Onaylı Referans Daisy=Edanur

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
664
Daisy, mükemmelik... 15 yıl önce kaybettiğim sevgilimi buldum.

Kendisi zerafet abidesi, düzgün,naif,kibar...vs daha çok şeyler yazılabilir. Kendisine beni kırmayıp kabul ettiği için burdan tekrar teşekkür ediyorum. Özel anlar anlatılmaz yaşanır beyler o yüzden bişey yazmaya gerek yok. Aradığım kadını buldum. Tekrar görüşmek ümidiyle ♥️🥰

Durum
Sosyal Coin
9,100
Tanıtım Konusu Referansları

Kendisi zerafet abidesi, düzgün,naif,kibar...vs daha çok şeyler yazılabilir. Kendisine beni kırmayıp kabul ettiği için burdan tekrar teşekkür ediyorum. Özel anlar anlatılmaz yaşanır beyler o yüzden bişey yazmaya gerek yok. Aradığım kadını buldum. Tekrar görüşmek ümidiyle ♥️🥰
Sevgili ercallevent, Seninle tanışmak beni mutlu etti... Sana Cinsellikle ilgili bir çok şey katan, sohbetimizde adı geçen ve özel bir kız olan liseli aşkının ismini referans başlığında yazmışsın. Çok hoşuma gitti 😇 Edanur'un Sana yaşattıklarını hissettirebilmek olmak harika bir duygu... Adını buradada geçirdiğin için Edanur'a mutluluklar diliyorum hayatı boyunca... Bu güzel ve keyifli referans yazın için çok teşekkür ediyorum. Tekrar görüşmek dileğiyle... Sevgiler
😘🌼

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: ercallevent ve Gezgin
Durum
Sosyal Coin
664
Sevgili ercallevent, Seninle tanışmak beni mutlu etti... Sana Cinsellikle ilgili bir çok şey katan, sohbetimizde adı geçen ve özel bir kız olan liseli aşkının ismini referans başlığında yazmışsın. Çok hoşuma gitti 😇 Edanur'un Sana yaşattıklarını hissettirebilmek olmak harika bir duygu... Adını buradada geçirdiğin için Edanur'a mutluluklar diliyorum hayatı boyunca... Bu güzel ve keyifli referans yazın için çok teşekkür ediyorum. Tekrar görüşmek dileğiyle... Sevgiler
😘🌼
Sevgili Daisy ( yeni Edanurum) seninle tanışmak ve vakit geçirmek inanılmaz zevkli ve güzel, çok özel bir kadınsın gerçekten. iyiki tanıştık 🥰🥰 en yakın zamanda ve fırsatta tekrar vaktini çalacağım ♥️♥️ kendine çok iyi bak çünkü senin gibi insanlar dünyaya çok az geliyor ❤️❤️💋💋

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
5,516
Konu başlığını görünce bir anda @Daisy ile duo görüşmemi yaptınız diye düşündüm. Eğer öyle bir imkan varsa hemen ulaşayım diyecektim ama değilmiş. :)

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
32,898

Güzel paylaşım icin teşekkürler

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: ercallevent
Durum
Sosyal Coin
664
Konu başlığını görünce bir anda @Daisy ile duo görüşmemi yaptınız diye düşündüm. Eğer öyle bir imkan varsa hemen ulaşayım diyecektim ama değilmiş. :)
Valla keşke olsa öyle bir imkan, hele hele kendimi iki tane Daisy arasında düşündüğüm zaman... İçim ürperdi 😁😁ne güzel olurdu

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye