Onaylı Referans Canselle tanişma

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
960
Bir gün önceden yaptığımız program sonucu otelde görüştük. Saatinde geldi hoş sohbeti ile güzel zaman geçirdik, aklımda kalan ipek teni, saçlari, veeee memitoları oldu, severek birlikte olunacak bir hatun😄 tekrar görüşmeyi dört gözle bekliyorum.🥰🥰

Durum
Sosyal Coin
32,898
Bir gün önceden yaptığımız program sonucu otelde görüştük. Saatinde geldi hoş sohbeti ile güzel zaman geçirdik, aklımda kalan ipek teni, saçlari, veeee memitoları oldu, severek birlikte olunacak bir hatun😄 tekrar görüşmeyi dört gözle bekliyorum.🥰🥰
Güzel paylaşımın için teşekkürler

Beğenenler:
  • Sevdim
Tepkiler: Cansel Ulusoy
Durum
Sosyal Coin
22,415
Kısa paylaşım için teşekkürler tebrikler sağlıklı sevişmeler dilerim

Beğenenler:
  • Sevdim
Tepkiler: Cansel Ulusoy
Durum
Sosyal Coin
50,183
Tanıtım Konusu Referansları
Canım benim seni tanımak çok güzeldi 🥰🥰 benim içinde çok hoş,harika bir görüşme oldu 🥰🥰 herşey için çok teşekkür ederim 🤗🤗 evet bir ara saçlarımı isticeksin diye çok korktum 🤪🤪🤣🤣 şaka bir yana saçlarımı beğendiğini çok dile getirdin görüşmmizde çok çok teşekkür ederim umarım en kısa zamanda tekrar görüşürüz 🥰🥰 umarım en kısa zamanda tekrar İzmir'e yolun düşer 😉😉🤗🤗

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye