Bir gün önceden yaptığımız program sonucu otelde görüştük. Saatinde geldi hoş sohbeti ile güzel zaman geçirdik, aklımda kalan ipek teni, saçlari, veeee memitoları oldu, severek birlikte olunacak bir hatun😄 tekrar görüşmeyi dört gözle bekliyorum.🥰🥰
Güzel paylaşımın için teşekkürlerBir gün önceden yaptığımız program sonucu otelde görüştük. Saatinde geldi hoş sohbeti ile güzel zaman geçirdik, aklımda kalan ipek teni, saçlari, veeee memitoları oldu, severek birlikte olunacak bir hatun😄 tekrar görüşmeyi dört gözle bekliyorum.🥰🥰
Damat Ferit seni seviyorum 😁paylaşım için teşekkürler.. darısı başımıza.. 🤫
Kısa paylaşım için teşekkürler tebrikler sağlıklı sevişmeler dilerimBir gün önceden yaptığımız program sonucu otelde görüştük. Saatinde geldi hoş sohbeti ile güzel zaman geçirdik, aklımda kalan ipek teni, saçlari, veeee memitoları oldu, severek birlikte olunacak bir hatun😄 tekrar görüşmeyi dört gözle bekliyorum.🥰🥰
Canım benim seni tanımak çok güzeldi 🥰🥰 benim içinde çok hoş,harika bir görüşme oldu 🥰🥰 herşey için çok teşekkür ederim 🤗🤗 evet bir ara saçlarımı isticeksin diye çok korktum 🤪🤪🤣🤣 şaka bir yana saçlarımı beğendiğini çok dile getirdin görüşmmizde çok çok teşekkür ederim umarım en kısa zamanda tekrar görüşürüz 🥰🥰 umarım en kısa zamanda tekrar İzmir'e yolun düşer 😉😉🤗🤗Bir gün önceden yaptığımız program sonucu otelde görüştük. Saatinde geldi hoş sohbeti ile güzel zaman geçirdik, aklımda kalan ipek teni, saçlari, veeee memitoları oldu, severek birlikte olunacak bir hatun😄 tekrar görüşmeyi dört gözle bekliyorum.🥰🥰
😘😘Doğru seçim, güzel referans 👏👏
Teşekkürler bebeğim 💋💋💋cansel izmirin incisidir tebrikler
🙏🙏🙏🥰🥰🥰Güzel paylaşımın için teşekkürler
Aminnn inşallah 🙏🙏🥰🥰🥰büyük bir zevkle bekliyorum ☺️☺️☺️paylaşım için teşekkürler.. darısı başımıza.. 🤫
Ama ben ikinizide seviyorum 🥰🥰🥰🥰🤣🤣Damat Ferit seni seviyorum 😁
🥰🥰🥰🙏🙏🙏bu keyifli anlara bizleri de ortak ettiğin için teşekkürler.