@Cennet ile ilk görüşme, daha önce yorum yazılmamış olması biraz tedirgin etti ama gece geç saatte de olsa dönüş yapınca bunu bir işaret kabul ettim😅 daha önce gitmediğim bir rezidans da kalıyor, park yeri sorun olmadı, giriş biraz çetrefilli gibi ama görsel içerikli tarifler gönderiyor. Rezidansın adını yazsa daha kolay olacaktı. sonuçta otopark içinden geçip asansöre ulaşınca il kolaylaşıyor. güvenlik var ama bir şey sormadı, telefonla konuşarak ve göz teması kurmadan geçtim😎 Cennet de odadan çıkıp girişe kadar geldi her ihtimale karşı, burdan ilk izlenim pozitif, asansörde beraber yükselme! başladı askında. oda temiz standart rezidans, ilave ayna koymuştu, seyretmek mümkün oldu bj ve doggy esnasında, değişik açılardan. kız yönlendirmeye açık, ne istediğini anlamay ve ona göre moda girmeye çalışıyor, öğrenmeye de çabalıyor, gerçekten çıtır, teni tazeliğini koruyor ve bunu hemen hissettiriyor, elbiseli flört ve foreplay tereddütsüz yaptı, gülümsemesi erotik, kucağa geldi hemen mini etek+high heels ve jartiyer ile kıvama getirdi, elleri zarif, bakımlı, hem görsel olarak güzel hem de handjob esnasında izlemek keyifliydi, genelde pozisyonları ben yönlendirdim, hiç bir şeye hayır demedi ama serbest bırksam belki başka şeyler de yapacaktı, ben biraz slave moda sokmuş da olabilirim. Oturuş ve bakışları ile güzel posture veriyor. Telefonla ilgilenmedi. Bj süresi tekniği iyi, iki topla da maça çıktı😊, artısı "pussy to mouth" konusunda tereddüt etmedi, doggy de ses ve manzara güzel, ritmi bana bıraktı, spank hayır demedi (orta şiddet dahil👍🏻 biraz kızarttım), takiben ellerini ters çekip sert ve sık vurmak keyifliydi, takiben kucak, yüz yüze, parmak emerken çok seksiydi, orda ritmi eline aldı ve finali getirdi. sanki on the top daha çok hoşuna gidiyor gibi geldi bana. zevk aldığı vücut ve nefes alıp vermesinden belli oluyordu, sesler daha natureldi. sonuçta ayırt edici özellikleri olarak göğüslerinin boyut be şekli tatmin edici ve en güzel tarafı gerçekten tight ve juicy olması gerçekten zevki üst segmente taşıyor. sonrası muhabbet, türkçesi konuşmaya yeterli,clubber aslında, seviyor o ortamları, vaktim olsa istanbulu gezdiririm, bilmiyor, git gel yapacak memlekwtine. kaçırmayın derim.kıyafet de istediği mi giydi, ekte sunulduğu gibidir😎