Yok o kedi tırmalamıyor seviyor, öpüyor🥰🥰😎😎🤣🤣Bu kedi beni tırmalar mi acaba?😁
Tamam o benim işte 🥰🥰🥰🥰Bi kedi gördüm sanki😻
Valla tam bennnn☺️☺️🤗🤗çok seviyorum bu çizgi filmi hatta 🥰🥰 çok öperim hemdee 🥰🥰☺️☺️☺️Sarı çizmeli civciv aga bir gün öper yanacığını 💕
Ekli dosyayı görüntüle 1577
😍😍😍Yok o kedi tırmalamıyor seviyor, öpüyor🥰🥰😎😎🤣🤣
Canımmmm teşekkürler bitanemmm🥰🥰😎😎🤗🤗🌹💘aman tanrım bu ne seksilik böyle. 💞Yine her zamanki gibi harikasın 🌹💘 meleğim 🌹💘
Onun için kıyafet almak gerek ve tabikiiii ayakkabı 🥰🥰😉😉☺️☺️☺️Ben de Sindirella istiyorum ne olacak şincik 🤔
Ayakkabıyı sen alma ben yakışıklı pirensss olarak ( duyda inanma moruğun tekiyim 🤣🤣) sana getirir denetirim deeermişimm 🤣Onun için kıyafet almak gerek ve tabikiiii ayakkabı 🥰🥰😉😉☺️☺️☺️
Tamam ayakkabı senden ozaman 🤣🤣😎😎 yaşlı pirensleri severim 😇😇🥰🥰😉en sevdiğim bir erkeğin kadına ayakkabı giydirmesi hmmm harika bence ❤️❤️😎😇🥰🥰🥰Ayakkabıyı sen alma ben yakışıklı pirensss olarak ( duyda inanma moruğun tekiyim 🤣🤣) sana getirir denetirim deeermişimm 🤣
Sev beni ,öp beni gönlümün efendisi 😍Yok o kedi tırmalamıyor seviyor, öpüyor🥰🥰😎😎🤣🤣
Her zaman 😎😎🥰🥰🥰Sev beni ,öp beni gönlümün efendisi 😍
Yakında oda gelir merak etmeyin 😉😉🥰Biz kırmızı başlıklı kız bekliyorduk 😍😍
Sexsi olmuş😈💋 Aliağdan iyi geceler 💋Anlık 💋
Sabırsızlıkla bekliyoruz 🙂🙂Yakında oda gelir merak etmeyin 😉😉🥰
Hahahaaa çok güldüm ya yanlız kurt için söylediğim şey bakarımısın 🤣🤣birde bana bak çok yaşlanmışım hem memişlerim sarkmış 🤣🤣🤣🤭🤭🤭birde şişko olmuşum 🤣🤣🤣🙈🙈🙈
Yine şeytanlık peşindesin bak yaaa 😁😁🤣🤣🥰🥰💋💋🌺🌺Sexsi olmuş😈
Anlaşıldı 😉😉🥰🥰😎😎Sabırsızlıkla bekliyoruz 🙂🙂
Aşk olsun yavrum sen gel ben sana ne pastalar ne tatlılar yedircemhemde ellerimle yeterki sen iste 😉😉🥰🥰🌺🌺💋💋Hansel ve Gratel???
Hani pastalar, şekerlemeler filan yiyorduk ya hani datlı datlı 😍🤭🤭
Cansel Hanımcım şaka , şaka 🙈🙈 🤣🤣 dikkat ederseniz kurtta yaşlanmış 🤣kurt yaşlanmadan , kırmızı başlıklı kız kocamadan biz vuslata ersek ; inşallah 🤲🏻 🙈🤣Hahahaaa çok güldüm ya yanlız kurt için söylediğim şey bakarımısın 🤣🤣birde bana bak çok yaşlanmışım hem memişlerim sarkmış 🤣🤣🤣🤭🤭🤭birde şişko olmuşum 🤣🤣🤣🙈🙈🙈
Hansel ve Gratel???
Hani pastalar, şekerlemeler filan yiyorduk ya hani datlı datlı 😍🤭🤭
Anaaammm ben kıskanırım oynamıyorum küstüm işte 🥹Aşk olsun yavrum sen gel ben sana ne pastalar ne tatlılar yedircemhemde ellerimle yeterki sen iste 😉😉🥰🥰🌺🌺💋💋
Ben hep şeytanlik peşindeyim bebek 🤣🤣Yine şeytanlık peşindesin bak yaaa 😁😁🤣🤣🥰🥰💋💋🌺🌺
Aşk olsun yavrum sen gel ben sana ne pastalar ne tatlılar yedircemhemde ellerimle yeterki sen iste 😉😉🥰🥰🌺🌺💋💋
Anaaammm ben kıskanırım oynamıyorum küstüm işte 🥹
Hep bu @Aviator yüzünden bize tatlı kalmıyacak en son 😭😭
Tamam söz mü 😀 teşekkür ederim Cansel Hanımcım 🤗 pasta istemiyorum ama İzmir lokma sıcahhh sıcahhh 👅🤣
@Aviator ’a hiç verme tamam mı 😀😈🤣
Ye yaaa şaka yaptık adminim 🥹Pastamı yerim ben😈
mırnav kedicik.kucağımda uyusan olmazmı💋 Aliağdan iyi geceler 💋Anlık 💋
Ye yaaa şaka yaptık adminim 🥹
Ne kızıyonn küççük Moria ‘ya 😭😭😭
Minyonuz ya o manada 🤣🤣 sen ne sanmıştın 👅👅Küççük Moria mı 😳😂😂
Minyonuz ya o manada 🤣🤣 sen ne sanmıştın 👅👅
🤣🤣🤣Yok üstadım ne sanabilirim 🤭🤣🤣
Pastanızı nasıl isterseniz kuzummmm🤣🤣🥰🥰😎😎Pastamı yerim ben😈
Ama yaaaa ona kıyamam kiii 🥰🥰 o bir bakış yapar bana ben veririm 🤭🤭🤣🤣🤣🥰🥰Tamam söz mü 😀 teşekkür ederim Cansel Hanımcım 🤗 pasta istemiyorum ama İzmir lokma sıcahhh sıcahhh 👅🤣
@Aviator ’a hiç verme tamam mı 😀😈🤣
Olur en sevdiğim yer sıcacık 🥰🥰🥰mırnav kedicik.kucağımda uyusan olmazmı
En kısa zamanda olur inşallah çünkü o kedi büyüyor 🤣🤣🥰🥰sevme zamanı geçer 🤪🤪🤪🤣🤣🥰🥰Durup durup bakıyorum bu kediyi sevmek ne zaman nasip olacak acaba?🤔😁
Valla öylesin ya çok fenasın 🤣🤣Ben hep şeytanlik peşindeyim bebek 🤣🤣
Evet bende aynı şeyi düşünüyorum 🤣🤣🥰🥰yoksa elimizde bastonla paylaşım yapmak zorunda kalcaz 🤣🤣Cansel Hanımcım şaka , şaka 🙈🙈 🤣🤣 dikkat ederseniz kurtta yaşlanmış 🤣kurt yaşlanmadan , kırmızı başlıklı kız kocamadan biz vuslata ersek ; inşallah 🤲🏻 🙈🤣
Sende sende😂Valla öylesin ya çok fenasın 🤣🤣
Bu kedinin küçüğü de büyüğü de sevilir 😍😍En kısa zamanda olur inşallah çünkü o kedi büyüyor 🤣🤣🥰🥰sevme zamanı geçer 🤪🤪🤪🤣🤣🥰🥰
Pastanızı nasıl isterseniz kuzummmm🤣🤣🥰🥰😎😎
Ama yaaaa ona kıyamam kiii 🥰🥰 o bir bakış yapar bana ben veririm 🤭🤭🤣🤣🤣🥰🥰
Çok fazla büyümem merak etme 🤣🤭Bu kedinin küçüğü de büyüğü de sevilir 😍😍
Sen diyorsan doğrudur bebeğim 💋💋💋Sen nasıl ikram edeceğini bilirsin canım 😉
Cansel Ulusoy işini bilir @Moria üstadım, gel pastadan bir dilim alıp tatlı yiyip tatlı konuşalım 😅
Tamam sen ne dersen öyle olsun adminim seni mi kırıcam 🤗Sen nasıl ikram edeceğini bilirsin canım 😉
Cansel Ulusoy işini bilir @Moria üstadım, gel pastadan bir dilim alıp tatlı yiyip tatlı konuşalım 😅
bunu söz olarak kabul ediyorum unutma sakınOlur en sevdiğim yer sıcacık 🥰🥰🥰
Tamam anlaştık 🥰🥰🥰bunu söz olarak kabul ediyorum unutma sakın
Çok fazla büyümüyor zaten merak etme 🤣🤣🤣Bu kedinin küçüğü de büyüğü de sevilir 😍😍
@Bayer yok ama ortada 🤣🤣🤣🤭🤭Silahlara gerek yok yazı tura atın 🤪🤪🤣🤣🤣
Kediler severdim zaten sizden sonra aşık oldum😍Çok fazla büyümüyor zaten merak etme 🤣🤣🤣