Cennet orta asyanın İsviçre'si Kırgızıstan'lı. Vucudu ve yüzü gerçekten çok güzel. Evi ulaşımı çok kolay park sorunu yok. Türkçesi gayet yeterli. Kısaca MAnas destanı gibi güzel bir görüşme yaşadım. Cennet sizi de çağırıyor.
@Cennet herşey için çok teşekkür ederim. Rahmet.
Slm RobaAdminDeğerli Referansınız için teşekkür ederiz.
Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.
keyifle her zaman...Paylaşım için teşekkürler
keyifle her zaman...Paylaşım için teşekkürler
Cennet orta asyanın İsviçre'si Kırgızıstan'lı. Vucudu ve yüzü gerçekten çok güzel. Evi ulaşımı çok kolay park sorunu yok. Türkçesi gayet yeterli. Kısaca MAnas destanı gibi güzel bir görüşme yaşadım. Cennet sizi de çağırıyor.
Referans için teşekkürlerCennet orta asyanın İsviçre'si Kırgızıstan'lı. Vucudu ve yüzü gerçekten çok güzel. Evi ulaşımı çok kolay park sorunu yok. Türkçesi gayet yeterli. Kısaca MAnas destanı gibi güzel bir görüşme yaşadım. Cennet sizi de çağırıyor.
Canım teşekkür ederim, yeniden görüşmek dileğiyle🫂🥰Cennet orta asyanın İsviçre'si Kırgızıstan'lı. Vucudu ve yüzü gerçekten çok güzel. Evi ulaşımı çok kolay park sorunu yok. Türkçesi gayet yeterli. Kısaca MAnas destanı gibi güzel bir görüşme yaşadım. Cennet sizi de çağırıyor.