Cem(sapık) Hakkında Bilgilendirme

Durum
Sosyal Coin
1,106
Ben cem namı diğer sapık

Samimi olduğum birkaç kişi dışında 6 aydan beri kimse ile iletişimim, yazışmam olmamasına rağmen kızlara sanki benmişim gibi ifşalama rahatsız etme taciz etme gibi eylemlerde bulunuldu, bunlardan bir kaç tanesini deadpool ben olmadığımı tespit etti, bende hem sağlık hem ailevi hem de iş hayatımdan ötürü artık bunlarla uğraşmıyorum.

Evet bir kaç kişiyi tehdit ettim fakat bu tamamen bana karşı saygısızca davranışlardan kaynaklanmaktaydı ama 6 aydır kimseye tehdit şantaj içeren mesajım yada tacizim bulunmamaktadır.

Benim adımı ve ismimi kullanarak bazı kişiler bazı kızları deşifre etmiş kızlarda mahkemeye vermiş, sonuçlarından zaten benim olup olmadığım anlaşılacaktır. Yaptığım şeyin şaka eğlence olmadığını anladığım zaman bu davranışları geride bıraktım fakat beni taklit eden kişilerden ötürü sürekli taciz ve tehdit ediliyorum.
Şu andan itibaren +93 ile başlayan sonu 3298 olan numaram haricinde hiç bir numaradan yazılan mesajların sorumluluğunu almıyorum.

Beğenenler:
  • Beğen
  • Haha
Tepkiler: bahtiyartarak ve SHIELD

Deadpool

Sosyal Forum
Durum
Sosyal Coin
113,547
Küfür hakaret aşağılama olmadan da kendimizi ifade edebiliyormuşuz :)

Açık konuşmak gerekirse son yaşana bir kaç olayda senin olmadığın o kadar bariz belliydi ki, x konusundaki taklitçi, tw da ifşa eden eden taklitçi, bir kaç kişi daha. Tabi bu güne kadar verdiğin ve tutmadığın sözlerden ötürü kimsenin sana güveni itimadı yok ama bu demek değildir ki bütün bu olaylar senin başının altından çıkıyor.

Tabi bu yaptıklarını meşrulaştırmaz fakat bu açıklama samimiyse ve buna itimat edilmesini bekliyorsan tabi ki bizde bunun karşılığını bekleriz. Yani kızları tehdit etmediğin, randevu verip ekmediğin sürece.
Son olarak bu numarası dışındaki tüm numaraları engelleyiniz.

Son düzenleme:
Durum
Sosyal Coin
1,106
Küfür hakaret aşağılama olmadan da kendimizi ifade edebiliyormuşuz :)

Açık konuşmak gerekirse son yaşana bir kaç olayda senin olmadığın o kadar bariz belliydi ki, Nur konusundaki taklitçi, tw da ifşa eden eden taklitçi, bir kaç kişi daha. Tabi bu güne kadar verdiğin ve tutmadığın sözlerden ötürü kimsenin sana güveni itimadı yok ama bu demek değildir ki bütün bu olaylar senin başının altından çıkıyor.

Tabi bu yaptıklarını meşrulaştırmaz fakat bu açıklama samimiyse ve buna itimat edilmesini bekliyorsan tabi ki bizde bunun karşılığını bekleriz. Yani kızları tehdit etmediğin, randevu verip ekmediğin sürece.
Son olarak bu numarası dışındaki tüm numaraları engelleyiniz.
Konudaki numara dışında hiçbir numarayı kullanmayacam, farklı numaralardan kadınlara bulaşan olursa konudaki numaraya msj attıklarında 2 tik olursa ben olmadığım belli olur zaten.

Beğenenler:
  • Haha
Tepkiler: bahtiyartarak
Durum
Sosyal Coin
1,008
Adam bu işe başladığında nokta, virgül kullanmıyordu 1.5 senedr kadınlara rahatsızlık vere vere Halit Kıvanç Türkçesiyle yazacak kadar ilerlemiş. Gelişimi takdire şayan :)

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye