Onaylı Referans cansuyla takimdan ayri duz kosu.

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
6,284
epeydir aklimdaydi ve sonunda kendisiyle 3 saatlik program yaptim, tercih etme sebeplerimden birisi anal yapiyor olmasi, seans siniri olmamasi ve bir digeri de hakkindaki yorumlarin hepsinin olumlu olmasiydi, 3 saatlik program icinde masaj istegimi de kirmadi ve son dakikaya kadar istedigim hic bir seyi reddetmedi, masaj sonrasi elleriyle yikadi, bahsi gecen ikramlarindan da cok memnun kaldim cok iyi niyetli bir insan ve cok iyi bir misafirperver ayrica seksi de cok isteyerek yapiyor cok tesekkur ederim seni tanidigim icin sansliyim

Durum
Sosyal Coin
9,689
Referans için teşekkürler, cansu gerçekten çok iyi bir masaj sözü vardı, yakında alıcam inşallah...

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Cansu KAYA
Durum
Sosyal Coin
8,603
Referans yazılarının altına partner ayırdetmeksizin teşekkür yazısı yazanlardan değilimdir.... cansu gerçekten hakkında anlatılanları fazlasıyla hakeden bir kadın.. bir çok defa ziyaret ettiğim için rahatlıkla söyleyebilirim ki seksde yaşanabilecek herşeyi hakkıyla yaşatan bir partnerdir...mavimuammer dostumuza da güzel paylaşımı için tebrik ve teşekkürler

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Cansu KAYA

Deadpool

Sosyal Forum
Durum
Sosyal Coin
113,547
epeydir aklimdaydi ve sonunda kendisiyle 3 saatlik program yaptim, tercih etme sebeplerimden birisi anal yapiyor olmasi, seans siniri olmamasi ve bir digeri de hakkindaki yorumlarin hepsinin olumlu olmasiydi, 3 saatlik program icinde masaj istegimi de kirmadi ve son dakikaya kadar istedigim hic bir seyi reddetmedi, masaj sonrasi elleriyle yikadi, bahsi gecen ikramlarindan da cok memnun kaldim cok iyi niyetli bir insan ve cok iyi bir misafirperver ayrica seksi de cok isteyerek yapiyor cok tesekkur ederim seni tanidigim icin sansliyim
Paylaşım İçin Teşekkürler

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: mavimuammer ve Cansu KAYA
Durum
Sosyal Coin
24,970
Tanıtım Konusu Referansları
Seni tanımak güzeldi, geç olsun güç olmasın 😉 güzel düşüncelerin ve paylaşımın için teşekkür ederim 😘

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: mavimuammer
Durum
Sosyal Coin
24,970
Tanıtım Konusu Referansları
Referans yazılarının altına partner ayırdetmeksizin teşekkür yazısı yazanlardan değilimdir.... cansu gerçekten hakkında anlatılanları fazlasıyla hakeden bir kadın.. bir çok defa ziyaret ettiğim için rahatlıkla söyleyebilirim ki seksde yaşanabilecek herşeyi hakkıyla yaşatan bir partnerdir...mavimuammer dostumuza da güzel paylaşımı için tebrik ve teşekkürler
Güzel dusunceleriniz için teşekkür ederim ama sizi nick den çıkaramadım 😊

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
3,476
Paylaşım için çok teşekkürler ciddi merak uyandırdı.

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye