Cvp alamadığım tek kadın

Durum
Sosyal Coin
1,512
zor değil aslında ama kimse kimse ile görüşmek zorundada değil cevap vermek zorundada değil , o yüzden şans zorlaması yapmayın hiç ama hiç ulaşamazsınız yoksa :)

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Yeşim Sezen
Durum
Sosyal Coin
17,578
Kendini tanıtıp isim ,yaş ,meslek ve kilo ardından günü date ilgili süreyi başlama ve bitiş saat aralığını ve son olarak size dönüşü için uygun gördüğünüz saat dilimleri ve medeni halinizle ilgili bilgi paylaşımında bulunmanız durumunda bu platformdaki her kadın uygunluk durumlarına göre dönüş yaparlar. Yapmıyor ise de kendisinin bir bildiği vardır. Kaldı ortada bir plan ya da herhangi bir program yokken şikayet vari referans açmak ne kadar iyi niyetli bir davranış sizce ?

Durum
Sosyal Coin
15,666
Bu şekilde konu açarak kalan şansını da kaybettin diyebiliriz.
Israr zaten pembişlerin en sevmediği konuların başında geliyor,neyi yanlış yaptım da bana dönüş yapmıyor diyerek konunun muhasebesini yapmanda fayda var.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Hawkeye ve darthvictus11
Durum
Sosyal Coin
600
Kendini tanıtıp isim ,yaş ,meslek ve kilo ardından günü date ilgili süreyi başlama ve bitiş saat aralığını ve son olarak size dönüşü için uygun gördüğünüz saat dilimleri ve medeni halinizle ilgili bilgi paylaşımında bulunmanız durumunda bu platformdaki her kadın uygunluk durumlarına göre dönüş yaparlar. Yapmıyor ise de kendisinin bir bildiği vardır. Kaldı ortada bir plan ya da herhangi bir program yokken şikayet vari referans açmak ne kadar iyi niyetli bir davranış sizce ?
Başa tutturulması gereken yorum 👌💯

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: SutlaCH
Durum
Sosyal Coin
1,200
İletişim kuramadık yeşim hanımla 3 kez ayrı zamanlarda @Yeşim Sezen
Yeşim hanım ile görüşme şerefine ulaşamadım daha ama bu platformda yorumlarda mesajlaşma fırsatı yakaladım. Bana hissettirdiği çok nazik kibar ve karşısındaki kişiye edindiği değeri veren birisi. Bence bir yerde yanlış yapmış olabilirsiniz bunu düşünün derim benim fikrim...

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
3,450
Israra gerek yok...

Bu örneği defalarca yazdım yine yazayım. Şu anda forumda olan çok da popüler bir pembiş'e (o zaman o kadar popüler değildi, ilk zamanlarıydı hatta forumda bile yoktu, sonradan geldiğinde hatırlattım durumu ama hatırlayamadım dedi. Yemedik tabi, yola devam dedik gittik) gayet de herkesin bildiği şekilde açık, net ve lisan-ı münasip ile yazdım. Makul bir süre bekledim, elbette müsait olamayabilir. Mavi tikler oldu görüldüyü yedik, olabilir dedik insanlık hali. Yine makul bir süre üzerinden geçtikten sonra tekrar aynı düzgün üslupla yazdık yine cevap yok, yine görüldüğü yedik. Anlaşılan olmayacak dedik, iletişimi kestim - engelledim bir daha iletişime bile geçmedim. Velhasıl kelam, olmuyorsa zorlamaya gerek yok...

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye