Onaylı Referans Cemre / Ataşehir

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
1,182
Game of Thrones hayranı olduğum Melisandre ye benzerliğiyle adeta büyüledi. Umarım hayatında her şey düşündüğü gibi güzel gider. Zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Vakit kısıtlılığı nedeniyle sadece 2 saatlik program yapabildik. Bir sonraki çok daha uzun soluklu birliktelik için sabırsızlanıyorum. 2 saatlik görüşme sonrası genel izlenimim 9/10 diyebilirim. 1 puanda nazarlığı olsun:)

Durum
Sosyal Coin
42,080
Tanıtım Konusu Referansları
Game of Thrones hayranı olduğum Melisandre ye benzerliğiyle adeta büyüledi. Umarım hayatında her şey düşündüğü gibi güzel gider. Zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Vakit kısıtlılığı nedeniyle sadece 2 saatlik program yapabildik. Bir sonraki çok daha uzun soluklu birliktelik için sabırsızlanıyorum. 2 saatlik görüşme sonrası genel izlenimim 9/10 diyebilirim. 1 puanda nazarlığı olsun:)
Sevgili @Caveman degerli referansin icin tesekkur ederim, en uygun zamanda, daha uzun surecte gorusmek dilegiyle, sevgiyle kal 😘😘

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Caveman
Durum
Sosyal Coin
22,799
Referans İçin teşekkürler

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye