Cansel hanım sadece file çorabınız değil her detayınız Kusursuz sizi çok beğeniyorum🤪😈Parçalamak isteyenler size özel 😎🤣
File çorabı da harikaaa ayrıntıda harikaaa ayrıntıyaa daha çok takılı kaldım canselim 🔥🔥😍😍😍🙈❤️🔥🍑🍑🤪😈Parçalamak isteyenler size özel 😎🤣
Çok güzel teklif hiç hayır diyemem söz konusu birde sen olunca hiççç 😅😅👿👿👿🤪😈Parçalamak isteyenler size özel 😎🤣
Bir çorap senden çokmu yurt gitsin 🤪🤣🤣🥰🥰 herşeyin bir ilki var buda benimle olsun diğerleri gibi 😎😉😉Garantisi varsa ben yırtmak isterim benim için ilk olmuş olur
En kısa zamanda olsun o zaman 🥳🥳Bir çorap senden çokmu yurt gitsin 🤪🤣🤣🥰🥰 herşeyin bir ilki var buda benimle olsun diğerleri gibi 😎😉😉
Yine bir file muhabbeti 🥰🤪😈Parçalamak isteyenler size özel 😎🤣
Efendimmm🤗🤗çok naziksiniz teşekkürler ❤️❤️🤗🤗🥰🥰Cansel hanım sadece file çorabınız değil her detayınız Kusursuz sizi çok beğeniyorum
Çok teşekkür ederim çok naziksiniz 🤗🤗🤗Muhteşem bir poz ❤️🔥❤️🔥❤️🔥
Çok teşekkür ederim bebeğim 💋💋💋💋File çorabı da harikaaa ayrıntıda harikaaa ayrıntıyaa daha çok takılı kaldım canselim 🔥🔥😍😍😍🙈❤️🔥🍑🍑
Tekliflere açığım diyorsun yaniii🤪🤣😎😎🥰Çok güzel teklif hiç hayır diyemem söz konusu birde sen olunca hiççç 😅😅👿👿👿
Gönlünün sultanı olsam da yeter bebişkom 🥰🥰🥰Filenin sultanısın bebeğim 😊😘😘
En yakın zamanda olsun en güzeli olsun canım 🤗🤗😉😉En kısa zamanda olsun o zaman 🥳🥳
Sizde seversiniz bu muhabbeti Oktay bey 🤗🤗Yine bir file muhabbeti 🥰
Efendim tatlım 🤗🤗 teşekkür ederim bebeğim 💋💋@Cansel Ulusoy hanım çok seksi görünüyorsunuz
Severim tabiki Cansel hanım 🥰Sizde seversiniz bu muhabbeti Oktay bey 🤗🤗
sıyırıp çıkartmak isterim🤪😈Parçalamak isteyenler size özel 😎🤣
😍😍😍❤️❤️🔥🔥🔥❤️🔥🥜🥜🥜🥜Çok teşekkür ederim bebeğim 💋💋💋💋
Gönlümün yegâne sultanı, vazgeçilmezimsin bebeğim 😘😘😘Gönlünün sultanı olsam da yeter bebişkom 🥰🥰🥰
Senden gelen her teklife her zaman açığım diyorum 😋😜🥰😘🔥🔥Tekliflere açığım diyorsun yaniii🤪🤣😎😎🥰
Tahminim iyi ozaman 🥰🥰 sevindim 🤗🤗Severim tabiki Cansel hanım 🥰
🤗🤗🤗🤗sıyırıp çıkartmak isterim
💋💋💋💋😍😍😍❤️❤️🔥🔥🔥❤️🔥🥜🥜🥜🥜
Biliyorum canım çok teşekkür ediyorum sende çok seviliyorsun 💋💋💋Gönlümün yegâne sultanı, vazgeçilmezimsin bebeğim 😘😘😘
Aşkların en güzeli 🥰🥰🥰File aşkı
Tamam anlaştık 🤗🤗🤣🤣😎😎☺️☺️Senden gelen her teklife her zaman açığım diyorum 😋😜🥰😘🔥🔥
Ne kadar tahmin ettiğinize bağlı 🤗😉🥰Tahminim iyi ozaman 🥰🥰 sevindim 🤗🤗
Bakalım onu görücez zamanla 😉😉🥰🥰😎😎Ne kadar tahmin ettiğinize bağlı 🤗😉🥰
🤭🤭🤭 göreceğiz 😍😎Bakalım onu görücez zamanla 😉😉🥰🥰😎😎
File ile sen uzak durmalısınız bence, birleşince biyolojik bomba olmuşsun 😂😂😂 bu görüntü adam öldürür😍😍😍😘😘😘 fileyle ilgilenmeden, içindeki bombayı alıp, sarılmak lazım sanki😂😂😂😘😘😘🤪😈Parçalamak isteyenler size özel 😎🤣
Parça pinçik etmeli🤪😈Parçalamak isteyenler size özel 😎🤣
Hadi bakalım hayırlısı 🤭🤭🤣🤣🤭🤭🤭 göreceğiz 😍😎
Ama oysaki ben ağıma düşürmek istemiştim 🤣🤣🤪🤪🤗🤗 amacım öldürmek değil 🤣🤣😎😎🤪çok teşekkür ederim canım benim güzel mesajın için öpüyorum seni 💋💋💋💋 o bombaya ne zaman sarılırsın🔥🔥🔥❤️💋💋💋File ile sen uzak durmalısınız bence, birleşince biyolojik bomba olmuşsun 😂😂😂 bu görüntü adam öldürür😍😍😍😘😘😘 fileyle ilgilenmeden, içindeki bombayı alıp, sarılmak lazım sanki😂😂😂😘😘😘
Evet fark etmemiş olamazsın 🤪🤪🤣🤣işte senin gözün başka yerlere kaymış 🤭🤭😎😎🔥🤣🤣🥰Fotoğrafta çorapta mı vardı? Ben kalçaya bakmaktan fark etmemişim
Ama yazık değil miiiii🤪🤪🤣🤣🥰🥰Parça pinçik etmeli
Hayırlısı 🤣🤣🤭🤗Hadi bakalım hayırlısı 🤭🤭🤣🤣
kendi düşen ağlamaz😂😂 😘ben memnumum... bende seni öpüyorum, reel öpücük, bombaya sarılmak için can atıyorum 😘😘😘😘olabilen en kısa sürede gelmek istiyorum...😘😘😘Ama oysaki ben ağıma düşürmek istemiştim 🤣🤣🤪🤪🤗🤗 amacım öldürmek değil 🤣🤣😎😎🤪çok teşekkür ederim canım benim güzel mesajın için öpüyorum seni 💋💋💋💋 o bombaya ne zaman sarılırsın🔥🔥🔥❤️💋💋💋
O heyecanla yapcak bişey yok. Yenisini alırım sana gülümAma yazık değil miiiii🤪🤪🤣🤣🥰🥰
Amin inşallah 🤣🤣🤪🤪🤭🤭Hayırlısı 🤣🤣🤭🤗
Bencede ne kadar doğru bir söz değil mi 🤣🤣🥰bol,bol öpücük almak üzere 🤗🤗😎😎 tamam canım ne zaman istersen 💋💋💋kendi düşen ağlamaz😂😂 😘ben memnumum... bende seni öpüyorum, reel öpücük, bombaya sarılmak için can atıyorum 😘😘😘😘olabilen en kısa sürede gelmek istiyorum...😘😘😘
Hahaa oda doğru haklısın 🤣🤣🤭🤭 teşekkürler bebeğim düşünmen yeter bilirim alırsın 🥰🥰🤗🤗O heyecanla yapcak bişey yok. Yenisini alırım sana gülüm
İnşallah 🥰Amin inşallah 🤣🤣🤪🤪🤭🤭
Gerçektende tam parçalamalık bi çorapmış ama içindeki muhteşem bir şey💯💣🤪😈Parçalamak isteyenler size özel 😎🤣
Parçalanırsa büyüsü bozulur böyle kalsın 😁😁🤪😈Parçalamak isteyenler size özel 😎🤣
Her şekilde parçalamak isterim🤪😈Parçalamak isteyenler size özel 😎🤣