Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba, çok geç bir saat olmasına rağmen, beni kırmayıp geldi. Çok güler yüzlü ve hoşsohbet birisi. Güzelliği muazzam ve işini gerçekten çok seviyor ve bunu size hissettiriyor. Bir sonraki görüşmeyi iple çekiyorum.
Merhaba, çok geç bir saat olmasına rağmen, beni kırmayıp geldi. Çok güler yüzlü ve hoşsohbet birisi. Güzelliği muazzam ve işini gerçekten çok seviyor ve bunu size hissettiriyor. Bir sonraki görüşmeyi iple çekiyorum.
@pvhalex mümkün olan en kısa surede mesajlara dönüş yapmaya çalışıyorum, ama müsait olmadığım zamanlarda attıgınız mesajın uzerine uzun saatler geçmişse, sizin uygunluk durumunuzu bilmediğimden malesef dönüş yapamıyorum. En uygun zamanda görüşmek dileğiyle 😘😘