Bugün öğlen beni kırmadı. Bir satlık görüşme gerçekleştirdik. Hersey yine mükemmeldi. İyi ki varsın cansel...
Güzel paylaşım icin teşekkürlerBugün öğlen beni kırmadı. Bir satlık görüşme gerçekleştirdik. Hersey yine mükemmeldi. İyi ki varsın cansel...
Canım benim seni kırmak mı aslaaa biliyorsun herzaman yerin ayrı 🥰benim içinde harika bir görüşme herzamanki gibi herşey için teşekkür ederim öpüyorum seni 💋💋💋Bugün öğlen beni kırmadı. Bir satlık görüşme gerçekleştirdik. Hersey yine mükemmeldi. İyi ki varsın cansel...
Kısacık referans için teşekkürlerBugün öğlen beni kırmadı. Bir satlık görüşme gerçekleştirdik. Hersey yine mükemmeldi. İyi ki varsın cansel...
Düşünmen yeter bebeğim 😘😘😘Daha önceki referanslarimda da uzun uzun yazmayı denedim ama başaramadım. O konuda çok yetenekli değilim.
Bugün öğlen beni kırmadı. Bir satlık görüşme gerçekleştirdik. Hersey yine mükemmeldi. İyi ki varsın cansel...
@Cansel Ulusoy için destan yazılır 😊😊😊Daha önceki referanslarimda da uzun uzun yazmayı denedim ama başaramadım. O konuda çok yetenekli değilim.
Çok teşekkür ederim bebeğim 💋💋💋
Bitanemsin çok teşekkür ederim bebeğim 💋💋💋Canselle geçen dakikalar tarif edilmez zaten. Kısa ve öz paylaşım olması normal.
Saol şikirim 😁😁Çok teşekkür ederim bebeğim 💋💋💋
Rica ederim tatlım seni öperim bilirsin ☺️☺️💋💋💋 @Avtandil🌺🌺🌺Saol şikirim 😁😁
Pofidik yanağımdan 😘😘Rica ederim tatlım seni öperim bilirsin ☺️☺️💋💋💋 @Avtandil🌺🌺🌺
Daha yanağının pofidik olduğunu görmedim inşallah yakın zamanda görücem 🤭🤭🤣🤣😎😎🥰 @Avtandil 😉😉🥰🥰🥰Pofidik yanağımdan 😘😘
Kel födül ve pofidik 😁😁Daha yanağının pofidik olduğunu görmedim inşallah yakın zamanda görücem 🤭🤭🤣🤣😎😎🥰 @Avtandil 😉😉🥰🥰🥰
Hahaaaa yaşasın en sevdiğim 😎😎🥰🤣🤣🤣 tam benliksin🤭🤭🥰🥰🤣 @Avtandil 💋💋💋Kel födül ve pofidik 😁😁
Şu fani dünyada beni de seven çıktı 🙏🏻🙏🏻Hahaaaa yaşasın en sevdiğim 😎😎🥰🤣🤣🤣 tam benliksin🤭🤭🥰🥰🤣 @Avtandil 💋💋💋
Aşk olsun seni sevmeyen ölsün 😘😘Şu fani dünyada beni de seven çıktı 🙏🏻🙏🏻
😁😁😁😁Demekki kılda keramet yokmuş 😁😁
Dur bir yere gitme 😉😉
Yok bir yere gitmiyorum merak etme burdayım 😁🥰🤭🤭🤣🤣Dur bir yere gitme 😉😉
Daha şey etcez 🤭🤭
Panik yapma güzelim sakin sakin beni bekle 😁😁Yok bir yere gitmiyorum merak etme burdayım 😁🥰🤭🤭🤣🤣