Onaylı Referans Cumhuriyeti Marina ile kutladım 🤪

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
8,710
Forumun açılışına sanki denk gelecekmiş gibi geçen hafta 29 Ekim Cumartesi günü üç gün evvelden alınmış randevum ile Marina Hanımın kapısına elimde çikolatam ile dayandım 😝

Ama içeri girmemle mükellef , ekstra üstü üstü ekstra ikram masası gidenler görecek bi kuş sütü eksik karşılaştım ayrıca hijyen tavan yapmış vaziyette süper 👍🏻
Neyse Marina Hanım kahvelerimizi hazırladı ve de güzel sohbet ederken ben müsade alıp duşa geçtim sonrası beni loş ışıklı odasında bu muhteşem vücudu öpmek sarılmak , şaplaklar ve de en sevdiğim pronebone finalde kendi biliyor yaptığı muhteşem jest ile mutluluğa ulaştırdı 🙏🏻

Çok geç tanıdığım ama umuyorum ki görüşmelerin devamı gelecek olan Sevgili Marina’ya her şey için şükranlarımı sunarım, varol Slav kızı 🙏🏻
Lübnanlı 🤣🤣

Durum
Sosyal Coin
21,138
Tanıtım Konusu Referansları
Forumun açılışına sanki denk gelecekmiş gibi geçen hafta 29 Ekim Cumartesi günü üç gün evvelden alınmış randevum ile Marina Hanımın kapısına elimde çikolatam ile dayandım 😝

Ama içeri girmemle mükellef , ekstra üstü üstü ekstra ikram masası gidenler görecek bi kuş sütü eksik karşılaştım ayrıca hijyen tavan yapmış vaziyette süper 👍🏻
Neyse Marina Hanım kahvelerimizi hazırladı ve de güzel sohbet ederken ben müsade alıp duşa geçtim sonrası beni loş ışıklı odasında bu muhteşem vücudu öpmek sarılmak , şaplaklar ve de en sevdiğim pronebone finalde kendi biliyor yaptığı muhteşem jest ile mutluluğa ulaştırdı 🙏🏻

Çok geç tanıdığım ama umuyorum ki görüşmelerin devamı gelecek olan Sevgili Marina’ya her şey için şükranlarımı sunarım, varol Slav kızı 🙏🏻
Lübnanlı 🤣🤣
Cnm çok tşk ederim bu güzel yorum için 🥰🥰seni tanıdığıma çok memnun oldum 🙏💓💓💓gene beklerim 💋💋💋

Durum
Sosyal Coin
42,982

Lübnanlı 🤣🤣
paylaşım için teşekkürler

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Moria 🦈
Durum
Sosyal Coin
8,710
Beğenenler:
  • Haha
  • Sevdim
Tepkiler: xxxxxxxxxxxx ve Avtandil

Avtandil

ავთანდილ
Durum
Sosyal Coin
14,660
Yapın adminim hatta şöyle diyin “bu gün 23 nisan neşe doluyor insan “ anladınız siz onu 🤭

Nazar etme ne olur çalış seninde olur diyecem de 🤣🤣 sen zaten uzun ince bir yoldayım diyorsun 🤣🤣

Bekle beni 23 Nisan 2023 🤩🤩

Beğenenler:
  • Haha
Tepkiler: Moria 🦈
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye