Konu Kilitlendi Christina

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Durum
Sosyal Coin
2,129
Merhaba değerli forumdaşlar bugün kuşludan
19luk Rus güzel Christina ile 2satlik bir program gerçekleştirdim.Bu benim 2.görüşmem tam bir gfe uzmanı sevgiliniz gibi.
Kendisi çok sexsi çok baştan çıkartıcı 2sat dolu dolu bir görüşme oldu.
Yanından ayrılmak istemiyor insan bu güzelin

Daha önce de bugün de görüştügum birisi kendisi. Kötü referansları umursamayın arkadaşlar, kızın son dönemde yükselmesini kaldıramayanlari görüyorum. Gerçekten görüşen kimse pişman olmayacagindan eminim. Yüz güzelliği ve fiziksel özellikleri ayrı, ayrı muhteşemler. Twitter adresindeki fotograflarin hepsi bu güzelliğe ait. İlk başta bende çok tereddüt etmiştim, acaba feyk mi diye. Gönül rahatlığı ile kaçırmayın bu bebeği diyebilirim size.
Love you Christina

Durum
Sosyal Coin
42,982
19luk Rus güzel Christina ile 2satlik bir program gerçekleştirdim.Bu benim 2.görüşmem tam bir gfe uzmanı sevgiliniz gibi.

Daha önce de bugün de görüştügum birisi kendisi. Kötü referansları umursamayın arkadaşlar, kızın son dönemde yükselmesini kaldıramayanlari görüyorum. Gerçekten görüşen kimse pişman olmayacagindan eminim. Yüz güzelliği ve fiziksel özellikleri ayrı, ayrı muhteşemler. Twitter adresindeki fotograflarin hepsi bu güzelliğe ait. İlk başta bende çok tereddüt etmiştim, acaba feyk mi diye. Gönül rahatlığı ile kaçırmayın bu bebeği diyebilirim size.
Love you Christina
paylaşım için teşekkürler

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: akatakan
Durum
Sosyal Coin
16,703
Kötü referansları umursamayın arkadaşlar, kızın son dönemde yükselmesini kaldıramayanlari görüyorum.
merhaba hocam başka forumda kötü referans yazan bendim ve sizin yazdığınızı biraz üstüme alıyorum bunun neyini kaldıramıyorum onu anlamadım...ben mi yapıyorum bu işi burada benim rakibim mi oluyor o kız...birden fazla para istediği için tek seans sonra otel odasından attım onu sonra beni tehdit etti...o referansı kaldırmazsan bir daha seninle görüşmek istemem tek değilim gibisi ...yazılar daha var elimde ve admine gönderdim umarım gereği yapılır...

Durum
Sosyal Coin
2,129
merhaba hocam başka forumda kötü referans yazan bendim ve sizin yazdığınızı biraz üstüme alıyorum bunun neyini kaldıramıyorum onu anlamadım...ben mi yapıyorum bu işi burada benim rakibim mi oluyor o kız...birden fazla para istediği için tek seans sonra otel odasından attım onu sonra beni tehdit etti...o referansı kaldırmazsan bir daha seninle görüşmek istemem tek değilim gibisi ...yazılar daha var elimde ve admine gönderdim umarım gereği yapılır...
Hocam üzerinize alınmayın sizin yazınızda görmedim ben kuşlu sitede okudum olumsuz yazıyı.
Foruma da kafalarda soru işareti kalmasın diye taşıdım

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
2,129
Sevgili forumdaşım, güzel bir görüşme yapmışsın, ne güzel olumlu bir referans da yazıyorsun, ne mutlu sana. Biz de keyifle okuyoruz.

Lâkin olumsuz referans yazanları itham ettiğin zaman senin referansın hakkında şüphe oluşuyor, farkında mısın? Sen kendini deneyimini yazarsın, biz de feyz alırız. Olumsuz referansı belki de görmemişiz bile ama sayende ondan da haberdar olduk. Kaş yapayım derken göz çıkarmış oluyorsun böylelikle.
Değerli forumdaşım üstünüze alınmayın lütfen kuşlu sitede yazılanlar üzerine taşıdım buraya.
Ben zaten görüşmediğim biri ile ile ilgi paylaşım yapmam bu sahtekarlıktır.forumdq görüştüğüm değerli bayan arkadaşlar beni bilir.
Ben sadece bir bayanın ekmeğiyle oynamaya kalkışanlar için yazdım ve oda kuşlu sitede yazılmış.sizlik bir durum değil değerli forum arkadqşım

Saygılarımla

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: chtazgn
Durum
Sosyal Coin
16,703
Hocam üzerinize alınmayın sizin yazınızda görmedim ben kuşlu sitede okudum olumsuz yazıyı.
Foruma da kafalarda soru işareti kalmasın diye taşıdım
özür dilerim yanlış anladım..kuşlu sitede yazdığım birşey yok ama hem orda hem burada olumsuz birşey yazıldıysa sence doğruluk payı olamaz mı bu konuda..ok senin zamanın güzel geçmiş olabilir ama ben tam tersini yaşadım

Beğenenler:

Deadpool

Sosyal Forum
Durum
Sosyal Coin
113,547

Love you Christina

1. Aracılı çalışıyor.
2. Küfürbaz, çok argo konuşuyor
3. Tehdit ettiği 2 kişi var delilli ispatlı ama bu forumda olmadığı için işlem yapamıyorum :)
3. Olumsuz referans sayısı 3 ü geçmiş ama olumsuzluk yaşadığı kimse ile sorununu çözememiş.

Kötü referansları neye göre umursamayalım ?
Aracılı ile çalışmayı mı bırakmış ?
Küfürü argo konuşmayı mı bırakmış ?
Tehdit ettiği kişilerden özür mü dilemiş ?
Olumsuz referansları mı çözmüş ?

Yapmayın insanları teşvik ettiğiniz şey normal değil anlaşılır değil kabul edilir değil. Bu referans olumlu olabilir ama kendini düzeltmeyen ve bu kriterleri olan bir partner i burada olumlu diye tavsiye etmeyin. Konu kilit.

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye