Yeni yılda ilk görüşmemi dün @Daisy hanımla yaptım. Bilmeyenler için kısa bilgi: evi metro istasyonuna çok yakın, çok temiz, ferah, düzenli ve çok hoş bir ambiyansı var. Daisy her zamanki nezaketi, sıcaklığı ve seksi kıyafetiyle karşıladıktan sonra keyifli bir sohbete daldık. Sohbet sonrasında heyecanla beklediğim birlikte duş ritüeline geçtik. Dinlendirici bir müzik eşliğinde narin elleriyle yıkaması muhteşem. Sırtımı yıkarken artan heyecan yüz yüze dönünce tavan yaptı. Yıkamaya devam ederken o güzel dudakları, dolgun ve diri memişleri tatmadan durmak mümkün değil😋. Dizüstü çökerek ve gözlerime bakarak yaptığı oral ile harika bir rahatlama yaşadım🥴. Duş sonrası yine elleriyle ve tertemiz havlularla kuruladıktan sonra yan taraftaki masaj odasına geçtik. Uzun süren ve bazen gevşetici bazen de azdırıcı masajdan sonra kendiliğinden gelişen sarılmalar ve pozisyonlarla iyice kendimden geçtim. Bu kadının teni, kokusu başımı döndürüyor. Öpüp koklamaya, yalamaya doyamıyorum. Sonra yanda duran Tantra koltuğununu merak ettim, gel orada devam edelim dedi. Doğrusu çok hoşuma gitti o koltuk. Önce cowgirl, sonra doggy ile muhteşem bir final oldu.
Sonra tekrar duşta elleriyle yıkayıp kurulaması, kıyafetlerimi giydirmesi ise ayrı bir güzellik, ayrı bir incelik.
Bu güzel kadın benim "ab-ı hayat"ım. Sadece görüşme sırasında değil, öncesinde görüşecek olmanın verdiği heyecan ile, sonrasında görüşmemizin o harika anlarını hatırlayarak bana yaşam enerjisi veriyor. Bu yıla @Daisy ile girdiğim için çok şanslıyım, eminim 2024 çok güzel geçecek. Tabii ki bu muhteşem kadın ile birlikte 🌹🍀💕
Sonra tekrar duşta elleriyle yıkayıp kurulaması, kıyafetlerimi giydirmesi ise ayrı bir güzellik, ayrı bir incelik.
Bu güzel kadın benim "ab-ı hayat"ım. Sadece görüşme sırasında değil, öncesinde görüşecek olmanın verdiği heyecan ile, sonrasında görüşmemizin o harika anlarını hatırlayarak bana yaşam enerjisi veriyor. Bu yıla @Daisy ile girdiğim için çok şanslıyım, eminim 2024 çok güzel geçecek. Tabii ki bu muhteşem kadın ile birlikte 🌹🍀💕