Onaylı Referans Cansuyla her zaman mutluluk

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
11,232
Aylar sonra sevgili Cansu ile geçen hafta Cumartesi 3 saatlik bir görüşme yaptık.Her zaman olduğu gibi çok keyif aldığım bir görüşme oldu.Venden kaynaklanan sebeplerle benim esligimde az bir sorun oldu ama olsun.Cansu yanında her zaman rahat ettiğim bir kadın onu zaten bu nedenle özlüyorum.Bana sanki terapi veriyor sağolsun.Konusmasi sohbeti ilgisi benim için on numara bir bayan arkadaş tekrar görüşmenin özlemiyle mutlu günler diliyorum Cansuya.

Durum
Sosyal Coin
24,970
Tanıtım Konusu Referansları
Aylar sonra sevgili Cansu ile geçen hafta Cumartesi 3 saatlik bir görüşme yaptık.Her zaman olduğu gibi çok keyif aldığım bir görüşme oldu.Venden kaynaklanan sebeplerle benim esligimde az bir sorun oldu ama olsun.Cansu yanında her zaman rahat ettiğim bir kadın onu zaten bu nedenle özlüyorum.Bana sanki terapi veriyor sağolsun.Konusmasi sohbeti ilgisi benim için on numara bir bayan arkadaş tekrar görüşmenin özlemiyle mutlu günler diliyorum Cansuya.
Seni tekrar görmek güzeldi. Güzel dusuncelerin ve paylaşımın için teşekkür ederim😘

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Gezgin

Deadpool

Sosyal Forum
Durum
Sosyal Coin
113,547
Cansu hanıma da size de teşekkürler.

Beğenenler:

Avtandil

ავთანდილ
Durum
Sosyal Coin
14,660
Nice güzel görüşmelere referans için teşekkürler

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler