Onaylı Referans Cansu İle Tanışma

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
24,970
Tanıtım Konusu Referansları
Herkese selamlar.

Geçen cumartesi günü @Cansu KAYA ile 3 saatlik bir görüşme gerçekleştirdik. kendisine beni evinde misafir edip güzel bir şekilde ağırladığı için çok teşekkür ederim.
Güzel düşüncelerin, paylaşımın ve zaman ayırıp misafirim olduğun için çok teşekkür ederim. Karizmatik, yakışıklı, tatlı ve yaşını çok genç gösteren ( kıskançlıktan öldüm) bir beyefendi tanıdım. Sayende çok keyifli bir görüşme geçirdim. Bana karşı hassasiyetin için de ayrıca teşekkürü borç biliyorum 🙏 iyi tanıdım seni 😘

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Onurccc, Deadpool ve django_14
Durum
Sosyal Coin
8,990
Herkese selamlar.

Geçen cumartesi günü @Cansu KAYA ile 3 saatlik bir görüşme gerçekleştirdik. kendisine beni evinde misafir edip güzel bir şekilde ağırladığı için çok teşekkür ederim.
Aleyküm selam,
Whatsapptan @Cansu KAYA 'ya attığın teşekkür yazısına bir iki ekleme yapıp referans olarak bizimle paylasmışsın herhalde.Bizim açımızdan hiç bir anlamı olmayan, gereksiz bir referans olmuş maalesef.:sleep:

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Onurccc
Durum
Sosyal Coin
5,516
Güzel düşüncelerin, paylaşımın ve zaman ayırıp misafirim olduğun için çok teşekkür ederim. Karizmatik, yakışıklı, tatlı ve yaşını çok genç gösteren ( kıskançlıktan öldüm) bir beyefendi tanıdım. Sayende çok keyifli bir görüşme geçirdim. Bana karşı hassasiyetin için de ayrıca teşekkürü borç biliyorum 🙏 iyi tanıdım seni 😘
ben teşekkür ederim @@Cansu kaya bende seni iyi ki tanıdım. konuştuğumuz sigortacılık işini de ciddi ciddi düşünüyorum açıkçası

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Cansu KAYA
Durum
Sosyal Coin
24,970
Tanıtım Konusu Referansları
ben teşekkür ederim @@Cansu kaya bende seni iyi ki tanıdım. konuştuğumuz sigortacılık işini de ciddi ciddi düşünüyorum açıkçası
Bence de dusunmelisin😉 biraz eskimiş olsam da elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım 😊 dilerim herşey istediğin gibi olur 😘

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Onurccc
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye