Referans ım biraz geç oldu ama Ezgi hanımla görüşme fırsatım oldu güler yüzü sohbeti cana yakınlığı yanında arkadaş ın gibi hissetmesi cok güzel gece için tşk ederim kısa zamanda yine görüşürüz
Öncelikle referans için teşekkürlerReferans ım biraz geç oldu ama Ezgi hanımla görüşme fırsatım oldu güler yüzü sohbeti cana yakınlığı yanında arkadaş ın gibi hissetmesi cok güzel gece için tşk ederim kısa zamanda yine görüşürüz
Merhabalar balim benim oncelikle çok ama çok teşekkür ederim🥰 iyi ki geldin iyi ki tanidim seni gerçekten seni tanidigima cok ama cok m.oldum🥰 güzel ve naif sözlerin icin ayrıca cok ama teşekkür ederim🥰 kocaman kocaman öpüyorum seni tekrar görüşebilmek dileğiyle💋💋Referans ım biraz geç oldu ama Ezgi hanımla görüşme fırsatım oldu güler yüzü sohbeti cana yakınlığı yanında arkadaş ın gibi hissetmesi cok güzel gece için tşk ederim kısa zamanda yine görüşürüz
paylaşım için teşekkürlerReferans ım biraz geç oldu ama Ezgi hanımla görüşme fırsatım oldu güler yüzü sohbeti cana yakınlığı yanında arkadaş ın gibi hissetmesi cok güzel gece için tşk ederim kısa zamanda yine görüşürüz
kısa ve öz paylaşıma teşekkürlerReferans ım biraz geç oldu ama Ezgi hanımla görüşme fırsatım oldu güler yüzü sohbeti cana yakınlığı yanında arkadaş ın gibi hissetmesi cok güzel gece için tşk ederim kısa zamanda yine görüşürüz