli bir tecrübeydi ve 2-2 bitti😀 kendisi de aynı fikirde ise, bu tecrübe tekrar tekrar yaşanacaktır, şüphesiz. Teşekkür ederim güzel kadın.

Durum
Sosyal Coin
1,200
2 hafta önce @Daisy ile perşembe günü sabah saatlerinde muhteşem bir 2 saat geçirdik. Kendisi misafirine kendini bu süre zarfında adıyır adeta. Çok keyifli bir tecrübeydi ve 2-2 bitti😀 kendisi de aynı fikirde ise, bu tecrübe tekrar tekrar yaşanacaktır, şüphesiz. Teşekkür ederim güzel kadın.
Paylaşımınız için teşekkür ederim. Bu görüşmeyi yapmak için kaç gün önceden randevulaştınız ve tek seferde randevu alabildiniz mi @Daisy hanımdan :) Şunun için soruyorum ben 4-5 ay uğraştım almaya hiç müsait olamadı da bu güzel zevklerden mahrum kaldım :LOL: Sonunda pes ettim ama :cool::D:D

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Avtandil, Daisy ve Enfat
Durum
Sosyal Coin
913
Paylaşımınız için teşekkür ederim. Bu görüşmeyi yapmak için kaç gün önceden randevulaştınız ve tek seferde randevu alabildiniz mi @Daisy hanımdan :) Şunun için soruyorum ben 4-5 ay uğraştım almaya hiç müsait olamadı da bu güzel zevklerden mahrum kaldım :LOL: Sonunda pes ettim ama :cool::D:D
3-4 gün önce randevulaştık diye hatırlıyorum. Sağolsun daisy hanım telefonda sesli olarak bir sunum gerçekleştiriyor ve farkı o anlatımda anlayabiliyorsunuz

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Daisy, erhan_82 ve Gezgin
Durum
Sosyal Coin
9,100
Tanıtım Konusu Referansları
Sevgili Enfat, Seninle tanıştığıma memnun oldum. Değerli zamanın erotik masajımın sürecinden öte, sonucuna yeterli gelmiş. Olsun. Bu güzel referans paylaşımın için teşekkür ediyorum... Sevgiler 😘🌼

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Berk Kaptan ve Avtandil

Avtandil

ავთანდილ
Durum
Sosyal Coin
14,660
Lütfen @Daisy hanımın aşağıdaki yazdığı yazıyı okurmusunuz ⚠️⚠️

Bana lütfen 0532 2523152 telefonumdan ve mümkünse sabah saatlerinde ulaşırsanız sevinirim (whatsapp'tan yazılı iletişim veya normal arama, nasıl tercih ederseniz), çünkü sabahları erken saatlerde iletişim için daha rahat oluyorum.

Mesajınızı geç gördüğümde çekinmeden size geri dönüş yapabilmem için hangi saatlerin size müsait olduğunu yazmanızı özellikle rica ediyorum.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Daisy, erhan_82 ve burti
Durum
Sosyal Coin
1,200
Lütfen @Daisy hanımın aşağıdaki yazdığı yazıyı okurmusunuz ⚠️⚠️
Ahh Avtandil kardeşim ben güne sabah 5 de başlayanlardanım ve sabah sevişmesini de ekstra seven kişilerdenim onun için her yazdığım da sabahtı zaten. buradaki yaptığım yorumlarımın hepsine bakarsan hepsi sabah yazılmıştır öğleden sonra yoğun bir iş tempom olduğundan dolayı öğleden sonra asıl pek bu tür aktiviteleri yapamıyorum :)

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Daisy ve Avtandil
Durum
Sosyal Coin
687
Daisy hanım beni neden engellediniz 2 defa görüştük ve memnun kaldığımızı düşünüyorum

Beğenenler:

Avtandil

ავთანდილ
Durum
Sosyal Coin
14,660
Ahh Avtandil kardeşim ben güne sabah 5 de başlayanlardanım ve sabah sevişmesini de ekstra seven kişilerdenim onun için her yazdığım da sabahtı zaten. buradaki yaptığım yorumlarımın hepsine bakarsan hepsi sabah yazılmıştır öğleden sonra yoğun bir iş tempom olduğundan dolayı öğleden sonra asıl pek bu tür aktiviteleri yapamıyorum :)
Sabah saatlerinde uygunum arayabilirsiniz yazmış 😉😉

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Daisy ve erhan_82
Durum
Sosyal Coin
1,200
Sabah saatlerinde uygunum arayabilirsiniz yazmış 😉😉
İyi de biz iletişim kuramıyoruz demedim ki ? ben müsait olamıyor diye dert yanıyorum :) her sabah yazıyorum müsait değilim diyor. Yoksa Daisy hanım ile iletişim kurup konuşabiliyoruz bunda sorun yok. Programı çok dolu sanırım neyse vardır her işte bir hayır derim ben her zaman kısmet böyleymiş ;)🎈

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Daisy ve Avtandil
Durum
Sosyal Coin
913
Sevgili Enfat, Seninle tanıştığıma memnun oldum. Değerli zamanın erotik masajımın sürecinden öte, sonucuna yeterli gelmiş. Olsun. Bu güzel referans paylaşımın için teşekkür ediyorum... Sevgiler 😘🌼
Bir yanlış anlaşılma, yanlış anlatım olmuş. @Daisy sonuçla, skorla basite indirgenemeyecek kadar müstesna bir hanımefendi. O özel anlar unutulması zor ve hafızadan silinmesi imkansız. Seviliyorsun🫶

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Daisy
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye