Onaylı Referans Cok güzel gece

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
3,094
Referans ım biraz geç oldu ama Ezgi hanımla görüşme fırsatım oldu güler yüzü sohbeti cana yakınlığı yanında arkadaş ın gibi hissetmesi cok güzel gece için tşk ederim kısa zamanda yine görüşürüz

Avtandil

ავთანდილ
Durum
Sosyal Coin
14,660
Referans ım biraz geç oldu ama Ezgi hanımla görüşme fırsatım oldu güler yüzü sohbeti cana yakınlığı yanında arkadaş ın gibi hissetmesi cok güzel gece için tşk ederim kısa zamanda yine görüşürüz
Öncelikle referans için teşekkürler

Sizlerden ricam yazmış olduğunuz referanslarda Sayın @Deadpool un defalarca açıkladığı, bununla ilgili uzun ve detaylı olan yazısını dikkate almanız, asla beni yanlış anlamanızı istemiyorum lakin yazdığımız her referans hem bizler hemde partnerler açısından önemlidir.

Ben referans ile ilgili konuyu paylaşayım;

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Moria 🦈, Aviator ve Deadpool
Durum
Sosyal Coin
27,169
Tanıtım Konusu Referansları
Merhabalar balim benim oncelikle çok ama çok teşekkür ederim🥰 iyi ki geldin iyi ki tanidim seni gerçekten seni tanidigima cok ama cok m.oldum🥰 güzel ve naif sözlerin icin ayrıca cok ama teşekkür ederim🥰 kocaman kocaman öpüyorum seni tekrar görüşebilmek dileğiyle💋💋

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
42,982
paylaşım için teşekkürler

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye