Onaylı Referans Cemre ile kızılötesi

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
970
Cemre ile gün içinde mesajlaşarak akşam için bir görüşme ayarladık. Kapıdan girdiğinde fotoğraflarından daha güzel olduğunu farkettim. Genç ve sohbeti oldukça iyi bir kadın. Yatak odası için giydiği kıyafetler görüşmeyi daha da ilginç hale getirdi 😋😅
Özel anlar ile alakalı detay vermeyeceğim fakat asla pişman olmazsınız. Tekrar görüşme için sabırsızlanıyorum :)

Durum
Sosyal Coin
42,080
Tanıtım Konusu Referansları
Cemre ile gün içinde mesajlaşarak akşam için bir görüşme ayarladık. Kapıdan girdiğinde fotoğraflarından daha güzel olduğunu farkettim. Genç ve sohbeti oldukça iyi bir kadın. Yatak odası için giydiği kıyafetler görüşmeyi daha da ilginç hale getirdi 😋😅
Özel anlar ile alakalı detay vermeyeceğim fakat asla pişman olmazsınız. Tekrar görüşme için sabırsızlanıyorum :)
Degerli referansın için teşekkür ederim... Çıkar çıkmaz sıcagı sıcağına yazmak istedim... Tekrar görüşmek dileğiyle herşey için teşekkürler...

Avtandil

ავთანდილ
Durum
Sosyal Coin
14,660
Paylaşım için teşekkürler.
Özel anlar ile alakalı detay vermeyeceğim fakat asla pişman olmazsınız.
Bizlerin burada referans yazmasında asıl maksat sizin detay vermek istemediğiniz özel anları usulünce diğer üyelere anlatmaktır.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Santo82
Durum
Sosyal Coin
42,982
referans için teşekkürler

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye