Kullanıcı adı:
İsim (Name): Cemre
Yaş (Age) : 25
Şehir (City) : 34 İstanbul
Semt (District) : Atasehir
Boy (length): 158
Kilo (Weight): 45
Göğüs Ölçüsü (Chest Size): 80
Bel Ölçüsü (Write your waist measurement in numbers.): 45
Kalça Ölçüsü (Write your hip size as a number.): 65
Göz Rengi (Eye Color) : Acik kahverengi
Saç Rengi (Hair Color): Kizil
Ten Rengi (Skin Color): Beyaz
Vücut Tipi (Body Type) : Zayıf (thin), Minyon
Randevulaşma Yöntemi (Dating Type) : Anlık olarak randevu alabilirim. Sorunuz (I can make an appointment instantly. your question)
Görüşme Yeri Tercihim (My Preferred Meeting Place) : Outcall - Otel Görüşmesi Kabul ediyorum (Outcall - I Accept Hotel Call), İncall Görüşme yapmıyorum (İncall I'm not making a call)
Şehir Dışı Program (Out of City Program): Hayır Yapmıyorum (No I don't)
Sigara Kullanımı (Smoking): Kullanıyorum yanımda kullanabilirsiniz. (I use it, you can use it with me.)
Alkol Kullanımı (Alcohol Use): Kullanmıyorum yanımda kullanılmasına izin veririm. (I use it, I allow it to be used with me.)
Yabancı Dil (Foreign language) : İngilizce (English)
Standart Servislerim (My Standard Services): O-Level (Oral sex), OWC (Kondomlu Oral), OWO (Kondomsuz Oral), DFK (Deep french kissing), Öpüşme (kissing)
Yasaklarım (my bans): COF (Yüze Boşalma), Yutma (Swallowing9, Anal Rimming (Anüs Yalama), Hard Sex
Hakkımda (About Me):
MERHABALAR,
İstanbul Ataşehir’den CEMRE ben…
Beyaz tenli, kızıl saçlı, açık kahverengi gözlü, kişisel bakımına özen gösteren, özgüveni tam, LİBİDOSU hiç düşmeyen OĞLAK burcu kadınıyım.
Dudağımda, burnumda, göbeğimde Piercing ve Vücudumun Çeşitli Yerlerinde Dövmelerim var.
Görüşmelerimi 4 ve 5 yıldızlı Otellerde Gerçekleştiriyorum.
*İncall Görüşmem yoktur.
*Benimle iletişime geçerken Forum kullanıcı adınızdan başlamanızı, kısaca kendinizi tanıtarak size hitap etmek açısından isminizi, yaşınızı, hangi semtten bana ulaştığınızı kaç saatlik görüşme istediğinizi lütfen belirtiniz.
*Sigara kullanıyorum. Siz kullanmıyorsanız çok abartmadan içer, ağız hijyenime dikkat ederim, sizlerden de ricam ağız bakımına özen gösterirseniz sevinirim.
*Alkol kullanmiyorum.
*Anal ilişkiye asla girmiyorum.
*Kondom ilişki esnasında kesinlikle kullaniyorum.
*Oral sekse bayılırım (kondomsuz)....
*Deepthroat(Deeporal) iddalıyımdır.
*Cim Cif yapıyorum ( ekstra ücretle) (cimcif görüşmelerimde, görüşenimden ricam 2 saat kadar öncede çikolata yemesi )…
* MF+F ve MM+F görüşme yapıyorum
*HİJYENE ÇOK ÖNEM VERİYORUM.
*Kondomsuz oral sex ve sevişmede sınırsızım.
*25 yaşından küçükler ve 55 yaşından büyük beylerle görüşmüyorum.
*Fotoğraflarım ve videolarım orijinal ve günceldir.
.
*Lütfen WP'den tekrar video ve fotoğraf istemeyin.
*Tüm pozisyonlara açığım
*REFAKAT ÜCRET BİLGİLERİM
1 SAATLİK GÖRÜŞMEM YOKTUR.
2 SAAT-4500 (iki seans) +800tl ulaşım ücreti
3 SAAT-5500 (üç seans) +800tl ulaşım ücreti
4 SAAT-7000 (dört seans)+800tl ulaşım ücreti
5 SAAT-8500(seans sınırı yok)+800tl ulaşım ücreti
*Evlerinize misafir oluyorum; min. 3 saatlik görüşmelerde, canlı konum ve konum bilgisi istiyorum / görüşme ücretinin yarısını, ulaşım ücretinin tamamını ön ödeme olarak talep ediyorum.
*Avrupa yakası görüşmelerinde min.5 saat görüşme yapıyorum, ulaşım ucreti olarak 2000.tl alıyorum. Görüşme ücretinin yarısını, ulaşım ücretinin tamamını ön ödeme olarak talep ediyorum.
*İstanbul yakınlarında şehir dışı görüşmelerine en az 5 saat gidiyorum (Darıca-Şile-Kucukcekme-Beylikduzu gibi) .Ulaşım ücreti lütfen sorunuz. Ücretin yarısı ve ulaşım ücretinin tamamını ön ödeme alıyorum.
*Ücreti elden almıyorum , görüşmeye başlamadan önce banyo aynasının önüne zarf içinde koymanız sizin nezaketinizi gösterir .❤
*Aramalara cevap vermiyorum.
*Lütfen sadece whatsaptan kendinizi tanıtarak randevu isteyin.
*Her an müsait olamıyorum, dolayısıyla geç gördüğüm mesajlara, o anda ki müsaitlik durumunuzu bilmememden kaynaklı görüldü atmak durumunda kalıyorum, mavi tık gördüğünüzde lütfen tekrar yazın.
*Whatsap haricinde bir iletisimim yoktur!
WhatsApp numaram: 05527384562
Whatsapp hızlı iletişim için linke tıklayınız.!! ⬇️
SoN BiR nOt!!!
Öpüşmeyi ve sevişmeyi çok seviyorum.. Bunları yaparken de tek takılmayı sevmiyorum, skor peşinde olup üzerimden inmeyecek kişiler yazmasin, sevişmeyi, öpüşmeyi, yatak oyunlarını sevmeyen beni aramasın.
*Hiçbir uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanımım yoktur. Kullanan kişilerler de görüşme yapmadığım gibi, Bu kısmı dikkate almayıp yanımda kullanmaya kadar olan davranışlarda bulunun görüşenlerimle, görüşmeyi kesip çıkarım.
⚠️Kims⅔enin Aracına binerek otele geçiş sağlamıyorum,Teklif etmeyiniz.
🚨Genital siğil varlığı olan kişilerle ilişkiye girmiyorum lütfen tedavinizi olun.Oral yaparken fark edersem görüşmeyi bitiririm ücretimi de alırım lütfen duyarlı olalım. Birbirimizin vaktini almayalım.
HİJYEN, HİJYEN, HİJYEN…
NASIL GÖRMEK İSTİYORSANIZ LÜTFEN ÖYLE KARSILAYIN.
X Hesabım;
Cemre Ataşehir (@AtasehirCemre34) adlı kişiye göz at:
https://x.com/AtasehirCemre34?t=SFZWgmm_XpNMgHi2-I5Siw&s=08
Referanslarım (My references):
Referanslarım için linke tıklayınız.!! ⬇️
Fotoğraflarım (My Photos):
Diğer Fotoğraflarım için linke tıklayınız.!! ⬇️
İsim (Name): Cemre
Yaş (Age) : 25
Şehir (City) : 34 İstanbul
Semt (District) : Atasehir
Boy (length): 158
Kilo (Weight): 45
Göğüs Ölçüsü (Chest Size): 80
Bel Ölçüsü (Write your waist measurement in numbers.): 45
Kalça Ölçüsü (Write your hip size as a number.): 65
Göz Rengi (Eye Color) : Acik kahverengi
Saç Rengi (Hair Color): Kizil
Ten Rengi (Skin Color): Beyaz
Vücut Tipi (Body Type) : Zayıf (thin), Minyon
Randevulaşma Yöntemi (Dating Type) : Anlık olarak randevu alabilirim. Sorunuz (I can make an appointment instantly. your question)
Görüşme Yeri Tercihim (My Preferred Meeting Place) : Outcall - Otel Görüşmesi Kabul ediyorum (Outcall - I Accept Hotel Call), İncall Görüşme yapmıyorum (İncall I'm not making a call)
Şehir Dışı Program (Out of City Program): Hayır Yapmıyorum (No I don't)
Sigara Kullanımı (Smoking): Kullanıyorum yanımda kullanabilirsiniz. (I use it, you can use it with me.)
Alkol Kullanımı (Alcohol Use): Kullanmıyorum yanımda kullanılmasına izin veririm. (I use it, I allow it to be used with me.)
Yabancı Dil (Foreign language) : İngilizce (English)
Standart Servislerim (My Standard Services): O-Level (Oral sex), OWC (Kondomlu Oral), OWO (Kondomsuz Oral), DFK (Deep french kissing), Öpüşme (kissing)
Yasaklarım (my bans): COF (Yüze Boşalma), Yutma (Swallowing9, Anal Rimming (Anüs Yalama), Hard Sex
Hakkımda (About Me):
MERHABALAR,
İstanbul Ataşehir’den CEMRE ben…
Beyaz tenli, kızıl saçlı, açık kahverengi gözlü, kişisel bakımına özen gösteren, özgüveni tam, LİBİDOSU hiç düşmeyen OĞLAK burcu kadınıyım.
Dudağımda, burnumda, göbeğimde Piercing ve Vücudumun Çeşitli Yerlerinde Dövmelerim var.
Görüşmelerimi 4 ve 5 yıldızlı Otellerde Gerçekleştiriyorum.
*İncall Görüşmem yoktur.
*Benimle iletişime geçerken Forum kullanıcı adınızdan başlamanızı, kısaca kendinizi tanıtarak size hitap etmek açısından isminizi, yaşınızı, hangi semtten bana ulaştığınızı kaç saatlik görüşme istediğinizi lütfen belirtiniz.
*Sigara kullanıyorum. Siz kullanmıyorsanız çok abartmadan içer, ağız hijyenime dikkat ederim, sizlerden de ricam ağız bakımına özen gösterirseniz sevinirim.
*Alkol kullanmiyorum.
*Anal ilişkiye asla girmiyorum.
*Kondom ilişki esnasında kesinlikle kullaniyorum.
*Oral sekse bayılırım (kondomsuz)....
*Deepthroat(Deeporal) iddalıyımdır.
*Cim Cif yapıyorum ( ekstra ücretle) (cimcif görüşmelerimde, görüşenimden ricam 2 saat kadar öncede çikolata yemesi )…
* MF+F ve MM+F görüşme yapıyorum
*HİJYENE ÇOK ÖNEM VERİYORUM.
*Kondomsuz oral sex ve sevişmede sınırsızım.
*25 yaşından küçükler ve 55 yaşından büyük beylerle görüşmüyorum.
*Fotoğraflarım ve videolarım orijinal ve günceldir.
.
*Lütfen WP'den tekrar video ve fotoğraf istemeyin.
*Tüm pozisyonlara açığım
*REFAKAT ÜCRET BİLGİLERİM
1 SAATLİK GÖRÜŞMEM YOKTUR.
2 SAAT-4500 (iki seans) +800tl ulaşım ücreti
3 SAAT-5500 (üç seans) +800tl ulaşım ücreti
4 SAAT-7000 (dört seans)+800tl ulaşım ücreti
5 SAAT-8500(seans sınırı yok)+800tl ulaşım ücreti
*Evlerinize misafir oluyorum; min. 3 saatlik görüşmelerde, canlı konum ve konum bilgisi istiyorum / görüşme ücretinin yarısını, ulaşım ücretinin tamamını ön ödeme olarak talep ediyorum.
*Avrupa yakası görüşmelerinde min.5 saat görüşme yapıyorum, ulaşım ucreti olarak 2000.tl alıyorum. Görüşme ücretinin yarısını, ulaşım ücretinin tamamını ön ödeme olarak talep ediyorum.
*İstanbul yakınlarında şehir dışı görüşmelerine en az 5 saat gidiyorum (Darıca-Şile-Kucukcekme-Beylikduzu gibi) .Ulaşım ücreti lütfen sorunuz. Ücretin yarısı ve ulaşım ücretinin tamamını ön ödeme alıyorum.
*Ücreti elden almıyorum , görüşmeye başlamadan önce banyo aynasının önüne zarf içinde koymanız sizin nezaketinizi gösterir .❤
*Aramalara cevap vermiyorum.
*Lütfen sadece whatsaptan kendinizi tanıtarak randevu isteyin.
*Her an müsait olamıyorum, dolayısıyla geç gördüğüm mesajlara, o anda ki müsaitlik durumunuzu bilmememden kaynaklı görüldü atmak durumunda kalıyorum, mavi tık gördüğünüzde lütfen tekrar yazın.
*Whatsap haricinde bir iletisimim yoktur!
WhatsApp numaram: 05527384562
Whatsapp hızlı iletişim için linke tıklayınız.!! ⬇️
SoN BiR nOt!!!
Öpüşmeyi ve sevişmeyi çok seviyorum.. Bunları yaparken de tek takılmayı sevmiyorum, skor peşinde olup üzerimden inmeyecek kişiler yazmasin, sevişmeyi, öpüşmeyi, yatak oyunlarını sevmeyen beni aramasın.
*Hiçbir uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanımım yoktur. Kullanan kişilerler de görüşme yapmadığım gibi, Bu kısmı dikkate almayıp yanımda kullanmaya kadar olan davranışlarda bulunun görüşenlerimle, görüşmeyi kesip çıkarım.
⚠️Kims⅔enin Aracına binerek otele geçiş sağlamıyorum,Teklif etmeyiniz.
🚨Genital siğil varlığı olan kişilerle ilişkiye girmiyorum lütfen tedavinizi olun.Oral yaparken fark edersem görüşmeyi bitiririm ücretimi de alırım lütfen duyarlı olalım. Birbirimizin vaktini almayalım.
HİJYEN, HİJYEN, HİJYEN…
NASIL GÖRMEK İSTİYORSANIZ LÜTFEN ÖYLE KARSILAYIN.
X Hesabım;
Cemre Ataşehir (@AtasehirCemre34) adlı kişiye göz at:
https://x.com/AtasehirCemre34?t=SFZWgmm_XpNMgHi2-I5Siw&s=08
Referanslarım (My references):
Referanslarım için linke tıklayınız.!! ⬇️
Fotoğraflarım (My Photos):
Diğer Fotoğraflarım için linke tıklayınız.!! ⬇️
Ekli dosyalar
-
IMG-20230611-WA0005.jpg102.2 KB · Görüntüleme: 8,304
-
WhatsApp Image 2023-06-12 at 14.10.07 (1).jpeg77 KB · Görüntüleme: 7,055