Coğrafya Kaderdir

Durum
Sosyal Coin
17,326
Coğrafya Kaderdir bunu çok iyi anladım kaç ay oldu işim gereği Diyarbakır+Urfa dayım daha bir pembisin yolu buraya düşmedi Resmen askerlikte şafak sayan erlere döndüm.İhalenin bitiş tarihini bekliyorum.
Bu Pembis olmayan şehirlerin zamparalari ne yapıyor acaba çok merak ediyorum

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Deadpool
Durum
Sosyal Coin
8,321
önce bu site üzerinden 'seyahat engeli olmayan' partnerleri buluyorlar, daha sonra mavişlerin ekonomik olarak uygun görmeleri ve kendileriyle programda anlaşılma durumunda irtibata geçerek uçak paralarını gönderiyorlar. onlar da geliyor.

diğer şekilde sitede 'hadi biraz da X bölgede yaşayan erkeklere hayır hasenat yapayım' diye tura çıkacak birinin olacağını düşünmüyorum.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Deadpool
Durum
Sosyal Coin
6,095
Son-ANASAYFA-LOGO.png.jpg

Beğenenler:
  • Haha
Tepkiler: kawabanga ve ARES
Durum
Sosyal Coin
4,672
Coğrafya Kaderdir bunu çok iyi anladım kaç ay oldu işim gereği Diyarbakır+Urfa dayım daha bir pembisin yolu buraya düşmedi Resmen askerlikte şafak sayan erlere döndüm.İhalenin bitiş tarihini bekliyorum.
Bu Pembis olmayan şehirlerin zamparalari ne yapıyor acaba çok merak ediyorum
Bende o bölgeye yakınım uçak biletimi alıyorum günü birlik ve sonra gece saatlerinde dönüyorum.
Uçuş ücreti yüksek rakamlara çıkıyor artı konaklama masrafı eklersek bir görüşme ücretine denk geliyor.
Pembişler gaziantep,Diyarbakır Urfa gibi illere önceden programlı seyahat etseler çok iyi olur ama kendileri bilir bana düşmez tabiki. B

Beğenenler:

Deadpool

Sosyal Forum
Durum
Sosyal Coin
113,547
Keşke o kadar masun olsa :) Keçi köpek eşek 4 ayaklı 2 ayaklı vajinası olması önemli değil delik olsun yeter diyerek dağa taşa bile :)
Yani şimdi anadolu kültürünü herkes biliyor kimse konuşmuyor ama böyle bir gerçek de var maalesef :)

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: kawabanga ve cigersiz
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye