Çözümlendi Cevapsız kalmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Durum
Sosyal Coin
874
Merhabalar, hanımefendiyle birkaç ay önce 3 saatlik bir görüşme yaptık.Görüşmemiz boyunca hiçbir olumsuz durum yaşanmadı.Misafirperverliği, ikramları ve özel anları da dahil her şeyden memnun kaldım ve bundan sonra da misafiri olmak isteyerek evinden ayrıldım.
Aradan biraz zaman geçti ve kendisiyle tekrardan iletişime geçtim fakat müsait olamadığı için başka bir program yapmak durumunda kaldım.
Yine bir müddet sonra forumda gezinirken aklıma geldi.Kafamda iyi bir imaj bıraktığı için tekrardan iletişime geçip program ayarlamak istedim.Telefonunda kayıtlı olmama rağmen nereden ulaştığımı, nasıl program planladığımı vs. ayrıntılı bir şekilde belirttim.Birkaç dakika sonra mesajı görmesine rağmen hiç oralı olmadı.Ben ne olur ne olmaz diyerek bir müddet daha bekledim ancak geri dönme zahmetine girişmediği gibi numaramı da silmiş bulundu.
Olumsuz da olsa bir yanıt alsam anlayışla karşılardım ve bunları yazmaya hiç yeltenmezdim.
Bu başlığı açıp açmamak arasında kalsam da nihayetinde forumun kalitesini korumak ve ilk defa iletişime geçecek insanlara referans olması adına açmaya karar verdim.
Umarım böyle bir harekette bulunmasının geçerli sebepleri vardır...

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Deadpool, Arda1 ve Stigmataaa
Durum
Sosyal Coin
15,253
Merhabalar, hanımefendiyle birkaç ay önce 3 saatlik bir görüşme yaptık.Görüşmemiz boyunca hiçbir olumsuz durum yaşanmadı.Misafirperverliği, ikramları ve özel anları da dahil her şeyden memnun kaldım ve bundan sonra da misafiri olmak isteyerek evinden ayrıldım.
Aradan biraz zaman geçti ve kendisiyle tekrardan iletişime geçtim fakat müsait olamadığı için başka bir program yapmak durumunda kaldım.
Yine bir müddet sonra forumda gezinirken aklıma geldi.Kafamda iyi bir imaj bıraktığı için tekrardan iletişime geçip program ayarlamak istedim.Telefonunda kayıtlı olmama rağmen nereden ulaştığımı, nasıl program planladığımı vs. ayrıntılı bir şekilde belirttim.Birkaç dakika sonra mesajı görmesine rağmen hiç oralı olmadı.Ben ne olur ne olmaz diyerek bir müddet daha bekledim ancak geri dönme zahmetine girişmediği gibi numaramı da silmiş bulundu.
Olumsuz da olsa bir yanıt alsam anlayışla karşılardım ve bunları yazmaya hiç yeltenmezdim.
Bu başlığı açıp açmamak arasında kalsam da nihayetinde forumun kalitesini korumak ve ilk defa iletişime geçecek insanlara referans olması adına açmaya karar verdim.
Partnerlerin her atılan mesaja cevap verme gibi bir zorunluluğu yok. Müsait değildir,işi vardır cevap yazmayı unutmuştur,tekrar görüşme yapmak istememiştir vs. bazen kırıcı olmamak adına olumsuz cevap vermek yerine hiç cevap vermeyebiliyorlar.
@Fulya Ekici gördüğünde cevap yazacaktır.

Durum
Sosyal Coin
991
Ben @Fulya Ekici hanım ile 3 görüşme sağladım. Her defasında oldukca nazık ve olumlu donusler aldım. Cevap vermedı veya donus yapmadı ıse bır sebebı vardır ustadım. O sebeple durumu tam netlıge kavustıurmadan olumsuz refarans acılmamasını tavsıye ederım. Zira kendsıı çok anlayışı, olumlu nasıl davranmasını bilen bir pembiş.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Fulya Ekici
Durum
Sosyal Coin
756
bu tarz konular açılırsa güne 50 tane "iletişim sorunu" konusu okuruz gibi. bence gereksiz olmuş hocam..

Beğenenler:
  • Beğen
Durum
Sosyal Coin
22,952
Zaman zaman bizlerinde başına gelebiliyor, İnsan karşıdan cevap alamayınca iyi/kötü kırıcı olabiliyor ama buna bizim yapabileceğimiz bir şey yok, elimizde olmayan şeyler için üzülmeyi bırakmak en iyisi. “next” de geç forumdaş.

Beğenenler:
  • Beğen
Durum
Sosyal Coin
13,203
Tanıtım Konusu Referansları
Ben sizin kim olduğunuzu hatırlayamadım WhatsApp'tan yazarsanız hatırlarım. Eğer size geri dönüş yapmadıysam müsait değilimdir veya geç görmüşümdür sizin de bir özel hayatınız olduğu içindir (evli olabilirsiniz) bizimde özel hayatımız var, bunun bilincinde olmanız lazım veya sizinle görüştüğümüzde elektriğimiz uyuşmamıştır. bunu sizin yüzünüze söyleyip Kalbinizi kırmak yerine cevap vermiyorumdur. mesela siz bir kere görüştüğünüz pembişle elektriğiniz uymadığı zaman nasıl ki görüşmüyorsanız ikinci kez buna Biz pembişlerin de hakkı var diye düşünüyorum, o yüzden burada Konu açmak yerine benimle iletişime geçebilirdiniz, ulaşamıyorsanız da konuyu kapatabilirsiniz. Neyse uzatmak istemiyorum WhatsApp'tan yazarsanız kim olduğunuzu anlarım Oradan da size detaylı bilgiyi yüzünüze söylerim.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Arda1
Durum
Sosyal Coin
13,203
Tanıtım Konusu Referansları
@gaucho4 Bu arada söylemeyi unuttum, forumun kalitesini konuşmaya hiç gerek yok. kalitesiz bir ortam olsa siz burda olmazsınız diye düşünüyorum, benim kaliteme gelince siz tekrardan görüşmek istediginize göre konuşmaya gerek yok..... 😊😊😊

Görüştüğüm partnerler beni bilirler gerekli açıklamayıda yapmışlar zaten onlara çok tekekkur ederim 💋💋💋

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Hectors, Arda1 ve su27
Durum
Sosyal Coin
874
Mesaj yazdıktan birkaç dakika sonra gördünüz.Olumsuz da olsa geri dönmenizi beklerdim ama dönmemek de bir tercih, saygı duyarım.Ya da o arada müsait değildiniz.Hemen ardından numaramı da silmişsiniz.Elektriğinizin uymadığı ve daha sonra görüşmek istemediğiniz birini rehberinizde tutacağınızı pek sanmıyorum, tutuyorsanız da bir şey diyemem.Sonuçta kiminle görüşüp görüşmek istemediğinize sadece siz karar verebilirsiniz.
Konu açmak yerine benimle iletişim kurabilirdiniz diyorsunuz fakat problemimiz zaten iletişim kuramamak.Şu da bir gerçek ki şu an olsa asla konuyu açıp sizi daha fazla uğraştırmazdım.Silme imkanım olsa şu an silebilirdim de (Silinebiliyorsa da ben bilmiyorum).
Forumun kalitesine gelirsek de evet gayet kaliteli bir ortam ve sizin gibi kaliteli insanlar var.Öyle bir imada dahi bulunmadan sizin kalitenizi tartışıyormuşum gibi lanse etmişsiniz ama ortada böyle bir durum yok.
Yine de nazik yaklaşımınız için teşekkür ederim.

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye