Onaylı Referans Cerenle sicak saatler

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
12,488
Selamlar forumdaslar ..
İlk referansimi olusturmanin mutlulugu ve gururu iel burdayim .. artik
Hepinizi sevgiyle kucakliyacagim ..
Gelelim ceren hanim la olan gorusmeme..

Arkadaslar 1 gun onceden cerenle iketisim kurdum sagolsun bana. Vakit ayirdi randevumuzu bugun icin olusturduk. Ve tanimadigi icin biraz tereddutlu yaklassada zorda olsa randevuyu kaptim ve oglen bulustuk .. cok kolay ve guzel bir lokasyanda tatli temiz ve şık bir evi var .. beni cok icten ve neseli karsiladi ikramlari ve sohbeti harika .. sirf sohbeti icin bile gidilir .. temizlik ve hijyan 10 uzerinde 30 diyebilirim . Fizik ve kivrimlari resimlerden guzel orginal ve harika biri .. cok naif ve iyi Bir pembis kendisi ve Yatak zaten tartisilmaz yasanir . Seans arasinda tekrar bir sohbet ve. Tatli bir iceccek ikramiyle sicak bir opucukle .. ile evinden ayrildim herkese tavsiye eder .. sizlerinde bu tecrubeyi yasamasini onerir ve yenl rwferanslarda bulusmak uzere ..

Durum
Sosyal Coin
20,243
Tanıtım Konusu Referansları
Selamlar forumdaslar ..

Arkadaslar 1 gun onceden cerenle iketisim kurdum sagolsun bana. Vakit ayirdi randevumuzu bugun icin olusturduk. Ve tanimadigi icin biraz tereddutlu yaklassada zorda olsa randevuyu kaptim ve oglen bulustuk .. cok kolay ve guzel bir lokasyanda tatli temiz ve şık bir evi var .. beni cok icten ve neseli karsiladi ikramlari ve sohbeti harika .. sirf sohbeti icin bile gidilir .. temizlik ve hijyan 10 uzerinde 30 diyebilirim . Fizik ve kivrimlari resimlerden guzel orginal ve harika biri .. cok naif ve iyi Bir pembis kendisi ve Yatak zaten tartisilmaz yasanir . Seans arasinda tekrar bir sohbet ve. Tatli bir iceccek ikramiyle sicak bir opucukle .. ile evinden ayrildim herkese tavsiye eder .. sizlerinde bu tecrubeyi yasamasini onerir ve yenl rwferanslarda bulusmak uzere ..
Canım çok teşekkür ederim❤️

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: KARSVEGASLI
Durum
Sosyal Coin
24,648
Selamlar forumdaslar ..

Referans için teşekkürler sevişmenize sağlık

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: KARSVEGASLI
Durum
Sosyal Coin
8,710
Hadi bakalım kaptan platin olmuşsun incall randevu kapmışsın mercimeği fırına vermişsin 🤣🤣

Bundan sonra sana tüm yollar açık dümeni nereye istersen oraya çevir 🤣🤣

Referans için teşekkürler 🤣🤣

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Avtandil ve KARSVEGASLI
Durum
Sosyal Coin
12,488
Hadi bakalım kaptan platin olmuşsun incall randevu kapmışsın mercimeği fırına vermişsin 🤣🤣

Bundan sonra sana tüm yollar açık dümeni nereye istersen oraya çevir 🤣🤣

Referans için teşekkürler 🤣🤣
Eee biliyorusn demistim gemisini yuruten kaptandir .. diye hatirlarsan .. ustad sen asil bayramdan sobra ki referanslara bak 😉😉😉

Beğenenler:
  • Haha
Tepkiler: Moria 🦈
Durum
Sosyal Coin
15,666
Paylaşım için teşekkürler.
Referans konusu nasıl aşılır uygulamalı örneklerden biri olmuş :)

Beğenenler:

Avtandil

ავთანდილ
Durum
Sosyal Coin
14,660
Nice görüşmelere referans için teşekkürler

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864