sakin tatlı ve cok güzel...
Yaaa gercekten sadece bu kadar mi 😂😂.. Ust dudagin gectimi peki 🙈😂... Şaka bir yana gecirdigimiz surec icerisinde ki anlayisin, keyifli sohbetin, gecirdigimiz atesli surec icin ben tesekkur ederim canim.. Anliyorum buraya yazamayacak kadar mustechen vakit gecirdik , en kisa zamanda tekrarlanmasi dilegimle, sevgiler... 😘😘sakin tatlı ve cok güzel...
Askolsun canim benim beyfendi klavyeye dokemeyecek kadardi demek istemis 🙈bu kadar mı
Evet bu kısacık anlatımından çok detay var 🤪 mesaj alındı👍 muhteşem görüşmeniz ve anlatımn referans için teşekkürler 👍sakin tatlı ve cok güzel...
Paylaşım için teşekkürler,sakin kısmına katılmıyorum maalesef ☺️sakin tatlı ve cok güzel...
üst dudağım geçti ama romantik duşumuz hala geçmediYaaa gercekten sadece bu kadar mi 😂😂.. Ust dudagin gectimi peki 🙈😂... Şaka bir yana gecirdigimiz surec icerisinde ki anlayisin, keyifli sohbetin, gecirdigimiz atesli surec icin ben tesekkur ederim canim.. Anliyorum buraya yazamayacak kadar mustechen vakit gecirdik , en kisa zamanda tekrarlanmasi dilegimle, sevgiler... 😘😘
atesli süreç
üst dudağım geçti ama romantik duşumuz hala geçmedi
dogru 😅 😅 pek sakin sayılmam, hatta hic sakin değilim 🥰🥰Paylaşım için teşekkürler,sakin kısmına katılmıyorum maalesef ☺️