Kullanıcı adınız: @Khanral
Görüştüğünüz partnerin üye adını tam olarak yazınız. @CEREN BAŞAK
Partner ilk iletişimi Nasıl ?: İlk iletişimimiz çok iyiydi, randevu ayarlarken keyif aldım.
Ulaşımı Nasıl Sağladınız ?: Toplu Taşıma biraz yürüyüş.
Partnerin forumdaki fotoğrafları gerçeği yansıtıyor mu ?: Yansıtıyor, süprizle karşılaşmadım.
Partner ile görüşmek için yabancı dil bilmek gerekiyor mu ? : Hayır
Partner Karşılaması Nasıldı ?: Güler yüzlü ve sıcak
Görüşme Ortamı Nasıldı ?: Evin dekorasyonunu beğendim, bende bu tarz bir evde yaşamak isterdim.
Ortam Temizliği Nasıldı ?: Evinde kedi olmasına rağmen çok temizdi, kendisi de titiz biri gözüme çarpan bir şey olmadı.
Partnerin Misafir Ağırlaması ?: Güzeldi, kendimi rahat hissettim.
Partnerin Yatak Performansı : Güzel ve uyumlu
Görüşmede Alkol Kullanımı Oldu Mu ? : Hayır
Partnerin Standart Servislerinden Faydalandınız mı ?: Evet, memnun kaldım.
Partnerin Extra Ücretli Servislerinden Faydalandınız mı ?: Hayır
Tekrar Görüşür müsünüz ?: Evet
Referans hakkında diğer detaylar: Geçen hafta Ceren hanımla randevu ayarlama sürecinde hızlı ve güzel muhabbetinden baya keyif aldım. İlk kez canlı gördüğümde esmer teni sebebiyle bir İspanyol veya güney amerikalı bir hanfendiyle görüşüyorum izlemine kapıldım. Benim açımdan farklı bir deneyim oldu iyi ki tanışmışız. Kendisi beni güzel ağırladı. Hoş anlarımız oldu. İleri de tekrar görüşmek dileğiyle. 🎈
Referansı kendi isteğim ile hiç bir baskı ve zorlama altında olmadan yazıyorum. Evet
Görüştüğünüz partnerin üye adını tam olarak yazınız. @CEREN BAŞAK
Partner ilk iletişimi Nasıl ?: İlk iletişimimiz çok iyiydi, randevu ayarlarken keyif aldım.
Ulaşımı Nasıl Sağladınız ?: Toplu Taşıma biraz yürüyüş.
Partnerin forumdaki fotoğrafları gerçeği yansıtıyor mu ?: Yansıtıyor, süprizle karşılaşmadım.
Partner ile görüşmek için yabancı dil bilmek gerekiyor mu ? : Hayır
Partner Karşılaması Nasıldı ?: Güler yüzlü ve sıcak
Görüşme Ortamı Nasıldı ?: Evin dekorasyonunu beğendim, bende bu tarz bir evde yaşamak isterdim.
Ortam Temizliği Nasıldı ?: Evinde kedi olmasına rağmen çok temizdi, kendisi de titiz biri gözüme çarpan bir şey olmadı.
Partnerin Misafir Ağırlaması ?: Güzeldi, kendimi rahat hissettim.
Partnerin Yatak Performansı : Güzel ve uyumlu
Görüşmede Alkol Kullanımı Oldu Mu ? : Hayır
Partnerin Standart Servislerinden Faydalandınız mı ?: Evet, memnun kaldım.
Partnerin Extra Ücretli Servislerinden Faydalandınız mı ?: Hayır
Tekrar Görüşür müsünüz ?: Evet
Referans hakkında diğer detaylar: Geçen hafta Ceren hanımla randevu ayarlama sürecinde hızlı ve güzel muhabbetinden baya keyif aldım. İlk kez canlı gördüğümde esmer teni sebebiyle bir İspanyol veya güney amerikalı bir hanfendiyle görüşüyorum izlemine kapıldım. Benim açımdan farklı bir deneyim oldu iyi ki tanışmışız. Kendisi beni güzel ağırladı. Hoş anlarımız oldu. İleri de tekrar görüşmek dileğiyle. 🎈
Referansı kendi isteğim ile hiç bir baskı ve zorlama altında olmadan yazıyorum. Evet