Yoga yok ama spor yaparım ama yogayı da sen gösterirsen deneyebilirim esneklik iyidir çünkü her yerde olsun 😄😄🔥🔥🔥🔥🔥Güne yoga hareketleri yapmadan başlayamam,
Sizde sabah yoga veya spor yaparmisiniz??
mükemmelsin yineGüne yoga hareketleri yapmadan başlayamam,
Zalımsın 😂mmm çok güzel hareketler. @Cemre hanım merakımı bağışlayın bu pozisyonda kaç dakika kalabiliyorsunuz 😈🥰🥰🥰
Hayal dünyasına hitap eden harika paylaşım için teşekkürler 🤗Güne yoga hareketleri yapmadan başlayamam,
Zalımsın 😂
Bi arkadaş merak ediyomuş di mi?Merak ettim yaaa. Kötü bir niyetim yok. Belki ben de deneyeceğim 😁
Ben gösteririm de sen dayana bilir misin? 🔥🔥Yoga yok ama spor yaparım ama yogayı da sen gösterirsen deneyebilirim esneklik iyidir çünkü her yerde olsun 😄😄🔥🔥🔥🔥🔥
15 dakika kalabiliyorum? Peki siz ben bu pozisyonda dururken kaç dakika dayanabilirsiniz?mmm çok güzel hareketler. @Cemre hanım merakımı bağışlayın bu pozisyonda kaç dakika kalabiliyorsunuz 😈🥰🥰🥰
Mükemmel bakiyorsun yinemükemmelsin yine
💃💃Bu pembiş müthiş 😍🔥
Hangimiz daha zalimiz acaba 😂😂Zalımsın 😂
Ben ne kadar gerçeksem, hayaller de gerçek olabilir ... Çok kibarsiniz ben teşekkür ederim.Hayal dünyasına hitap eden harika paylaşım için teşekkürler 🤗
Spor vücudu dinç tutar, sıkılıp bırakmayın olurmu 😘😘Esnek ve seksi, bugün başladım uzun zaman sonra spora.
Tavsiye ederim 🥰🥰Ne güzel ve seksi bir yogi 😍😍😍
Bilmem denemeden bilemeyiz denesek mi acaba 🔥🔥🔥Ben gösteririm de sen dayana bilir misin? 🔥🔥
En kısa sürede denenmesi lazımBilmem denemeden bilemeyiz denesek mi acaba 🔥🔥🔥
15 dakika kalabiliyorum? Peki siz ben bu pozisyonda dururken kaç dakika dayanabilirsiniz?
Göğüsleri ön plana çıkarmaktan bahsettiğim tam olarak buydu 😋Güne yoga hareketleri yapmadan başlayamam,
abi seni az çok bilmesem bu cevabı gerçekten merak ettin sanıcamda neyseki tanıyorum seni...mmm çok güzel hareketler. @Cemre hanım merakımı bağışlayın bu pozisyonda kaç dakika kalabiliyorsunuz 😈🥰🥰🥰
Abi poz yogaya başlamamıza vesile olacak 🤭🤭Böyle bir tecrübem olmadı. Deneme yapmadan cevap veremem 😍😍😍
Cümle çok güzel 👍🏻Ben ne kadar gerçeksem, hayaller de gerçek olabilir ...
@Alpi1907 ciğim seni tanıyorum sende yoga yapmak istermisin belki seversin 😉abi seni az çok bilmesem bu cevabı gerçekten merak ettin sanıcamda neyseki tanıyorum seni...
Bu yeteneğini yeni öğrenmenin pişmanlığını yaşıyorum 🤭👿Güne yoga hareketleri yapmadan başlayamam,
Alpicim herkesi bir spor merakı aldı Cemre’den sonra 🤣abi seni az çok bilmesem bu cevabı gerçekten merak ettin sanıcamda neyseki tanıyorum seni...
Offf ki ne offfffGüne yoga hareketleri yapmadan başlayamam,
İmmmm mm😋😋😋😋😋🍑🍑🍑🍑🫠🫠 muaazzammGüne yoga hareketleri yapmadan başlayamam,
Peki madem en kisa zamanda deneyelim 😘😘Böyle bir tecrübem olmadı. Deneme yapmadan cevap veremem 😍😍😍
Tesekkur ederim 🔥Yogayı bilmem de göğüs uçların harika👌😍
Burada ki tek amacim yoga ve memisleri ayy cok pardon sporu on plana cikartmaktiGöğüsleri ön plana çıkarmaktan bahsettiğim tam olarak buydu 😋
Ben zaten spora merakliydim ama Cemre'den sonra yoga fena halde ilgimi çekmeye başladı... 🤪🤣Alpicim herkesi bir spor merakı aldı Cemre’den sonra 🤣
olabilir neden olmasın 🥰🥰Ben zaten spora merakliydim ama Cemre'den sonra yoga fena halde ilgimi çekmeye başladı... 🤪🤣
Acaba kendisinden özel ders falan mi alsam🤔🤭🤣
hepsi bir günde gün ışığına çıkarsa olmaz ki amaBu yeteneğini yeni öğrenmenin pişmanlığını yaşıyorum 🤭👿
vucut ısındıktan sonra sorun olmuyor... Önemli olan hareketten önce ısınmak ve kasları gevsetmek 🔥🔥Esneklik içeren sporlar yapmak isterdim. Çok aktif spor yaptığım söylenemez. Ama çok durgun ve hantal olduğum da söylenemez. Sizin yapmış olduğunuz şu hareketin zorluk seviyesi nedir bilemiyorum ama denediğimde büyük ihtimalle sakatlanırım. 🤓
teşekkür ederimİmmmm mm😋😋😋😋😋🍑🍑🍑🍑🫠🫠 muaazzamm
Haklısın canım,yavaş yavaş tanımak lazım 😉hepsi bir günde gün ışığına çıkarsa olmaz ki ama
😋😋😋😋teşekkür ederim
Kaslari gevsetmek ve isinmak icin spora ihtiyac yok oldugunu kim soylediki 🥰🥰.. benimle isinip, gevseyip spora devam edebilirsin🔥🔥Sporla ısınmak güzel tabii ki 🤗 ama sizin gibi hoş bir kadın ile farklı şekilde ısınmayı tercih ederdim 🔥🤫 kaslar dahil birçok rahatlama hissi olacağı çok bariz 🧿
Haklısın canım,yavaş yavaş tanımak lazım 😉
Denemeden bilemezsiniz 🥰🥰Yine mükemmel bir poz sizden ama bu hareketi denersem ne bel kalır ne başka bir şey
Bence hic vakit kaybetmeden baslamalisiniz.. 🔥🔥🔥Ben de mi başlasam acaba ne yapsam ?
baştan çıkarıcıGüne yoga hareketleri yapmadan başlayamam,
Birebir özel derste öğrenmek isterim 😍Denemeden bilemezsiniz 🥰🥰
Tabiki neden olmasinBirebir özel derste öğrenmek isterim 😍
Tesekkur ederim.... fotograf cekilirken ekstra hicbir sey soz konusu degil🔥🔥Fotoğraf ve videolarına hayran kaldığım kadından, iç gıcıklayıcı bir mesaj daha... ❤️
Cok, estetik ve esnek vücudunuz var..
Fotoğraf çekmeden evvel buz konulmamışsa veya uyarılması ise göğüs uçlarınız müthiş..
Ahahaha böyle güzel memiş sporuna devam 😂Burada ki tek amacim yoga ve memisleri ayy cok pardon sporu on plana cikartmakti
Özel ders olmaz Bostancı sahilde ders al 😁😁Ben zaten spora merakliydim ama Cemre'den sonra yoga fena halde ilgimi çekmeye başladı... 🤪🤣
Acaba kendisinden özel ders falan mi alsam🤔🤭🤣
Kesinlikle 💃💃Ahahaha böyle güzel memiş sporuna devam 😂
Teşekkür ederim en yakın zamanda görüşmek dileğiyle 💃💃Cemre hanım spora olan ilginizi tebrik ediyorum. Ben şahsen sizi bu ve değişik pozisyonlarda görmek için sabırsızlaniyorum. Bunu deneyeceğiz ama 2 türlüde 🥰
Olur tabiki en yakın zamanda deneyelim 🔥🔥beraber bir deneyelim belki severim
Alpicim söz veriyorum seni germiyeceğim 😉😉Cemrecim o zaman Avtoya söyle beni germesin... 🤪🤣🤪
Gersin, gersin, ben gevşetirim.. ne kadar gergin o kadar iyi 😂😂Cemrecim o zaman Avtoya söyle beni germesin... 🤪🤣🤪
Bu pozisyonda neler yapmazdım 😘😘😘Güne yoga hareketleri yapmadan başlayamam,
Neler yapmayacağınız değil, neler yapabileceğiniz hayalleri güzelleştirir.. 😘😘Bu pozisyonda neler yapmazdım 😘😘😘
@Alpi1907 yi gericem don lastiği gibi uzatcam 😜😜Gersin, gersin, ben gevşetirim.. ne kadar gergin o kadar iyi 😂😂
Yaaaa yapma ama , orasını bana birak 😂😂🥰🥰@Alpi1907 yi gericem don lastiği gibi uzatcam 😜😜
Avto bana hiç bişey yapamaz.. merak etme... çünkü yakalayamaz...Yaaaa yapma ama , orasını bana birak 😂😂🥰🥰
Alpicim kendine çok güveniyorsun 😃😃Avto bana hiç bişey yapamaz.. merak etme... çünkü yakalayamaz...
ben tastamam sana gelirim.. 😜😊😄
Beni çok etkiliyorsunuz. 😍 Beraber gevşeyelim mi🤭Güne yoga hareketleri yapmadan başlayamam,
neden olmasın en yakın zamanda gorusmek dileğiyle 🥰🥰Beni çok etkiliyorsunuz. 😍 Beraber gevşeyelim mi🤭
e hadi o zaman ne bekliyorsun ki 🔥Avto bana hiç bişey yapamaz.. merak etme... çünkü yakalayamaz...
ben tastamam sana gelirim.. 😜😊😄
çok yakında..e hadi o zaman ne bekliyorsun ki 🔥
Yakın yakın tüm ışıkları yakın 💃💃çok yakında..
😘😘insanın yogin olası geliyor 🤪