Cevap vermeyen partnerler

Durum
Sosyal Coin
1,398
forumda numaralari bulunan partnerlere yazip da belki yüzde 5 inden cevap alabiliyoruz. Yüzde 95 mesajlarimiz cevapsiz kaliyor.

Bu konudan genel olarak sikayetciyim:)

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
25,714
forumda numaralari bulunan partnerlere yazip da belki yüzde 5 inden cevap alabiliyoruz. Yüzde 95 mesajlarimiz cevapsiz kaliyor.

Öncelikle çoğu partner arkadaş sizin müsait olup olmadigini bilmediği için geç görünce yazmıyor birde tabi sadece merhaba derseniz çoğu ciddi bulmaz kendinizi tanıtıp yazarsanız daha şans artar .. hastalık rahatsizlik aile durumları gibi acil şeylerde olabilir tabi

Durum
Sosyal Coin
8,710

Güzel üslup ile randevu isteğinizi ilettikten sonra ; cvp yazılmasını istediğiniz zamanı belirtirseniz geçte olsa bayan üyeler dönüş yapıyor ..

Şahsen ben bekar olduğum için randevu isterken ilk wp yazışmamda her an cvp verebileceklerini belirtiyorum , bunu görüp anlayan bayan üye ona göre müsait olduğu zaman bana her anın uygun olduğunu bilip cvp veriyor ..

Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye